Hverdagsliv

FULLTIDSBLOGGER?

1. juni 2017

Processed with VSCO with a5 preset Bestevenninna har reist avgårde med trillekofferten, og jeg sitter igjen alene i leiligheten. Plutselig så tomt og stille. Det nattmat-torturerte sengetøyet er til vask, og de firehundreogtjueto vinglassene vi har brukt står i maskinen. I går kveld innså vi at det var onsdag. Hvordan er det mulig, vi som har hatt verdens beste helg? Man kan trygt si at helgefølelsen lurte oss trill rundt. Men hvorfor ikke bare ha helg hver dag, nå som det er sommerferie? 

Som blogger har man egentlig aldri verken helg eller sommerferie, og det tenkte jeg vi skulle snakke litt om i dag. For nå som jeg er ferdig med studier, og heller ikke har søkt noen jobb, er jeg tilbake som fulltidsblogger. Verdens beste jobb som jeg ikke ville byttet mot noen annen jobb i verden, selv om folk hele tiden spør meg: hva skal du jobbe med nå som du er ferdig med studiene? Jeg har ikke helt visst hva jeg skal svare, for høres det ikke litt flåsete ut å si at jeg har studert i fire år for å fortsette i samme tralten som før?  Processed with VSCO with a5 preset Å blogge på fulltid tar mye tid. Men det er ikke så jævla travelt som en del morroklumper skal ha det til. Ingen bloggere får hundrevis av mail om dagen, som de så fint påstår. Ingen bloggere må gå i 17 møter 7 dager i uka. Å blogge på fulltid kan være travelt hvis du har kids. Hvis du har en jobb ved siden av. Eller hvis du studerer på fulltid. Sistnevnte har jeg fått erfare, men jeg så også at det går. Bloggen blir kanskje ikke 100%, men det er fullt mulig å dele livet sitt i to. Til tross for det, har jeg valgt å ikke stresse med å dele livet mitt i to akkurat nå. Jeg har sommerferie, som fulltidsblogger. Og når høsten kommer og jeg får innstallert meg i mitt nye hjem, min trygge base, så kan jeg begynne å planlegge hva jeg skal gjøre videre med livet mitt. Studere mer? Søke jobb? Skape meg enda en arbeidsplass på egenhånd?  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Bloggen vil egentlig ikke bli noe særlig annerledes selv om den nå er fulltid. «Bloggeksperter» maser i øst og vest om å bygge merkevare, utvide til ditt og datt.. Men har de noen gang skrevet en blogg som har lykkes? Jeg gjør bare min greie – og det eneste som vil forandre seg nå er hyppigere blogging fordi jeg har bedre tid til det. La oss kalle det lavterskel-blogging. Jeg titter innom selv om jeg ikke har noe veldig viktig å si. Dette er min dagbok, og det har det vært i 11 år. Jeg gleder meg til å tilbringe mer tid med dere 

74 Comments

 • Reply Martine 1. juni 2017 at 14:39

  Hvor er den toppen fra? Den var kjempefin!:)

 • Reply Anonym 1. juni 2017 at 14:47

  Takk og lov for at noen faktisk kan si sannheten haha! Men det er ikke noe galt i å ha en litt roligere jobb heller, nyt muligheten og kos deg masse med «ferie».

 • Reply Anna 1. juni 2017 at 14:57

  Hvor er klærne fra? Fra topp til tå 🙂 helt nydelig antrekk!

 • Reply Rikke 1. juni 2017 at 15:20

  Hei!

  Du bare må være så snill og fortelle hvor toppen din er ifra! Den var helt nydelig.

 • Reply Sara 1. juni 2017 at 15:21

  Mener jeg har lest her at du vurderer å skrive bok, og det synes jeg absolutt du burde! Du er fantastisk flink til å skrive, tekstene dine er en fryd å lese uansett om det er av de humoristiske eller mer serriøse. Jeg kommer ihvertfall til å kjøpe den hvis det skjer! 😀

 • Reply Cathrine 1. juni 2017 at 15:26

  Flotte, smarte deg 🙂 Du gjør meg glad! Elsker at du er så jordnær og at bloggen din reflekterer det 🙂

 • Reply Margrethe 1. juni 2017 at 15:39

  Jeg digger bloggen din! Kommer det flere paraplyer snart?☂️ Og hvor er toppen fra, sååå fin!

 • Reply Emily 1. juni 2017 at 15:39

  SÅ fint antrekk! Hvor er skoene fra?

 • Reply Sandra 1. juni 2017 at 15:47

  Hvor er toppen fra? Sååå fin!😍

 • Reply Anonym 1. juni 2017 at 16:02

  Jeg gleder meg til du har mer til til å skrive! når du først skriver er det så bra 😍

 • Reply Ingunn 1. juni 2017 at 16:06

  Gleder meg til å følge deg videre! Elsk på antrekket😍 hvor er buksen fra?☺️

 • Reply Martine 1. juni 2017 at 16:16

  Åh, med en gang jeg leste «la oss snakke litt om det» trodde jeg du skulle legge ut i det vide og det brede (som alle andre) om at blogging FAKTISK er en fulltidsjobb som tar 34 timer av døgnet ditt. Istedenfor skriver du det mange mener, nemlig at blogging ikke nødvendigvis er SÅ travelt og forferdelig mye jobb som enkelte skal ha det til. Du har vist at man kan studere samtidig som man blogger, akkurat som at jeg mener man fint kan jobbe ved siden av studiene og likevel greie begge deler (i motsetning til hva en del på mitt studie gjør..)

  Grattis med bachelor, og god sommerferie, Ida 🙂 Jeg kommenterer sjeldent, men du er kanskje den eneste bloggen jeg har fortsatt å lese, nettopp fordi at du har beina litt mer plantet på jorda 🙂

  Og ps! Har du noen Tønsberg/Nøtterøytips? 🙂 Samboeren min er derifra, og nå er det tredje sommeren vi skal tilbringe der (i hvert fall første halvdel av sommerferien). Vi har vel egentlig ikke sjekket ut utelivet (sammen) eller noen restauranter, så hvis du har noen tips blir jeg veeeeldig glad (spesielt sushi! Jeg har prøvd flere steder, men sushien har rett og slett smakt høgg..)

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 16:27

  Anonym: det blir jeg så glad for å høre!! <3 Ønsker deg en fin kveld 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 16:27

  Ingunn: så hyggelig, Ingunn <3 Buksen er fra Lee :* Hvis jeg ikke husker feil så heter modellen Scarlett cropped.

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 16:27

  Martine: Hei Martine 🙂 Ja, alt handler vel egentlig om prioriteringer når det kommer til stykket. Men så hyggelig at du fremdeles leser bloggen min, det setter jeg pris på <3

  Hva angår Tønsberg/Nøtterøy-tips så er jeg nok ikke så oppdatert akkurat nå. Meen, hva angår sushi, har du prøvd Sunfish? Grusomt navn på en sushirestaurant, men det er i hvertfall der jeg har vært mest fornøyd. Ganske fresht sted, i grunn! Ligger på Foynsenteret, rett ved brygga. Kos deg masse i Tønsberg i sommer <3 klem

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 16:28

  Margrethe: hurra! Så bra 😀 <3 Jobber på et paraply-innlegg as we speak! Toppen er fra Zara :*

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 16:29

  Sara: håper det blir til det <3 og takk for ros, så hyggelig å høre :* Stor klem!

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 16:29

  Cathrine: du er god <3 <3 Takk for fine ord!

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 16:30

  Anonym: ikke sant? Er ikke flaut å ikke være lesset ned i jobb 24/7. Tusen takk og god sommer til deg <3

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 16:30

  Anna: tusen takk 🙂 Bukse fra Lee, topp fra Zara, sko fra Even&Odd, veske fra YSL, solbriller fra Céline. Klem

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 16:30

  Rikke: toppen er fra Zara, kjøpt i Bogstadveien for et par dager siden 🙂 Klem

 • Reply Sissel 1. juni 2017 at 16:30

  Jeg må bare spør, hvor er skoene du har her kjøpt?

  Jeg har sko dilla og disse var lekre 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 16:31

  Martine: Zara! 🙂 Klem

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 16:31

  Emily: tusen takk 😀 skoene er fra Even & Odd.

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 16:31

  Sandra: Zara :*

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 16:31

  Sissel: de er fra Even & Odd, kjøpt på Zalando! 🙂

 • Reply Lisa 1. juni 2017 at 17:08

  Åh du får virkelig sagt det! Er ikke uten grunn du er og alltid har vært favorittbloggeren :)! Føler du skriver ting som oss lesere kan kjenne seg igjen i, istedenfor å skrive om den travle hverdagen som blogger. Vil virkelig tro at alle som leser denne bloggen leser den fordi de liker hvordan du framstiller deg som person! 🙂

  Fortsett slik – og NYYYYYT sommerferien, uansett hvor lenge du velger den skal vare 😉

 • Reply Marthe Sofie 1. juni 2017 at 18:59

  Veldig enig i det du skriver. Eller, det vil si, jeg tror jeg er enig! Jeg kan jo ikke vite 100% hvordan det er å vere en blogger, i og med jeg ikke har blogg og selvom jeg hadde før, så var jeg aldri i nærheten av å ligge på topplista. MEN, jeg studere selv og har to jobber ved siden av. Jeg har heldigvis en fin ordning, der jeg jobbe ene plassen 3 dager i uken og 4 de resterende av uken også fri en hel uke. Jeg er en veldig rastløs sjel, og har et drøyt pengeforbruk (hehehe), men det er fordi jeg KAN. Så når jeg hører toppbloggere uten barn, uten ekstra jobb og uten studier sier det er hardt arbeid, så vil jeg bare le dem i trynet. Haha, sorry not sorry. Du Ida er et veldig fint forbilde for mange <3

 • Reply Anja 1. juni 2017 at 19:46

  Signerer kommentaren til Martine over her 🙂 Jeg nekter å tro at å være fulltidsblogger er like travelt som en «vanlig» 100 % jobb. Har forståelse for at det legges ned mye tid i tekst og bilder og eventuelle samarbeid, men at det er like krevende som en fulltidsjobb nekter jeg å tro 😉

  Du er nok den eneste bloggeren jeg fortsatt følger. Har lest alt av innlegg siden du satt hjemme på jenterommet og blogget. Alltid vært fan av deg, Ida. Du virker som en utrolig herlig person 🙂 Gleder meg til å følge deg videre i sommer og er spent på hva du finner på til høsten.

  God sommer 🙂

 • Reply :):) 1. juni 2017 at 20:17

  Til Martine (og deg Ida, for den saks skyld!) Sushi på Okura på Teie (gamle sofus) er helt amazing. Sunfish er også veldig bra, men for meg er Okura best! Anbefaler Dragon Roll og Sunset maki 🙂 når det gjelder uteliv er det alltid mye folk på Harbour, men for meg blir det ofte litt mye, men kan være bra med de rette folka! Barkaden ovenfor peppez er best spør du meg. Da har du valget mellom dans/høy musikk, og litt roligere stemning med shuffle board og biljard i andre og tredje etasje 😊

 • Reply Henriette 1. juni 2017 at 20:54

  Kos deg med sommerferie du! , og jeg stemmer for at du fortsetter og dele både store og små livshendelser med oss! Det er en grunn til at jeg har fulgt bloggen din hver dag siden du startet opp som «caffelatte». Du klarer å catche interesse fordi du skriver så himla bra! Enten det er et viktig budskap du vil frem med eller om det bare for å si hei. Og jeg liker at du alltid er ærlig og at jeg kan kjenne meg igjen i det du skriver, eks, dra på trening og ha godis som restitusjonsmat 🙂

  Ha en fortsatt fin kveld Ida! 😀

 • Reply Lizbeth Osnes 1. juni 2017 at 20:55

  Det du gjør funker jo – hvorfor forandre det? Det du har lært i studiene til nå er vel også gull verdt når det kommer til bloggen, vil jeg tro 🙂

 • Reply Helene 1. juni 2017 at 21:15

  Jeg må bare si det, jeg elsker bloggen din! Har lest bloggen din i sikkert 10 år nå, og jeg syns du virker som en inspirerende og ærlig jente! Og ikke minst er du helt vanvittig vakker! Heia deg!

 • Reply Lilly 1. juni 2017 at 21:29

  Det er nettopp det at bloggen din er en dagbok som gjør at jeg elsker den av hele mitt hjerte. OG jeg kommer garantert til å kjøpe boka di, den dagen du bestemmer deg for det! Stoooor klem <3

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 21:54

  Lilly: herregud, så hyggelig <3 Tusen takk for fine ord, og stor klem tilbake <3

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 21:58

  Helene: så gøy at du har fulgt meg så lenge! Det setter jeg virkelig stor pris på. Takk for veldig fine ord, klem <3

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 21:59

  :):): ooh, kjekt med litt tips for meg og 😀 Skjønner jo at jeg MÅ teste ut Okura neste gang jeg er hjemme <3

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 22:00

  Lisa: tusen takk Lisa, så hyggelig kommentar å få <3

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 22:00

  Anja: åå, dette ble jeg glad av å lese <3 Tusen takk, Anja! Og god sommer til deg også 🙂

 • Reply Minrefleksjon 1. juni 2017 at 22:03

  Synes virkelig du er en av de bedre. Du skriver på en slik måte at det treffer. Jeg savner også humor og selvironi på andre blogger og det finner jeg her. På toppen av dette virker du svært ærlig og jordnær, det er vel det man kaller folkelig.

  Lykke til videre med bloggskriving!!

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2017 at 22:04

  Minrefleksjon: tusen takk <3

 • Reply Anne 1. juni 2017 at 22:20

  Jeg synes dere som omgås oss ikke-bloggende mennesker til daglig gjennom jobb eller studier (altså treffer mennesker på en annen arena enn som venner) har en god tilnærming til leserne. (Gjelder feks deg og Marte Borge – kan ikke komme på andre på topplista).

  Det har med å gjøre at dere har en forståelse av hvordan det er å leve et liv uten blogg, og at dere har et litt bredere perspektiv på livet rett og slett.

  Synes du har vært veldig flink som har gjennomført studiet og samtidig greid å holde en god kvalitet på bloggen din.

  Kos deg med litt roligere dager 🙂

 • Reply Anne Schjelderup 1. juni 2017 at 22:40

  JAAAA! endelig 😀 så deilig å få deg tilbake som fulltidsblogger, det har jeg ventet lenge på!

  Håper du har mye gøy å komme med, slik som før <3

 • Reply Ida 1. juni 2017 at 22:49

  Åh, favorittbloggeren min <3 Du er så jordnær, klok og god, gleder meg til det eventuelt kommer en bok – den skal definitivt kjøpes! 🙂

 • Reply Ida 1. juni 2017 at 23:49

  Ida du er virkelig en av de få bloggerne som bare er deg selv og ikke prøver å være noe annet 🙂 Bena godt plantet på jorden og ikke noe vissvass!

 • Reply Anonym 2. juni 2017 at 09:41

  Wææ synes skoene var dødsfine, så nå er de bestilt! Er heldig med at jeg leste bloggen din akkurat NÅ, for var kun ett par igjen i 38 og ett i 39 igjen, hehe.

  Gleder meg masse til at du skal fokusere mer på blogg fremover <3

 • Reply Anonym 2. juni 2017 at 10:49

  Utrolig bra at du setter fingeren litt på dette! «I dag har jeg hatt en ekstremt travel dag. Manikyr, frisør, lunch med en «samarbeidspartner» også måtte jeg trene etter det. Jobbet hele dagen når man er blogger». Ja. Det er sånt vi andre gjør også drar vi på jobb etterpå! Og vi tjener ikke godt over en millionlønn, de fleste av oss. Latterlig og vitner om at enkelte store bloggere ikke vet hva det vil si å ha en vanlig jobb.

 • Reply Stine 2. juni 2017 at 11:04

  Hvis du tenker på å skrive bok ville jeg garantert kjøpt den, jeg ville til og med kjøpt en bok full av bloggtekster jeg har lest tidligere for du er så flink til å skrive! Håper virkelig du gjør det, og ikke en sånn typisk «blogg-bok» haha… 🙂

 • Reply Kristin G 2. juni 2017 at 11:29

  Hipp hurra for enda mer blogging fra deg!! Gleder meg til å følge deg i flytte prosessen 🙂 Du er konge og rå og best på blogg, deltid som heltid!! God sommer

 • Reply Ida Wulff 2. juni 2017 at 14:01

  Ida: <3

 • Reply Ida Wulff 2. juni 2017 at 14:31

  Kristin G: så utrolig hyggelig sagt <3 tusen takk! Og god sommer til deg også 😀

 • Reply Ida Wulff 2. juni 2017 at 14:32

  Anonym: oi, det var flaks 😀 håper du blir glad i dem <3 klem

 • Reply Ida Wulff 3. juni 2017 at 17:54

  Stine: nå ble jeg glad! Det blir nok aldri en typisk blogg-bok, selvbiografi eller noe i den duren. Hvis jeg skriver så blir det roman eller krim 🙂 Klem <3

 • Reply Ida Wulff 3. juni 2017 at 17:55

  Anonym: true dat!

 • Reply Ida Wulff 3. juni 2017 at 17:57

  Henriette: åh, godis etter trening!!! <3 Hehe. Håper du har en fin helg, og takk for hyggelig kommentar :*

 • Reply Ida Wulff 3. juni 2017 at 17:57

  Anne: takk for tilbakemelding, skjønner virkelig hva du mener 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 3. juni 2017 at 17:58

  Marthe Sofie: som du står på!! <3 Og tusen takk!

 • Reply Ida Wulff 3. juni 2017 at 18:00

  Ida: <3<3<3<3<3

 • Reply Martine 4. juni 2017 at 12:33

  Kan jeg spørre hvilken str du har i den toppen? 😊

 • Reply Lisa EH 4. juni 2017 at 13:56

  Fantastisk, Ida! Derfor jeg har lest bloggen din i ni år 🙂 Du får deg sagt! Du skriver så bra og jeg kan kjenne meg igjen i mye av det du skriver. Du imponerer stadig!

 • Reply Marte 4. juni 2017 at 14:07

  Åh, Ida. Du er så utrolig vakker, og klok. Vis, pen, ærlig, trygg og virker så god. Du er muligens mitt girlcrush, men det får vi ikke fortelle kjæresten min. 😀 Haha, ler. Jeg tuller. Men du er så fin! Jeg er forelsket i bloggen din tror jeg.

 • Reply eve 5. juni 2017 at 00:23

  Bra blogg, bra å se på, bra å lese, bra klær, bra jente! (minus for dildoreklame i forrige innlegg)

 • Reply Ida Wulff 5. juni 2017 at 10:56

  eve: takk, men dildoreklame?!! Hehe

 • Reply Anonym 5. juni 2017 at 22:44

  Et lite sushi tips til i Tønsberg: Pandas! Har prøvd både Okura og Sunfish, men må si at Pandas er en soleklar vinner. Test ut vegetar sushi der, den er amazing :-))

 • Reply andrine 6. juni 2017 at 11:09

  keep up the good work!! <3 du er så flink, og du er min favorittblogger. du inspirerte meg til å kjøre på i eksamensperioden (frem mot jul, jeg så mørkt på alt), du skriver smart, inspirerende og har alltid litt humor i innleggende dine! <3

 • Reply Ida Wulff 6. juni 2017 at 13:47

  andrine: åååå, jeg blir så glad, du aner ikke!! Tusen takk for det <3 Og jeg håper alt har gått bra på skolen 😀 Klem til deg <3

 • Reply Thea 6. juni 2017 at 18:43

  Takk Gud for at du fortsetter som før, å ikke begynner med all denne bygge-merkevare-bloggingen. Grunnen til at du er min favorittblogger er nettopp fordi du ikke gjør det og ikke er som alle andre. Du er bare deg, du er ekte. Og det settes pris på! <3

 • Reply Anne 6. juni 2017 at 21:15

  Du er nok av dei få bloggerane der leserane veks med deg og ikkje at du får stadig nye fjortis-leserar. Dei som følger med på bloggen har nok mest sannsynlig gjort det sidan du satt på jenterommet og det kan du fortelle dei «bloggekspertane».

  Det er mange bloggar som eg synes blir for kommersielle og «alltid sprudlane lykkelig» og det blir både urealistisk og fjollete. Som f.eks. fotballfrue, Kristina Andersen og sikkert fleire andre som eg aaaaldri er inne på. Du derimot skriv gode og ærlige tekstar som eg aldri kjem til å bli lei.

  Glad at du ikkje går i rekken som skriv sjølvbiografi tidlig i 20-årene. Men krim eller roman hadde vore utrulig interessant. Du treng ikkje nødvendigvis å skrive tusen sider i din fyrste bok, men sjå på Knut Nærum f.eks som skriv satirisk krim på ca 200 sider, kjempe artige bøkar. Bare for å kome i gang. Håpar virkelig at å skrive ei bok er på bucket lista di. Kos deg i sommar!

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2017 at 21:12

  Martine: M 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2017 at 21:12

  Lisa EH: takk, så hyggelig <3

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2017 at 21:13

  Marte: så søt du er!!! kommentar-crush <3 hehe

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2017 at 21:13

  Anonym: Leeenge siden jeg har prøvd Panda, og da likte jeg det ikke så godt. Men kanskje jeg må gi det en ny sjanse 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2017 at 20:16

  Thea: <3<3<3<3<3

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 12:51

  Anne: Du!!!! <3

 • Leave a Reply