Hverdagsliv

LING LING

21. mai 2017

Processed with VSCO with m6 preset Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with m6 preset Processed with VSCO with a5 preset I går dro Ida Caroline og jeg for å teste ut Ling Ling, som eeendelig har åpnet i Oslo. Restauranten er så fullbooket at selv om vi bestilte for lenge siden så kunne vi bare få bord klokken 17. Vi har en reservasjon i slutten av juni også, for det var første mulighet for å få et bord senere på kvelden. Sjukt! Tydeligvis mange Hakkasan-fans i Oslo som vil teste Ling Ling. Jeg elsker Hakkasan og spiser alltid der hvis jeg besøker en by som har restauranten. Maten, drinkene, interiøret og alt er bare helt fantastisk. Så, vi var selvfølgelig spente på om Ling Ling sto til forventningene, eller om vi ville bli skuffet. Processed with VSCO with m6 preset Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with m6 preset Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with m6 preset Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with m6 preset Processed with VSCO with a5 preset Vi bestilte Ling Ling Journey, en sharing menu som består av ni retter og to desserter. Forrettene var helt perfekte, med masse spennene smaker. Umulig å peke ut en favoritt, for alt var så bra. Men så kom hovedrettene, og de ble en nedtur etter forrettene. Litt kjedelige smaker, ingen høydepunkter. Da desserten kom var vi så mette at vi så vidt orket å smake på den, men den var veldig god altså. Drinkene og forrettene var verdt turen – men stort minus for at vi opptil flere ganger ble påminnet hvor lang tid vi hadde igjen på bordet. Når man spiser og drikker for flere tusen, skal man ikke risikere å måtte ta med seg desserten sin til baren fordi noen andre skal ha bordet. Det gjorde meg litt ukomfortabel, følte liksom at jeg måtte skynde meg på slutten. Det skal sies at jeg dro tilbake senere på kvelden fordi drinkene er så gode der, hehe. Gleder meg til å dra tilbake til Ling Ling – da kommer jeg til å prøve noe annet enn denne delemenyen, og så håper jeg at jeg slipper å skynde meg 🙂 

Så der har dere et restauranttips i Oslo, som ofte blir etterspurt i kommentarfeltet. Vi storkoste oss i går, og endte jammen med å dra ut igjen. Jeg har aldri i hele mitt liv klart å dra ut tre ganger på en uke, det er jo helt vilt til å være meg. Men nå kjenner jeg at skyldfølelsen kommer snikende, for jeg har eksamen på onsdag, og jeg har ikke begynt å lese. Jeg klarer forhåpentligvis å begynne i kveld, men guuurimalla så sliten jeg er etter denne alt for festlige uken. Håper du har hatt en fin helg 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Hege Kristin 21. mai 2017 at 22:33

    så koselig <3

  • Reply Stine 23. mai 2017 at 09:23

    Elsker at du er ærlig om stedet og digger at de er så dumme at de behandler en av Norges mest leste bloggere på den måten. Anbefaler deg å prøve Nodee Sky neste gang z☺

  • Leave a Reply