Hverdagsliv

EN MUST HAVE I SOMMER

24. mai 2017

  Processed with VSCO with a5 preset Å fyyy søren, i dag er det 100% sommer! Og jeg har SOMMERFERIE. Akkurat det skal jeg skrive mer om i morgen, men finnes det en anledning som passer bedre for å  bedre anledning til å gi dere et tilbud på Betakaroten Gold? Nei, tenkte meg det 🙂

Jeg har ennå ikke booket noen av mine ferieturer i sommer, men som dere allerede vet: jeg liker å reise avgårde med en hud som gløder, og jeg er vanvittig opptatt av å beskytte huden min mot solen. Sistnevnte er hovedgrunnen til at jeg bruker betakaroten. Jeg har en hel bukett venninner som har fortalt meg at de nesten ikke kunne sole seg før, fordi de ble rosa bare av å gå ut i solen. For ikke å snakke om soleksem. Men så har betakaroten forandret alt, og de kan faktisk nyte en hel dag i solen uten å se ut som en svidd hummer. Selv blir jeg aldri solbrent lengre – og der må jeg bare påpeke at høy solfaktor også er viktig. Men betakaroten er virkelig en knupp når det kommer til å forebygge solskader. Jeg leste et sted at hver gang du blir solbrent, er sannsynligheten for å få hudkreft høyere. Ikke verdt det! Processed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with a5 preset

– LETS GET TAN – 

Jeg fortalte dere for en liten stund siden at jeg valgte å begynne på nyheten Betakaroten Gold fremfor den originale betakarotenen til Good For Me. Den originale har jeg jo brukt i årevis, og det er absolutt ikke noe galt med den. Så det er ikke grunnen til byttet. Det var jo den jeg brukte på ferien i Karibien i påsken, og da ble jeg superfornøyd med brunfargen min! Betakaroten Gold er en ny og forbedret utgave av den originale. Den kommer i en vegetabilsk kapsel, og er tilsatt ekstra antioksidanter. Den er også helt fri for allergener og gelatin, så den er helt super for de med vegetabilsk kosthold også.

Her er en liten throwback. Syns det var litt morsomt i betakaroten-sammenhengen å se lillebror og meg ved siden av hverandre. To mennesker med nøyaktig samme hud, samme utgangspunkt og som har solet seg like mye. Bare at den ene har tatt betakaroten og den andre ikke har. Man ser jo forskjell. Dette var ikke engang siste dag på ferien! Processed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 preset

– A VACAY MUST HAVE – 

For de som måtte lure, så tar jeg én kapsel hver dag selv om jeg er hjemme i Norge. Spiller ingen rolle om det er morgen eller kveld. Nå har jeg bestemt meg for å ta disse året rundt, men ellers har jeg alltid spist om sommeren og før/på ferie.

Akkurat nå får du 20% rabatt på Betakaroten Gold ved bruk av rabattkoden idasol20. Rabattkoden varer i 1 uke, og du kan bestille favoritten HER Processed with VSCO with m6 preset Sola står fortsatt på himmelen er i Oslo, så nå skal jeg ut og nyte den! Skal så klart ta noen glass med en gjeng i klassen, og ferie at vi er ferdig for godt 😀 Ha en fin kveld videre!

17 Comments

 • Reply Solveig 24. mai 2017 at 18:54

  så pen du var på de bildene, nydelig hår og nydelig topp! Smashing

 • Reply Marti 24. mai 2017 at 20:59

  http://www.tv2.no/a/8294560/

  Noen forskerer hevder også at det ikke finnes dokumentert sammenheng mellom soling og hudkreft.

 • Reply K 24. mai 2017 at 21:20

  Planlegger hvert år å begynne tiiidlig på betakaroten så jeg slipper unna soleksem, men jeg glemmer det jo like herlig hveeeert eneste år. I tillegg (siden jeg hentet resept på apoteket med solbrent ansikt) fikk jeg beskjed om at p-pillene mine gjør huden min mer skånsom mot sola. Så jeg må begynne å ta kapsler asap hahah

 • Reply Maria 24. mai 2017 at 21:41

  Hei!

  Bruker du fortsatt Restylane? 🙂

  Du er nydelig 🙂

 • Reply Madelen 25. mai 2017 at 11:59

  Hei Ida! 🙂 Har du tips til en selvbruner som ikke er så alt for dyr og ikke så oransj i fargen? Liker veldig godt Vita Liberata sine, men de blir for dyre for en fattig student :/

 • Reply Marie 25. mai 2017 at 12:07

  Har aldri brukt betakaroten tidligere, rett og slett fordi jeg er redd for å bli oransje :O Har du noen erfaring med det? Får man en gulere farge ved bruk av betakaroten? Hørt noen skrekkhistorier, men vet ikke helt hva jeg skal tro 😀

 • Reply Kristin 25. mai 2017 at 16:01

  Er det riktig at det er 18 års grense på å bestille fra goodforme? Er selv 17 år og har veldig lyst å teste ut, men har hørt det er 18 års grense så vet ikke om jeg tør å gjøre det da, haha…

 • Reply Ida Wulff 26. mai 2017 at 00:38

  Marie: Hei 🙂 Man kan bli litt mer «oransje» i hudtonen av å bruke betakaroten, ja. Selv elsker jeg det og syns det gir en fin glød. Er jo ikke som at man blir seende ut som en gulrot – etter min erfaring.

 • Reply Ida Wulff 26. mai 2017 at 00:39

  Madelen: Hei 🙂 På budsjett liker jeg veldig godt den fra Dove, fuktighetskrem med gradvis selvbruning. Ulempen er at den har ganske sterk lukt, men det fikser man fint med en god fuktighetskrem!

 • Reply Ida Wulff 26. mai 2017 at 00:41

  K: oii, visste ikke at P-piller kunne ha noe å si på det? :O

 • Reply Ida Wulff 26. mai 2017 at 00:42

  Marti: jaja, dem om det sier jeg da :O

 • Reply Ida Wulff 26. mai 2017 at 00:43

  Solveig: Tusen takk Solveig, så hyggelig <3 Håper du får en fin helg!

 • Reply Natalie_ej 26. mai 2017 at 12:00

  Hvor er skjorta fra ? Leta overalt etter sånn!

 • Reply Ida Wulff 26. mai 2017 at 15:43

  Natalie_ej: det er en skjortekjole fra H&M 🙂

 • Reply Anonym 26. mai 2017 at 16:20

  Kan godt slutte med dette at leserene får 20% dersom de bruker din rabattkode. 20% får man uansett. Er du tøff nok til å publisere dette?

 • Reply Martine 28. mai 2017 at 18:06

  Ville bare si at det er på ingen måte en god sammenligning å si at broren din og du har samme hud, for det har dere ikke, om så dere hadde vært(er?) tvillinger eller ei. Grad av pigment er forskjellig fra kropp til kropp uavhengig av gener, selv om gener selvfølgelig spiller en viss rolle. Anekdote: Jeg feks har ikke høy grad av pigmenter og blir ikke brun verken med eller uten betakaroten eller sol eller annet, mens resten av familien min (søsken også) blir det. Men! En god sammenligning ville vært deg og din kropp såså lenge i solen og så et likt bilde etter inntak av betakaroten. Men! Heldige er dere som får farge! Jeg har i årevis sverget til selvbruning 🙂

 • Reply Ida Wulff 28. mai 2017 at 19:41

  Martine: er selvfølgelig ikke en påstand på bakgrunn av gener, men basert på de 140 familieferiene vi har vært på sammen 🙂

 • Leave a Reply