Hverdagsliv

PIRK MEG I HJERTET

15. mai 2017

Jeg kan le så tårene triller, oppriktig føle kjærlighet for mennesker rundt meg, og noen dager har jeg tusen sommerfugler som flyr rundt i magen fordi jeg er så glad for livet mitt. Men så er det en side av meg som har lyst til å føle noe annet. Kanskje ikke noe vondt, men i det minste litt motstand. Jeg er blitt steinhard på innsiden, alt går på skinner, og det føles nesten litt for stødig. Kjedelig? Rutinert? Jeg vil være nervøs for noe annet enn eksamen, gjøre ting jeg ikke kan, gråte fordi en jeg vil ha ikke vil ha meg, ringe en venninne og være den som ber om råd, ha noe nytt å fortelle, oppleve ting jeg kan skrive i et hemmelig Word-dokument som jeg gjemmer inni en mappe inni en mappe inni en mappe. Please si at det gir mening for noen andre enn meg?

Da jeg så at det begynte å regne i kveld, kunne jeg ikke få på meg joggeskoene fort nok. Jeg plugget musikk i ørene, og løp ut i regnet som en idiot, fordi jeg vet at jeg føler ting når det er mørkt og det regner og jeg hører på høy musikk. Kom igjen da for faen, pirk meg litt i hjertet, hva som helst! Et lite øyeblikk måtte jeg kjenne etter om jeg gråt eller om det bare var regndråper. Men det var regndråper, og den lille tanken som plaget meg var noe så enkelt som: jeg har aller siste forelesning i morgen, og jeg må stå opp jævlig tidlig. Etter en time ute i regnet var det bare å innse at ingenting kan pirke meg i hjertet og løpe hjemover igjen. Jeg prøvde i hvertfall.  Kornete mobilbilder fra kveldens begivenhet. Sånn blogg pleide å være en gang i tiden, før vi ble blitt av Fotballfrue-syndromet hele gjengen. No hard feelings, det er kjekt med fine bilder altså.

Dagens pirke i hjertet-soundtrack: 
Fuel To The Fire – Rationale
Only Love Can Hurt Like This – Paloma Faith
Station – Låpsley
The Scientist – Coldplay

Den øverste sangen oppdaget jeg i dag, den burde du virkelig sette på ørene neste gang det regner. Eller bare med en gang. Som nevnt har jeg siste forelesning i morgen – altså, noensinne i løpet av dette studiet. Forelesninger er ikke noe jeg kommer til å savne ved studietiden, men rart er det likevel. Mest sannsynlig siste gang jeg setter bena mine på den skolen. Føles som i går jeg tråkket inn der for første gang, dritnervøs og helt alene. Men klarer jeg å føle meg trist? Neeei. Søren, hehe. Snakkes i morgen, fine dere 

44 Comments

 • Reply Ingvill 15. mai 2017 at 23:45

  Lytt på Sondre Justad-riv i hjerte, og tida vi bare va:-) godt innlegg<3

 • Reply Sara 15. mai 2017 at 23:50

  Jeg føler akkurat det samme. Har blitt så likegyldig til alt etter å ha begynt på master. Jeg er ferdig nå i juni, og klarer liksom ikke å være helg glad eller trist for at fem år på UiO er forbi. Jeg tror jeg er sliten og lei, og har ikke mer energi til å føle noe mer. 🤷🏽‍♀️

 • Reply Ida Wulff 15. mai 2017 at 23:52

  Sara: kanskje det er der det ligger. Håper jeg knekker sammen som en håpløs tenåring den dagen jeg er ferdig, haha! Ønsker deg lykke til med den siste tiden <3 Klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 15. mai 2017 at 23:53

  Ingvill: grinegaranti? 😀 Takk for tips <3

 • Reply Anonym 16. mai 2017 at 01:27

  Første avsnitt er så spot on!!!

 • Reply Ida Wulff 16. mai 2017 at 01:46

  Anonym: <3

 • Reply Anonym 16. mai 2017 at 06:10

  Almost Lover – Jasmine Thompson. Stemmen hennes er noe av det mest behagelige å ha på øra!

 • Reply Ida Wulff 16. mai 2017 at 07:25

  Anonym: takk for tips <3

 • Reply Henriette 16. mai 2017 at 07:35

  Det gir mening for meg! Nesten som at noen ganger er livet så bra, at jeg savner å ha det litt vondt. Men så tenker jeg tilbake på hvor vondt jeg hadde det før, så finner jeg ut det er ok å ha det så bra likevel 😉

 • Reply Ida Wulff 16. mai 2017 at 07:43

  Henriette: veeeldig sant :O

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 16. mai 2017 at 07:50

  Dette gir veldig meining for meg iallefall! 🙂 Av og til må man berre sette på litt dramatisk musikk (alt av Halsey og tidlig Lana del Rey får meg i humør) og kjenna etter følelsene!

 • Reply Elin Y Aalbu 16. mai 2017 at 08:47

  Jeg har kjent på den følelsen du beskriver – men har også opplevd å bli røska så i hjertet at jeg har angra på at jeg trodde jeg var litt kynisk og følelsesløs.

  Takk for musikktipsene dine – jeg blir alltid glad for dem. Dagens tips var i det melankolske hjørnet og et tips fra meg er Paralyzed av NF – skal du høre på den må det i hvert fall regne og blåse litt 😉 Ha en superfin dag!

 • Reply Ida Wulff 16. mai 2017 at 09:42

  Lisa // Fjords & Beaches: jaa <3 Lana Del Rey funker og, hehe 🙂 Ønsker deg en fin dag, klem

 • Reply Ida Wulff 16. mai 2017 at 09:53

  Elin Y Aalbu: takk for tips! Ja, angre gjør man helt sikkert, men uansett godt å kjenne at man lever noen ganger. Vet jeg kommer til å angre i løpet av sommeren ;p Ha en fin dag du også, klem til deg!

 • Reply hanne 16. mai 2017 at 13:30

  wow, TAKK for at du tørr å skrive dette!! jeg har tenkt på dette så lenge selv, men føler det er så tabu å i det høyt? ingen vil vel ha det vondt? nei. men ingen vil føle ingenting heller. vi trenger å gråte innimellom, virkelig. vi har godt av det

 • Reply Ingrid 16. mai 2017 at 13:30

  Du er fantastisk. Takk for at du satt så fine ord på så kompliserte følelser. Trenger mer av denne Ida Wulff. Det er DU som skal skrive en bok. Disse andre bloggerne må roe seg. Bok deal høsten 2017???

 • Reply Rikke 16. mai 2017 at 14:22

  Åh, den første sangen rev litt i hjerterota mi hvertfall. Bittersweet å være ferdig med bachelorutdanningen synes jeg, haha! Men nå er jeg av den veldig nostalgiske typen. Gratulerer så mye med levert og overstått bacheloroppgave 🙂

 • Reply Rebecca 16. mai 2017 at 14:23

  Du er absolutt ikke alene. For min del handler det om at jeg «vil» (om man kan si det slik) møte litt mostand i livet fordi det bygger karakter. Jeg har liksom ikke opplevd noe vanskelig eller spesielt tøft, og lurer fælt på hvordan jeg som person takler det den dagen det skjer.. rart med det der

 • Reply Ida Wulff 16. mai 2017 at 14:50

  Rebecca: Da er vi to. Ikke at jeg ønsker å oppleve noe ordentlig fælt i livet – føler meg veldig heldig som har «sluppet unna».

 • Reply Ida Wulff 16. mai 2017 at 14:51

  Rikke: Tusen takk og gratulerer til deg og <3 så bra du likte sangen – eller at den kunne pirke litt i hjertet ditt, da!

 • Reply Ida Wulff 16. mai 2017 at 14:52

  hanne: det er deilig å gråte ut av og til!

 • Reply Ida Wulff 16. mai 2017 at 15:36

  Ingrid: hehe, søt du er da <3 Jeg skriver stadig på et eller annet som ikke er blogg, men må nesten bare se… om jeg tør :O

 • Reply Anonym 16. mai 2017 at 20:53

  Så noen allerede hadde kommentert det, men dette er jo nettopp det Sondre Justad sin Riv i hjertet handler om 🙂 Sjekk den ut!

 • Reply Tonje 16. mai 2017 at 21:02

  Helt enig med Ingrid over her, det er bok fra deg vi vil ha Ida! <3

 • Reply Betina 16. mai 2017 at 21:18

  Dette traff meg så ufattelig bra. Takk for nok et fantastisk innlegg, kjære Ida <3

 • Reply Ida Wulff 16. mai 2017 at 21:19

  Betina: <3

 • Reply Anonym 16. mai 2017 at 21:56

  Kjempe bra innlegg, Ida <3

 • Reply Ida Wulff 16. mai 2017 at 23:08

  Anonym: tusen takk <3

 • Reply Anonym 17. mai 2017 at 02:49

  Ååh, du skriver så bra! JA til bok

 • Reply Jenni 17. mai 2017 at 09:09

  Jeg synes du bare skal glede deg over at livet «går på skinner». Vet jeg selv tok det for gitt før hjertet mitt ble pirket i. (Herlig måte å si det på) Før eller siden vil hjertet ditt bli pirket i og verden forandrer seg. Jeg tror absolutt du gleder deg over livet, kanskje bare ønsker litt spenning. Grattis med overstått bachelor nå er det bare å nyte friheten 🙂

 • Reply Pats 17. mai 2017 at 23:20

  For eit innlegg <3 sjekk ut the weeknd – echoes of silence..originalen altså, den er ikke vanskelig å finne når du er innlogget på youtube 🙂 Du kommer ikke til å angre, lover!! Håpe du kan sei frå hva du synes om du får tida til å høre den 🙂

 • Reply Ida 18. mai 2017 at 00:22

  Takk for dette herlige innlegget 🙂 Jeg har fått oppleve motgang, og dette innlegget ble en slags påminnelse om at det faktisk er godt for noe <3

 • Reply Um Amina 18. mai 2017 at 08:49

  Dette innlegget minnet meg litt om filmen Fight club med brad pitt. You should watch it (again)…beskriver samme problematikk. Før i tiden var dette it-filmen da vi var på din alder og studerte og skulle finne ut av ting før a4 livet tok tak i oss.

 • Reply Heidi 18. mai 2017 at 11:47

  For The Love – Hearts & Colors, sett på den neste gang du løper ut i regnet 😉

 • Reply Martine 18. mai 2017 at 12:24

  IDA WULFF!! Du er et inspirerende menneske. Om noen i denne bloggverden skulle fått tronen forbilde, er det deg. Du skriver spot on, ærlig og dritbra.

  Føler første avsnitt beskriver følelsene mine også. 2015 var et år som holdt på å ta knekken (psykisk, ikke fysisk) på meg. 2016 brukte jeg på å bygge opp meg selv igjen. 2017 har så langt vært litt laber. Jeg går å leter etter feil, på en måte. Vil ha litt motstand fordi jeg føler det er slik jeg vokser som person. Jeg prøver å føle meg lykkelig, men jeg klarer ikke kjenne på den følelsen engang.

  Vil også tilføye at jeg er en av de som ikke fullførte vgs på normert tid. Jeg droppet aldri ut, men jeg tok et ombytte som gjorde tiden på vgs lang. Så sto påbyggingsåret igjen. Neste måned er jeg ferdig!!!! Grunnen til jeg hev meg ut i det var på grunn av deg. Du inspirerte meg.

  Takk for at du er et forbilde for meg. Kanskje jeg ikke sier det høyt, fordi det er merkelig å ha et forbilde som en ikke har møtt, i en alder av 23. Men støtt og stadig tenker jeg over det. Ha en super dag, klem fra Martine <3

 • Reply Malin 19. mai 2017 at 16:21

  Keaton Henson – You

  Grinegarati! Sjekk ut flere av sangene hans også, gir deg hjertesorg selv om du ikke har en grunn til å ha det!

 • Reply Henrikke 20. mai 2017 at 10:42

  Er så sykt digg å lese en blogg der de fleste av innleggene handler om noe annet en hva man burde kjøpe og eie. Du er flink! En av de få bloggene jeg fortsatt titter innom 😀

 • Reply Ida Wulff 21. mai 2017 at 17:04

  Henrikke: så hyggelig å høre <3

 • Reply Ane 22. mai 2017 at 18:07

  Jeg kjente meg veldig igjen i dette! De eneste bekymringene jeg noen gang har hatt er eksamensrelaterte, som det virker som det er for deg også. Nå fikk jeg lyst til å løpe en tur i regnet selv, hehe.

  Det er slike innlegg som inspirerer meg, ikke sånn «magasin-inspirasjon» som mange andre bloggere prøver seg på. Takk skal du ha!

 • Reply Sara 26. mai 2017 at 10:18

  Ikke noe å stresse med. En dag blir du gravid, og da faller heller murveggen ned i en haug med tårer, snørr, redsel og kjærlighet. Bare nyt stødig-ida nå, for når den flodbølgen kommer…!

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2017 at 13:47

  Ida: <3

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2017 at 13:47

  Um Amina: ooh, ikke sett! Kanskje jeg må se den – selv om tittelen ikke høres ut som min type film, hehe 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2017 at 13:48

  Pats: will dooo, takk for tips 😀

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2017 at 13:50

  Tonje: <3

 • Leave a Reply