Hverdagsliv

«KJÆRESTEN» PÅ BESØK

29. mai 2017

Lykkerus!!!! Jeg er tilbake i Oslo igjen, og har fått Kristina på besøk. Ikke for noen spesiell grunn, vi skal bare tilbringe noen dager sammen og kose oss. Hun har ventet lenge og tålmodig på at jeg skal bli ferdig med studiene, sånn at vi kan få mer tid sammen. Og det har jaggu jeg også! Nå når jeg snart flytter til Tønsberg kan vi kjøre hjem til hverandre på noen timer, og da blir det ennå enklere for oss å pleie forholdet. 

Vi har begynt å kalle hverandre kjæresten. Kona. Haha. Om jeg kunne trykke på en knapp og forelske meg i en jente, så hadde jeg gjort det på flekken og blitt sammen med Kristina. Vi hadde hatt det beste forholdet i verden. Kjenner hverandres innerste hemmeligheter, har sett hverandre på det aller verste, og på det aller styggeste. Vi har de samme verdiene, liker å gjøre de samme tingene og bare koser oss så innmari i hverandres selskap. Alt fra å reise rundt i verden til å ligge fotsides i sengen om morgenen å drikke kaffe er gøy når vi gjør det sammen. Men men, vi får nok nøye oss med å være venner. Det er ganske bra det og! 

I kveld har vi kost oss hjemme i leiligheten min med taco og latterkramper  Sol og sommervibber har gjort oss til to festglade jenter, men som Kristina så fint sa: vi har likevel flere dager på å ødelegge Oslo. Hahahaha, noe så harry. Jeg liker det. Og kjæreste som hun er, kom hun med blomster og lakrids til meg fordi jeg er ferdig med studiene!  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Nå skal vi legge oss i sengen og skravle til søvnen tar oss. Viktig med litt søvn før vi skal ut og være rakkefanter i morgen 🙂 

10 Comments

 • Reply Malin Jonsson 30. mai 2017 at 00:47

  Du er den kuleste dama jeg vet om! <3

 • Reply Inga 30. mai 2017 at 09:26

  Den maten der så veldig kjedelig ut.

 • Reply Ida Wulff 30. mai 2017 at 09:44

  Inga: taco er aldri kjedelig <3

 • Reply Ida Wulff 30. mai 2017 at 09:45

  Malin Jonsson: åh <33

 • Reply Erdis 30. mai 2017 at 13:08

  DU Ida, du Ida. Vet å kose seg altså. 🙂

 • Reply Anonym 31. mai 2017 at 10:57

  Enda* enklere for oss å pleie forholdet 😉

  Sorry. måtte bare 😀

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2017 at 12:36

  Til «anonym» som nettopp postet onnsinnede rykter om andre enn meg i dette kommentarfeltet: jeg kommer ikke til å poste kommentaren din, for det du skrev er tatt helt ut av kontekst og stemmer ikke overens med det som skjedde i virkeligheten.

 • Reply Martha 1. juni 2017 at 08:50

  Hadde digget om dere lagde en videoblogg sammen 😀

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 10:59

  Martha: neste gang 😀

 • Reply ms flanges manufacturers 25. mars 2024 at 10:49

  Major thankies for the blog post.Much thanks again. Much obliged.

 • Leave a Reply