Hverdagsliv

BYE FELICIA

16. mai 2017

Processed with VSCO with f2 preset I dag forsov jeg meg til min aller siste forelesning. Eller, det vil si: jeg hadde rukket den hvis jeg stod opp, kledde på meg og løp ut døra – men i løpet av tre år har jeg aldri gått på skolen uten å dusje, og drikke kaffe på badet mens jeg sminker meg og fikser håret. Jeg hadde ingen planer om å gjøre det noe annerledes i dag. Så jeg gjorde min greie, og møtte opp til andre økt i stedet.

Å starte en forelesning klokka 8.15 er forresten helt unødvendig. Egen forskning viser at når man skal tilegne seg ny kunnskap, så passer klokkeslettet 11.45 mye bedre. Bare et lite tips til alle som skal ta slike avgjørelser for skolene sine!  Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset Ettersom det var siste gang vi satte beina våre på denne skolen i dag, måtte vi feire med en liten fotoshoot i forelesningssalen. Her har vi tilbragt mange timer, med vannflasker, hodet på hverandres skulder, gjesping, læring, frustrasjon og latter. Jeg tror det er umulig å være 100% fornøyd med en skole, som man bruker så mye tid, penger og krefter på. Men det skal sies at jeg har hatt et par forelesere her, som har gjort det ok+ å møte opp på skolen.

Shout out til Eirik Haus, Adrian Peretz, Nils Høgevold , Katusha Otter Nilsen, Cathrine Von Ibenfeldt og Camilla Bakken Øvald som har vært mine favoritter. Skal du gå på Høyskolen Kristiania og får dem blant dine forelesere, så er du heldig  Når det er sagt, så kan jeg anbefale å gå på do før du kommer på skolen. For toalettene skyller ikke ned, og det har de ikke gjort på de tre årene jeg har gått der. Tidenes fun fact: studenter på skolen vår som er uheldige og får vondt i magen, løper på Sten & Strøm og låner toalettet der. Kjekt med sentrumsnær skole da gitt. Dette er vel sånt man kan avsløre når man er ferdig…. Haha!

Nå må jeg dra fram voksenpersonen i meg, og kontakte salongen hvor jeg skulle vært på bryntime akkurat nå. Tror aldri jeg har glemt en slik avtale i hele mitt liv, og det føles ikke bra. Folk som ikke møter opp til frisørtimer og den slags: ubrukelige mennesker. I dag ble jeg en av dem! Så nå må jeg gå med stygge bryn på 17. mai – som faktisk er i morgen. Jeg har ALDRI vært så dårlig forberedt til 17. mai. Type hva skal jeg ha på meg, hva skal jeg drikke, hvem skal jeg være med, hvor skal jeg hen. Ikke fullt så ille, men nesten. Jaja. Jeg skal i hvertfall ikke i flere forelesninger, så nå blir det nok av tid til å få orden på livet fremover!

16 Comments

 • Reply Christine 16. mai 2017 at 15:39

  Hvor er de sorte skoene du har på deg på bildet? 🙂 Utrolig fine!!

 • Reply Julie 16. mai 2017 at 17:28

  Gratulerer så mye med (nesten) fullførte studier, Ida <3 for en dedikert og bra dame du er! Og masse lykke til med din aller siste eksamen. Klem <3

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 16. mai 2017 at 18:43

  For ein gøy fotoshoot! og igjen, GRATULERER! 🙂 Er sjukt deilig/spesielt/rart å vera ferdig! Og god 17. Mai i morgo!

 • Reply Christina 16. mai 2017 at 22:21

  Har stor tro på at man lærer ny kunnskap lettere og bedre fra 11.45. Ikke sikkert det er slik for alle, men i denne bachelorperioden har jeg valgt å begynne mellom 10.00-10.30 hver dag! Det har funket utmerket for meg 🙂 Vet selv at jeg bare hadde gjort alt annet enn hva jeg skulle, dersom jeg begynte tidligere.

  Ønsker deg en god 17.mai, godt forberedt eller ei 🙂

 • Reply Emilia 16. mai 2017 at 22:27

  Gratulerer med levert bachelor! Syns det har vært så gøy å følge deg igjennom studie tiden din også, mange av innleggene dine har både motivert meg og gitt meg gode tips. Går også på HK og er super nysgjerrig på hva temaet deres var på bacheloren?

  Gleder meg til jeg kan ta sånne bilder i b1-02 etter siste forlesning!

  God 17mai, klem

 • Reply mh-Ingrid 16. mai 2017 at 22:29

  Ååå Ida, tenk det, at du har levert oppgaven og alt! Det er en finfantastisk følelse 😀 Hvem var veilederen din? Når har du siste eksamen? Cathrine er så sykt flink – og Øvald også var en favoritt hos meg. Tenk hvor ille samfunnsøkonomi kunne vært uten en flink foreleser.

  Tenkte på det – det er litt merkelig å føle at jeg kjenner deg – selv om vi bare har chatta og møttes på do som ikke spyler ned en gang og en gang i trappa – men det er vel sånn det er – det rare med å være bloggleser 🙂 (tror de kaller det parasosialt forhold, hilsen nerd). Jeg er innom her ofte – men er ikke alltid like flink til å legge spor. Skulle gjerne møtt på deg og diskutert skolen en gang, eller tatt en kaffe som vi tenkte – men det er jo noe med at det er travelt. Uansett har du meg på Linkedin – så skrik ut. Også hvis du lurer på master på HK eller noe sånt – da spør du bare så skal jeg svare så godt jeg kan 🙂

  Tenk – nå er det snart sommerferie! Lider meg gjennom de siste eksamene. Jeg kjente meg veldig igjen i det siste innlegget før dette – føler meg bare nummen om dagene. Livet kretser så mye rundt eksamen så tror ikke det er så rart. Men jammen kommer ikke sommeren hvert år likevel. God 17 mai <3 klem

 • Reply Silje 17. mai 2017 at 11:47

  God 17 Mai Feiring! håper du koser deg i dag!

 • Reply athomebeautybrain 17. mai 2017 at 12:24

  Hei Ida Wulff! Så moro at du fremdeles blogger, jeg husker deg som «den intelligente av toppbloggerne» for en 8-10 år siden. Nå har jeg også begynt å blogge, så det var gøy å se et gammelt kjent navn her! Gratulerer med fullført studier, blir nok digg å slippe forelesninger og innleveringer fremover ja! 🙂

 • Reply Anonym 17. mai 2017 at 21:41

  Veldig fin kjole. Hvor er den fra?:)

 • Reply anonymanon 17. mai 2017 at 21:51

  Føler med deg hehe! Er sinnsykt digg å være ferdig med all forelesning, men ekstremt mye stress når 17.mai virkelig mååå komme rett etterpå.. Passer dårlig å ikke se perfekt ut når man er ferdig med bachelor og sånt. Må ha en perfekt 17. mai feiring da. 😀

 • Reply marie 18. mai 2017 at 04:54

  Er det lov å spørre om hvilke veileder du hadde til bacheloren?:) Grattis med ferdig studiet!

 • Reply Hannah 23. mai 2017 at 13:05

  Jeg går på Hk nå og har vært så heldig å ha hatt Cathrine og Katusha. Jeg bare lurte på om du hadde de i noen andre fag enn forbrukeratferd og marked og samfunn? Skulle gjerne hatt de i flere fag! Hehe

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2017 at 13:40

  Hannah: nei, hadde dem kun i de samme fagene som deg dessvere 🙂 Katusha hadde et par forelesninger i forhandling og påvirkning, men det var det.

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2017 at 13:47

  marie: Eirik Haus, han var helt enestående 🙂 Tusen takk!

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2017 at 13:48

  athomebeautybrain: tusen takk 😀 og velkommen til bloggverden!

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2017 at 13:49

  Emilia: temaet var effekter av merkekjærlighet 🙂 Lykke til med resten av studiet ditt <3

 • Leave a Reply