Hverdagsliv

EN FEST SOM VARMET HJERTET MITT

29. mai 2017

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Jeg tror ikke jeg kan beskrive med ord hvor varm jeg er i hjertet etter denne helgen. På lørdag feiret vi mamma og pappa sine 50 årsdager i tillegg til sølvbryllup, en fest de har planlagt i flere måneder. All nær familie og venner møtte opp – og det må jeg bare si: det er minst like gøy å feste med dem som med mine egne venner. 

Det er muligens litt oversharing, men mamma og pappa møttes unge da de jobbet som reiseledere på Gran Canaria. Etter en stund flyttet de sammen til Danmark hvor de først fikk meg og så giftet seg. Bryllupsfesten ble holdt i et hagetelt, med kinamat og Tuborg. Jeg har ledd av det et par ganger når jeg har kikket i fotoalbum, men det er jo egentlig bare en påminnelse om at man ikke trenger slottsbryllup og en kjole til 100.000 for å få et fint ekteskap. Selv om lørdagens fest ikke ble holdt i et telt, ble det selvfølgelig servert asiatisk – og ALT for mye vin…  Processed with VSCO with a5 preset Uansett, festen var bare så fantastisk morsom. Folk opptrådte, det ble holdt taler – til og med jeg hadde skrevet sang, og den het «Gran Canaria Love Story». Vi danset hele kvelden, folk hoppet i sjøen og jeg tror ikke jeg var i seng før klokken var godt over 4. Det beste med hele kvelden var å ha alle fire besteforeldrene sine på samme sted, og ikke minst å få tilbringe tid med familien fra Danmark. Våknet opp morgenen etter og fikk lyst til å arrangere en fest til – mamma og pappa syns vi kan vente en stund. Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Søstrene til pappa, mine to fine tanter som bor i Danmark  Husker hvor lei meg jeg ble da de begynte å få barn, for de var jo de kuleste tantene i verden. Men heldigvis så fikk de kule barn og er like kule enda. 

Jeg kjøpte forresten heliumtank og masse hvite ballonger til festen. Var egentlig ganske fornøyd med dekorasjonen, helt til lillebror lurte på om det var unnfangelsen min jeg hadde prøvd å gjenskape. Stor stas. 

Denne kvelden kommer jeg til å leve lenge på 

27 Comments

 • Reply Ida 29. mai 2017 at 15:50

  Hvor er kjolen du har på deg fra?

 • Reply Marie 29. mai 2017 at 15:52

  Så utrolig fin kjole du hadde på deg! Nydelig blomstermønster 😀 Hvor er den fra? <3

 • Reply Anonym 29. mai 2017 at 15:58

  Heliumtank, ja. Visste du at helium blir brukt i MR-scannere og annet sykehusutstyr? Visste du i tillegg at vi ikke har uendelig tilgang på helium, men til tross for dette syns mennesker fortsatt det er moro å kaste bort helium? Helium vil være en gass som er vanskelig å få tak i om noen år, og å kjøpe heliumtank for moro hjelper ikke mye. Heia ballonger med oksygen i

 • Reply Amanda - Resan mot frihet 29. mai 2017 at 16:22

  Så mysigt det ser ut! Roligt när släkt kommer också. 🙂

 • Reply Sara 29. mai 2017 at 16:28

  Åå! Blir varm i hjerte av å bare lese dette jeg. Og hvor har du kjøpt den fine kjolen din? <3

 • Reply Anonym 29. mai 2017 at 19:08

  Så hyggelig!! Virker som du har en utrolig gøy familie.

  Syntes det er litt spennende at du er halvt dansk. Jeg har selv en dansk kjæreste, faktisk. Elsker å være med han hjem på ferie og besøke familien hans i Danmark, det er så koselig. Han bor med meg i Norge nå, men vi snakker om å fortsette studiene i Århus. Blir spennende å se hvor vi ender opp! 😁

 • Reply Julia 29. mai 2017 at 19:16

  For en fin kjole du har på deg! Hvor kommer den fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2017 at 19:23

  Anonym: så gøy da! Elsker å være i Danmark 😀

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2017 at 19:23

  Julia: merket heter Caddis Fly, kjøpte den på en butikk som heter Klara i Tønsberg 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2017 at 19:26

  Amanda: jaa, det er så koselig! <3

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2017 at 19:26

  Sara: har kjøpt den på Klara i Tønsberg, merket heter Caddis Fly <3

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2017 at 19:28

  Ida: Caddis Fly 😀

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2017 at 19:28

  Marie: tusen takk, den er fra Caddis Fly 🙂 <3

 • Reply Betina 29. mai 2017 at 19:33

  Så fine dere var alle sammen!! Ser ut som en fantastisk feiring🌸 Bare lurte på en liten ting angående Celine brillene dine, har lest noen innlegg om de ulike modellene du har, men lurer på hvilket par du er mest fornøyd med? Liker å tro at jeg har en noe lik hodeform som deg, og vil gjerne ha tips fra du som alltid ser smashing ut med solbriller! Tusen takk på forhånd🙈😍

 • Reply Anonym 29. mai 2017 at 20:28

  Ser at en annen har nevnt dette med helium og at vi kommer til å bli fri om noen år. Synd om vi ikke kan bruke MR-maskiner og lignende som er avhengige av å bli nedkjølt av nettopp helium fordi vi har brukt det opp på fest..

  Bortsett fra det; så ser det ut til at dere hadde en fantastisk feiring 😀 Hvor gammel var du når dere flyttet fra Danmark?

 • Reply Maiken 29. mai 2017 at 21:23

  Moren din ser utrolig ung ut! Dere ser ut som en veldig hyggelig gjeng 🙂

 • Reply Anonym 29. mai 2017 at 22:10

  Du ser så fantastisk bra ut! Så ut som en utrolig koselig feiring, for en fin familie du ser ut til å ha 😀

 • Reply Cecilie 29. mai 2017 at 22:26

  Gratulerer med foreldrene dine 😊

  Kunne du hjulpet meg mes noen anbefalinger av restauranter i Puerto Rico/Amadores? Gran Canaria altså 😇 Mente jeg leste en gamg for lenge siden at du anbefalte en mega liten tapas restaurant? Husker du navnet på den? Tusen takk på forhånd for svar! Og gratulerered fullført bachelor grad! God sommer 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2017 at 23:17

  Anonym: så hyggelig, tusen takk for det <3 ja, de er fine folk!

 • Reply Benedicte 30. mai 2017 at 01:45

  Hahaha, kommentaren til din bror😂. Den rå humoren din ligger tydeligvis til familien!

 • Reply Ida Wulff 30. mai 2017 at 09:44

  Benedicte: Hahaha <3

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2017 at 12:32

  Maiken: det blir hun sikkert glad for å lese når hun snoker i kommentarfeltet 😉 <3

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2017 at 12:33

  Anonym: flyttet til Norge da jeg var 5 🙂 Klem

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2017 at 12:34

  Betina: Tusen takk, så hyggelig <3 Jeg bruker mest Pretty og Audrey-modellene, dem liker jeg veldig godt <3 New Pretty er ikke så veldig fine på meg, men jeg har dem nå likevel, hehe.

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2017 at 12:34

  Cecilie: takk for det! 🙂 På Puerto Rico anbefaler jeg El Senador – tapasrestauranten husker jeg dessverre ikke navnet på, men du finner den nok i reisearkivet hvis du leter. Goood tur <3

 • Reply Vilde 1. juni 2017 at 09:49

  Jeg ser at andre har kommentert det, og ville bare henge meg på og si at det er faktisk viktig å spare på helium fordi det er en så utrolig begrenset resurs, og jeg er så glad for at så mange har blitt opplyst om det i det siste! Jeg kritiserer deg ikke, og jeg vet det er slitsomt å følge med for uansett hva du gjør nå om dagen så støtter du noe som er feil… Men nå vet du det i alle fall 🙂

  Elsker bloggen din, følger den hver dag ❤️

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 10:59

  Vilde: mamma fortalte meg faktisk om dette da jeg kom drassende med denne heliumtanken, hadde aldri hørt om det før. Så det var nytt for meg. Men takk for det, så hyggelig <3

 • Leave a Reply