Hverdagsliv

ALDRI FOR SENT Å VÆRE TENÅRING

13. mai 2017

Processed with VSCO with a5 preset Jeg har offisielt fått min første, ordentlig, vonde, innebygde kvise i ansiktet etter å ha sluttet på p-piller. Haha! Flere av dere advarte meg mot dårlig hud, så nå venter jeg egentlig bare i spenning. Kviser er ikke verdens undergang for meg. Da jeg var yngre var jeg merkelig nok misunnelig på de som hadde kviser, regulering og briller. Jeg hadde liksom aldri noen av de «tenåringsplagene». Så kanskje jeg skal kjøre på med alle tre nå, i en alder av 26? Aldri for sent å være tenåring!Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Var stille fra meg i går, og for å være helt ærlig så skyldes det ikke skole denne gangen. Det skyldes at jeg syns at bloggen min ser så jævlig ut. Alle disse designendringene og annonsene som er hivd inn som tenner i kjeften på en hvithai. Altså… Det er så rotete! Og jeg er en sånn person som begynner på et helt nytt ark, hvis det er noe kluss på det første arket. Noen av endringene er ikke endelige, andre er det. Så jeg må vel bare vende meg til at huset mitt er ommøblert på en måte jeg ikke liker – for det er sånn det føles :O Èn positiv ting er jo at både bilder og headeren min er blitt mye større. Mer av meg? Ja takk! Hehe, neida.. Men dere skjønner greia. 

Er det fler enn meg som har hørt rykter om at det skal skje noe fælt i Oslo denne helgen? De samme terrorryktene går jo på samme tid hvert år, men jeg tar dem like seriøst hver gang. Nå som livet snart blir så bra, nekter jeg å ende opp under en lastebil. Så trist men sant: jeg unngår å vandre rundt i Oslo i disse dager. Egentlig like greit, for jeg har viktigere ting å gjøre enn å sitte på fortauskaféer og handle nye klær. Bacheloroppgaven vår er det jeg vil kalle «ferdig». Men den skal korrekturleses, finpusses og stelles med. Dessuten må jeg sette meg inn i faget markedsrett, så jeg ikke risikerer å stryke på min aller siste eksamen. Faget minner visst mye om førsteåret på jussen, så hvis noen har noen gode tips til en som ikke har plass til mer i hjernen: shoot.  Processed with VSCO with a5 preset Det fine antrekket mitt er forresten SPONSET av favorittbutikken min i Tønsberg, nemlig Seven. Skjørtet finner du her, og blusen her

Denne dagen har startet alt for tregt, men det gjør meg ingenting. Jeg startet med kaffe på sengen og Kristina i telefonen. Når bestevenninner bor i hver sin by er det viktig å tilbringe tid sammen på andre måter! 

Men  skal jeg sette i gang med korrekturlesing her – å rette opp i skrivefeil er urovekkende tilfredsstillende. Ønsker deg en fiiinfin lørdag :* 

59 Comments

 • Reply Tone 13. mai 2017 at 13:21

  Digger skoene, er de også fra Seven? 🙂 Må bare slenge inn litt skryt også, har fulgt bloggen din siden du var 16-17 år og du er den eneste fra den tiden jeg fortsatt leser. Inspirerende, ærlig, og ekte. Kjenner meg igjen i så mye, og det tror jeg mange gjør <3 Masse lykke til med innlevering og eksamen, jeg heier på deg!

 • Reply Siri 13. mai 2017 at 13:23

  Hm, faget har kanskje en del likt med 10 av studiepoengene det første året på jussen (avtale- og kjøpsrett), annet enn det ser jeg ikke helt likheten (erstatningsrett, familie- og arverett, fast eiendom og menneskerettigheter), hehe. Anyways.. Du må alltid begynne med hovedregelen før du går til unntakene. Det sier seg jo egentlig selv. Likevel er det mange som hopper rett til unntakene. Det er også lurt å lære seg formålene og hensynene bak regelverket – det gjør det lettere å tolke. Forbukerlovgivning skal bl.a. beskytte den svake part (forbrukeren).

  Får dere ha med dere lovsamling/særtrykk av lover? Og får dere innarbeide den? Da burde du virkelig gjøre det! Velg deg ut en farge for hovedregel, en for unntak og eventuelt en for vilkår. Da blir det lettere å huske.

  Utover det er det egentlig vanskelig å gi tips. Kravene til hva dere skal kunne om juridisk metode er vel minimal. (Starte med alminnelig forståelse av ordlyden i bestemmelsen og benytte forarbeider, rettspraksis osv. ved den videre tolkningen).

  Lykke til med innspurten!

 • Reply Ellen 13. mai 2017 at 14:36

  Hei!

  Ville bare si takk for at du er en så herlig blogger! De innleggene jeg liker aller best fra deg er paraplyene og når du skriver om eksamen og smågodt hehe! 🙂 Vanlig hverdag rett og slett! Du er et herlig avbrekk fra mange andre rosabloggere, fortsett med det!❤

  Og; kunne ikke lese hvithai vanlig haha! Det ble på venndølsk; æ det hviiiidhai?? 😉

  Takk for det du leverer, vi takler at bloggen er litt rotete 😉

 • Reply Emma 13. mai 2017 at 14:58

  Hvor er skooene fra? 🙂

 • Reply Nora 13. mai 2017 at 14:59

  WOW! Du ser sinnsykt fresh ut!

 • Reply elisebr 13. mai 2017 at 15:01

  Så fint antrekk og så fint bilde av deg! 🙂

 • Reply Elise 13. mai 2017 at 15:12

  TAKK for link til den siden! Fant det fineste skjørtet, fra Just Female, blått dongeri i A-form 🙂 Lett etter akkurat sånt siden i fjor sommer! Litt dyrt, men verdt det i disse eksamenstider 🙂

 • Reply Mariell 13. mai 2017 at 15:14

  Fint antrekk! Hvor er skoene fra? 🙂

 • Reply N.V 13. mai 2017 at 15:45

  Markedsrett er nok overkommelig, har ikke hatt det selv, men har gått mine år på jusstudiet. Prøv å fokuser på forståelse og forstå sammenhengen mellom de aktuelle bestemmelsene du skal bruke kontra det du leser i pensum. Ikke pugg deg i hjel, det er uendelig med detaljer i jussen, og du kan risikere å bare grave deg alt for langt ned i en liten filleting. Jobb med, og innarbeid loven mens du leser pensum, da vil hjernen koble det du har lest når du på eksamen leser på bestemmelsen. Lykke til!

 • Reply Mari 13. mai 2017 at 15:54

  Herrefred for noen fantastiske bilder av deg, du stråler 😀 Har faktisk hørt de samme ryktene, kjenner jeg blir mest stressa med tanke på 17. mai egentlig… Men så må en liksom bare la være å stresse allikevel, for med all sannsynlighet går det jo helt fint. Måtte du få en fin finpuss-lørdag videre!

 • Reply Andrea 13. mai 2017 at 18:52

  Jeg har oppvokst i Tønsberg, men jeg forstår fortsatt ikke hvor Seven ligger. I sentrum, ja, men hvor? 😅

 • Reply Mariel 13. mai 2017 at 20:10

  Så lenge dere har lov å ha med lovbok og foreleser har gått gjennom hvilke lover som gjelder, så er det umulig å stryke 🙂 Det er bare å streke over alt som er relevant i forhold til de lovene dere går gjennom, og du har svaret rett foran deg på eksamen 🙂

 • Reply Cathrine 13. mai 2017 at 20:33

  Altså…. har nesten glemt hva innlegget handler om alt for bildene var jo bare helt sykt fine!!! Haha 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. mai 2017 at 20:36

  Cathrine: haha, ååå, det var snilt sagt da <3

 • Reply Ida Wulff 13. mai 2017 at 20:37

  Andrea: inne på Torvgården, nabobutikken til Neoz 🙂 I gaten ned mot torget, hvis du går fra Farmandstredet. Skjønte du? 😀

 • Reply Ida Wulff 13. mai 2017 at 20:37

  Mariel: det har vi! Jeg bare skjønner ikke at det kan være SÅ enkelt? Må være noe jeg overser, føler jeg.. :O

 • Reply Ida Wulff 13. mai 2017 at 20:38

  Mari: Tusen takk <3 Jaa, jeg har bare tenkt hele tiden at det må skje før/etter 17. mai når det ikke er like høy beredskap. Håper på det beste. Takk, og fin lørdag til deg også :*

 • Reply Ida Wulff 13. mai 2017 at 20:39

  elisebr: tusen takk <3 håper du har en fin lørdag 😀

 • Reply Ida Wulff 13. mai 2017 at 20:39

  Elise: de har så mye fint!! lykke til med eksamensperioden <3

 • Reply Ida Wulff 13. mai 2017 at 20:39

  N.V: tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 13. mai 2017 at 20:40

  Nora: så snilt av deg, tusen takk <3

 • Reply elisebr 13. mai 2017 at 20:54

  tusen takk <3 Har hatt en kjempe fin dag 🙂 <3 Har ligget på stranden å solet meg 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 13. mai 2017 at 21:18

  elisebr: sååå herlig! :*

 • Reply Julie 13. mai 2017 at 21:58

  https://www.ebay.com/itm/331416117070

  Disse er gull mot innebygde kviser! Har de på om natten. Etter ca to dager er de borte hos meg.

 • Reply Trine 13. mai 2017 at 23:00

  Hvor er sandalene fra? 🙂

 • Reply Elisabeth 13. mai 2017 at 23:21

  Mitt beste eksamenstips er å gjøre deg kjent med lovene og stryk ut de viktigste 🙂 Jeg har ikke hatt eksamen i markedsrett, men i andre rettslige fag – og kjennskap til lovene er GULL! Er jo selvfølgelig en fordel å kjenne pensum også, men lovverket var redningen min 😉 Lykke til <3

 • Reply Julie 13. mai 2017 at 23:23

  Hei, hvor er sandalene dine fra? 🙂

 • Reply Anonym 14. mai 2017 at 01:00

  Hvor er skoene fra?? Du ser så fin ut!

 • Reply Anonym 14. mai 2017 at 01:12

  Hvor har du hørt om det i Oslo? Blir så redd av slikt

 • Reply madelen 14. mai 2017 at 03:19

  Er også glad i seven 😀 Følger du forresten med på mgp og så du finalen? Hva tenkte du om bidragene og vinneren i så fall? 😀

 • Reply Oda 14. mai 2017 at 10:41

  Elsker den nye headeren! Kjempefine bilder 🙂 Men de greiene på siden (dine siste innlegg + link til andre Side2-saker) legger seg «oppå» hverandre når jeg scroller nedover siden, hvis det gir noen mening.

 • Reply Kaja 14. mai 2017 at 10:47

  Mulig dere får en teorioppgave, men dersom dere får praktikum er oppskriften på en god oppgave ganske «enkel»;

  – Finne problemstillingen

  – Oppgavens første spørsmål

  – Rettslig grunnlag

  – Tolkning av vilkårene i bestemmelsen

  – Subsumsjon (tolkningen anvendt på det faktiske i oppgaven)

  – Konklusjon

  Ha fokus på hensynene bak bestemmelsene og hvorfor det er sånn, så skjønner du det faktisk og slipper å pugge.

  Lykke til!

 • Reply FA 14. mai 2017 at 12:00

  Så fin du er 😍 Masse lykke til med innspurten! Og siden du synes det er urovekkende tilfredsstillende å rette opp i skrivefeil – du har ikke lyst til å korrekturlese en masteroppgave med det samme?

  Klem fra en student som også har siste innspurt, men som rett og slett ikke gidder 😉

 • Reply Marie 14. mai 2017 at 14:08

  Et godt tips mot kviser er Buffering lotion fra Mario Badescu!! Man må ta den på allerede eksisterende kviser, men de forsvinner kjempefort! Funker til og med på disse underjordiske monsterne hehe

 • Reply Tina 14. mai 2017 at 14:49

  Så fin du var, og med ny header! Jeg skjønner at endringene er uvant, men man blir vandt med det. Det jeg legger mest merke til er at skriften i innleggene er så stor, ser ut som størrelse 14 eller 16. Er dette med vilje? Ha en fin søndag!

 • Reply Anonym 14. mai 2017 at 15:19

  Utrolig vakker og fresh på disse bildene!! Og hihi, du gikk glipp av én skrivefeil; venne seg til, ikke vende seg til. Ikke at det har så forferdelig mye å si, men når du først nevnte det, måtte jeg være rævhålet som måtte påpeke noe;)

 • Reply Tina 14. mai 2017 at 16:50

  Hvilken leppestift har du? Dritfin 😀

 • Reply Martine Ellefsen 14. mai 2017 at 17:23

  Kjempe fine bilder av deg : )

 • Reply Lina 14. mai 2017 at 20:23

  Hei Ida. Jeg ser veldig opp til deg, syns du virker som en utrolig flott og jordnær jente. Leser at du nevner terror, og regner med at du tenker på sms-meldingene som har sirkulert rundt på sosiale medier i helgen? Meldingene som advarer mot å oppholde seg i sentrum etc. Må bare si at jeg forstår at du/andre blir redde/stressa, men samtidig kjenner jeg at jeg ikke helt liker at det spres rundt som ild i tørt gress. Hvis alle skal hjemme seg inne, så har vel strengt tatt terroristene vunnet allerede..? Hva er dine tanker om det?

 • Reply Ida Wulff 14. mai 2017 at 21:32

  Lina: hei 🙂 jeg har ikke fulgt med på sosiale medier, har bare fått meldinger tilsendt av venner. Men godt mulig det er de samme meldingene. Og jeg har sendt dem videre – for hva hvis. Jeg er ikke typen som gjør ting bare for at «terroristene ikke skal vinne», jeg hadde for eksempel aldri sendt barna mine i 17. Mai-tog. Men det får være opp til hver enkelt. Ønsker deg en fin kveld 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 14. mai 2017 at 21:33

  Martine Ellefsen: tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 14. mai 2017 at 21:34

  Anonym: Tuusen takk! <3 Hehe. Jeg skjønner hva du mener, men er det lov å være uenig med ordboken itself?

 • Reply julie 14. mai 2017 at 22:32

  Mange som snakker om det nå før 17. mai, og jeg merker bare at dess fler som nevner det jo engsteligere blir jeg.. Men hva kan man gjøre :/ Men så sykt fin du var på disse bildene, hvor er de fine sandalene fra? 😀

 • Reply Ida Wulff 14. mai 2017 at 22:54

  Tina: bare gjennomsiktig leppomade <3 klem

 • Reply Ida Wulff 14. mai 2017 at 22:55

  Tina: tusen takk <3 det vet jeg ikke, men håper det vil bli mulig å endre på størrelser individuelt, og at ikke alle bloggene må ha det kliss likt :O håper du har hatt en fin søndag 🙂

 • Reply Charlotte 15. mai 2017 at 10:41

  Kan du ikke lage et innlegg om hvordan du styler håret ditt på denne måten? Du ser alltid så flott ut 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. mai 2017 at 12:16

  Charlotte: dette er bare krøller med glattegang! 🙂 Klem <3

 • Reply Elisabeth 15. mai 2017 at 19:06

  Skrev en kommentar, men det ser ikke ut til at den kom med 🙂

  Jeg har ikke hatt eksamen i markedsrett, men i andre rettslige fag og mitt beste råd er å gjøre deg kjent med lovverket! Selvfølgelig er pensum viktig, men hvis du stryker ut viktige lover og er kjent med hva som står hvor, har du et ekstremt bra utgangspunkt 🙂 Det var min redning, og jeg fikk A 🙂 Lykke til på eksamen og velkommen inn i rekken av ferdigutdannede, der er det fantastisk å være <3

 • Reply Ida Wulff 15. mai 2017 at 23:35

  Elisabeth: Hei Elisabeth! 🙂 Takk for at du ville skrive til meg – det er mulig den andre kommentaren din ligger inne altså, jeg henger bare litt etter med godkjenning og svar på kommentarer :O Så beklager det, i såfall. Vi har innarbeidet (?) lovsamlingen i markedsrett og får lov til å ha med denne på eksamen. Så det hjelper jo litt, skulle bare ønske jeg hadde tid til å naile det. Men man kan vel ikke naile alt heller 🙂 Så fantastisk at du fikk A, gratulerer så mye. Klem <3

 • Reply Ida Wulff 15. mai 2017 at 23:45

  Marie: oi :O dette gjorde meg nysgjerrig, det må jeg undersøke! Takk for tips <3

 • Reply Ida Wulff 15. mai 2017 at 23:46

  Oda: tusen takk, så hyggelig at du liker den <3 Hmm… Ser ikke det hos meg nå?

 • Reply Ida Wulff 15. mai 2017 at 23:47

  madelen: de har virkelig alt for mye fint 😀 Nei, jeg har ikke sett eller hørt noe av det så det kan jeg dessverre ikke svare på <3

 • Reply Ida Wulff 15. mai 2017 at 23:48

  Anonym: de er fra Even & Odd. Tusen takk! 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. mai 2017 at 23:49

  Trine: Even & Odd 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. mai 2017 at 23:49

  Elisabeth: takk Elisabeth <3

 • Reply Ida Wulff 15. mai 2017 at 23:58

  Tone: skoene er fra Even & Odd, kjøpt på Zalando. Æææ, så hyggelig at du har fulgt meg SÅ lenge!! Tusen takk for det, og for fine ord <3 Stor klem

 • Reply Ida Wulff 15. mai 2017 at 23:59

  Ellen: Hei Ellen 🙂 Hahahaha, hvidhai <3 kommer aldri til å komme meg over det! Så morsomt at du husket det også. Takk for fine ord, hyggelig å få tilbakemelding på hva du liker på bloggen. Stor klem!

 • Reply Ida Wulff 16. mai 2017 at 00:01

  FA: Hahah jooo, send den over 😉 Tusen takk, og lykke til du også <3 Flinkis som har tatt master!!

 • Reply Kamilla 20. mai 2017 at 10:49

  Hei! Hvilken størrelse har du i skjørtet? 🙂 Vil du si det er normalt i størrelsen, eller stort/lite?

 • Leave a Reply