Hverdagsliv

GOODBYE MAY

31. mai 2017

Mai har kommet til veiens ende, og det har virkelig vært en morsom og bra måned for meg. Vi kjører i gang med en månedsoppdatering som vanlig! 🙂 

STØRSTE OPPTUR:  Å fullføre bachelorgraden i markedsføring og merkevareledelse!!!!!!!! Masse utropstegn der, men fy søren så godt å bli ferdig. Det begynner endelig å gå opp for meg, og det kjennes litt ut som en forelskelse. 

 STØRSTE NEDTUR: At jeg ikke klarte å gjøre mitt beste den siste eksamensperioden. Jeg har fått så gode resultater hele veien, så det var litt dumt å avslutte som en lathans. Men man lærer så lenge man lever, og akkurat nå velger jeg å si pytt pytt. Jeg kom meg gjennom!

 MÅNEDENS MINNER: vel, dette var jo måneden hvor jeg ble glad i å feste og dra ut for første gang i mitt liv. Så jeg har hatt det mye gøy i mai, sammen med gode venner i Oslo. 17. mai var spesielt gøy, da var det full rulle fra morgen til neste morgen, sammen med jentene mine. Det beste, fineste minnet fra mai er mamma og pappa sin feiring av 50 årsddag og sølvbryllup. 

 BESTE INNLEGG: Dette innlegget. Og jeg kan ikke gjøre annet enn å le av at folk fortsetter å forsvare andre ulovlige rusmidler. Og ja, jeg mangler kanskje kunnskap på området. Men jeg er ikke så veldig interessert heller. Nulltoleranse.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset MÅNEDENS LÆRDOM: Ikke drikk tequila. Ha deksel på telefonen. Legg på sengetøy før du går på byen. 

 BESTE SERIE: Aldri sett så lite på serier i mitt liv! Men da må jeg si Girl Boss. 

 BESTE KJØP: Mai har vært en sånn måned hvor jeg har klikket hjem og shoppet som en gal for å være sikker på å ha noe å ha på meg til enhver anledning. Får helt dårlig samvittighet, for det er noe svineri å shoppe så mye. Men mitt beste innkjøp må være en svart sommerkjole fra Designers Remix som seriøøst kan brukes til alt. 

 MEST SPILTE SANGER:  Love On The Brain – Rihanna Lifted – Palmistry  Let Me Love You – Ariana Grande  Hallucinations – dvsn  Fuel To The Fire – Rationale  Processed with VSCO with m6 preset Processed with VSCO with a5 preset BESTE MÅLTID: Forrettene på Ling Ling, yummmm. 

 MÅNEDENS FLAUSE: Åh… Jeg har sendt så mye dumme SMS fra byen at man skulle tro jeg spilte SMS-rullett med meg selv. Men det har jeg egentlig lært meg å leve med. Ellers har den stakkars iPhonen min fått gjennomgå. Etter 17. mai var den totalknust, så jeg betalte dyre dommer for å skifte skjerm. To dager etterpå var den knust igjen, så nå får den bare være sånn en stund. 

 MÅNEDENS TANKE: At jeg er så glad for at jeg har lært meg å sette pris på ting mens jeg har dem. Jeg kommer aldri til å sitte og angre på at jeg ikke satt litt mer pris på ting i nuet, for jeg går rundt og føler på en enorm takknemlighet hver eneste dag. For familien min, for vennene mine og for jobben min. 

 PLANER FOR JUNI: I juni har jeg nesten ingen fastsatte planer, og det er egentlig ganske deilig. Selvfølgelig noen fester, bursdager og jobboppdrag på menyen, men jeg har ikke booket noen reiser enda. Men dét skal jeg få gjort noe med så fort som mulig. Trengte bare litt tid på å lande etter alt sammen. Har på følelsen at juni blir like morsom og bra som mai, og jeg skal gjøre mitt beste for å nyte denne tiden. Og ikke minst friheten.  Processed with VSCO with m6 preset Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with m6 preset Processed with VSCO with a5 preset

9 Comments

 • Reply Amanda - Resan mot frihet 31. mai 2017 at 13:09

  Så mysigt du verkar ha haft det! 🙂

 • Reply Karina 31. mai 2017 at 17:01

  Hei! Hvor er de flotte beige sandalene kjøpt? De på bildet med den blå kjolen 😀

 • Reply Lene 31. mai 2017 at 20:34

  Kan vi få se denne Designers Remix kjolen? 🙂

 • Reply J. 31. mai 2017 at 22:39

  Om det er glasset på iPhonen som knuser så hjelper vel ikke deksel så mye? Med mindre du tenker deksel som også dekker skjermen mens du bruker den?

  Jeg har selv tempered glass (litt usikke rpå hva det heter på norsk) som er ekstra glass som festes på sjemen, så knuser det først i stedet for glasset til iPhonen. De legger det på for deg på de fleste mobilbutikker. 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 11:00

  J.: Jaa sant nok, men et silikondeksel med tykk kant kan vel også dempe knall og fall 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 11:10

  Lene: den dukker helt sikkert opp 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 11:57

  Amanda: <3

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 11:57

  Karina: Zalando 🙂

 • Reply dobry sklep 11. mars 2024 at 14:18

  Wow, marvelous weblog format! How long have you ever been blogging for?
  you made running a blog look easy. The entire look of your website is fantastic, as smartly
  as the content! You can see similar here
  najlepszy sklep

 • Leave a Reply