Hverdagsliv

OUT AND ABOUT

30. mai 2017

 Processed with VSCO with a5 preset Hei og hopp! Sommerdagen vi hadde planer om i dag, gikk i vasken da vi våknet opp til øspøs regnvær. Men vi la nå likevel ut på en sporty tur, før vi satte oss og spiste smoothiebowls på en utekafé. Kald mat er helt supert når to bloggere skal spise sammen, for begge sitt kamera skal jo spise før vi spiser, hehe… 

Etter en deilig frokost gikk vi på shopping i Bogstadveien. Jeg prøver å ikke shoppe fritt vilt for tiden, men det er jo såå mye fint i butikkene nå. Så det er ikke lett å begrense seg, men altså. Jeg har så vidt plass til de klærne jeg allerede har. Dessuten er shopping uten mål og mening en belastning for kloden vi tråkker rundt på.  Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Hva kvelden bringer er vi litt usikre på – vi skal i hvertfall ut og spise, og så får vi se om det blir ut etterpå. Det grå været gjør oss så innmari trøtte, så sofakroken frister mest i dag. Meeen, dere vet. Vi lider jo av FOMO (fear of missing out), så hvem vet… Gøy skal vi ha det uansett!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Amanda 30. mai 2017 at 16:54

  Så gott med smoothiebowls! Vad var det i?

 • Reply Pernille 30. mai 2017 at 18:10

  Det så godt ut. Og så fine bilder 🙂

 • Reply Anonym 30. mai 2017 at 19:46

  Hei Ida

  Er ikke dette din gamle leilighet?

  https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=96983062

 • Reply Heidi 30. mai 2017 at 21:06

  Hva er navnet på lunsjstedet? 😍

 • Reply Anonym 30. mai 2017 at 23:36

  Fine bilder! Hvem var bachelorveilederen deres?:) hvis det er lov å spørre om❤️

 • Reply Hilde Kristin 31. mai 2017 at 12:29

  Hei!

  Lurte litt på hvor lenge et plagg lever hos deg? Hvor mange ganger tar du skikkelig opprydding i klesskapet ditt? Og kaster du det rett i søppla eller gir du det videre til Frelsesarmeen eller Kirkens Bymisjon sine kontainere? Du skrev nettopp om ikke å handle vilt siden du ønsker å ikke belaste kloden med for mye unødige ting og tang. Kunne du evt skrive litt om det i en eller annen blogg innlegg. Du skal jo snart flytte så hva tenker du da med dine møbler, ting og tang?

  Ellers takker jeg for fine og inspirerende blogginnlegg.

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2017 at 12:31

  Heidi: her var vi på Lett 🙂 avdeling Frogner

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2017 at 12:31

  Anonym: Eirik Haus 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2017 at 12:32

  Pernille: takk for det 🙂

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2017 at 12:32

  Anonym: stemmer

 • Leave a Reply