Hverdagsliv

SETT PRIS PÅ DET MENS DU HAR DET

2. juni 2017

En egenskap jeg er veldig glad for at jeg har, er at jeg er så takknemlig. Hver eneste dag får jeg sommerfugler i magen når jeg tenker over alt jeg er så heldig å ha i livet mitt. Først og fremst familien. Jeg har en mamma og pappa som fremdeles holder sammen, og de er min trygge havn. Til dem kan jeg komme når som helst, og jeg vet at jeg har en fallskjerm hvis det skulle gå skeis med meg. Jeg har aldri vært bortskjemt, og aldri fått alt jeg peker på. Fallskjermen jeg snakker om er altså ikke av typen som ga meg Buffalo-skoene jeg ofret så mange tårer for på barneskolen. Men jeg vet at jeg har dem i ryggen, og det gir meg en indre trygghet som føles helt fantastisk. Resten av familien er jeg også utrolig takknemlig for. Tenk å få ha alle fire besteforeldre, i tillegg til alle snille tanter, onkler og what not. Og så har vi vennene, da. Jeg er så utrolig glad for de få, nære vennene jeg har. Som de fleste andre (regner jeg med) har jeg vært borti en god porsjon drittfolk som ikke er spesielt snille, men nå er jeg kommet i en alder hvor jeg begynner å se ganske tydelig hvem som kommer til å være en del av fremtiden min. Jeg har lært at det alltid er plass til nye mennesker i livet mitt, men at jeg først og fremst må ta vare på de som har vært i det lenge. Og så har vi jobben min da – eller bloggen, som vi godt kan kalle det. Så tilfeldig, men likevel en av de største gavene i livet mitt. Jeg får gjøre noe av det som gir meg aller størst glede (skrive og formidle), samtidig som jeg kan leve av det. Å teste produkter og tjenester, for så å kunne velge hva jeg vil skrive om – det er den beste jobben jeg kan tenke meg. Til slutt er jeg takknemlig for alt det materialistiske i livet mitt også. Og det skammer jeg meg ikke over å si. Jeg er så takknemlig for at jeg har hatt mulighet til å kjøpe leilighetene mine, for at jeg kan kjøpe det jeg trenger, reise avgårde på ferier og gå på restaurant og spise når jeg vil. Det er ingen selvfølge eller menneskerett å gjøre det, og jeg føler meg egentlig bare veldig priviligert. Og poenget mitt er vel bare at jeg er glad for at jeg setter pris på disse tingene nå. Jeg vet ikke hvor lenge jeg har hele familien i god behold. Samme med de nære vennene mine. Og jobben jeg er så glad for kan helt sikkert forsvinne en vakker dag. Og da vil jeg ikke sitte og tenke at: søren at jeg ikke satt pris på det mens jeg hadde det, for fy søren så heldig jeg var. Jeg føler meg heldig NÅ, og det er en ubeskrivelig deilig følelse. Jeg tror alle har noe bra i livet sitt, som fortjener å bli satt større pris på. Så tenk litt på det. Og du trenger ikke være verdens heldigste på alle områder i livet for å sette pris på det fine du har 

Vi hadde denne samtalen i går kveld da vi var på Ling Ling for middag og drinker. Finnes det noe hyggeligere enn å sitte en hel kveld og skravle mens man spiser god mat og drikker sjukt gode drinker?!  Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Og så… About Ling Ling. Jeg hadde jo ikke bare pene ting å si om restauranten sist jeg var der, men denne gangen var opplevelsen en helt annen. Vi fikk så innmari god service – om noen hadde fått med seg blogginnlegget mitt vet jeg ikke, haha, men vi ble i hvertfall ikke minnet på en eneste gang at vi snart måtte pakke sammen sakene våre og gi bordet videre. Denne gangen bestilte vi ikke Ling Ling Journey, men tok heller det jeg husket som favorittrettene fra den menyen. Det var dim sum-kurven og golden fried chicken med egg fried rice. Bare et lite tips, hvis du skal på Ling Ling! Drinken på bildene heter Ling Ling Collins og er helt fantastisk.

Der gikk vi fra meningen med livet til matprat på nullkommaniks gitt. Jaja, det må være lov! I skrivende stund ligger jeg i sengen med tidenes mest usexy kjølemaske i ansiket. Kjølemasker er undervurdert, det skal sies. Men jeg ser helt gal ut – så det er like greit at jeg sover alene i natt 🙂 Nå må jeg få meg en god natts søvn, for i morgen skal jeg ut av landet. Men jeg skal iikke langt! God natt, alle søte 

15 Comments

 • Reply Anonym 2. juni 2017 at 01:25

  Du er goals. Familien din er goals. Jeg er skikkelig sjalu på deg Ida, på ordentlig, og skulle virkelig ønske min familie og livssituasjon var lik din.

  Misforstå meg rett; jeg har mye familie, men ingen nære slik som du har, bortsett fra broren min som er ett år yngre enn meg 🙂

 • Reply Stine 2. juni 2017 at 10:22

  Bra innlegg 😀 Elsker måten du formidler deg på!

 • Reply Kathrine 2. juni 2017 at 15:00

  Hvor er genseren din fra? Bloggen din er så utrolig bra og inspirerende for tiden<3 <3

 • Reply Ragnhild 2. juni 2017 at 18:09

  Du virker så herlig Ida, kunne ønske jeg kjente deg! Har lest bloggen din i rundt 9 år nå og syns den bare blir bedre og bedre.

  Klem

 • Reply Vilde 3. juni 2017 at 09:54

  Du er så utrolig fin.

  Jeg mener det fra bunnen av hjertet når jeg sier du er den fineste av alle bloggerne jeg vet om. Du har så sunne og flotte verdier, du er utrolig morsom og bloggen din skiller seg så ut. Du er virkelig et forbilde i bloggverdnen, og jeg blir så glad inni meg av å vite at du finnes.

  Kos deg i Danmark <3

 • Reply Ida Wulff 3. juni 2017 at 11:45

  Vilde: åh, det varmer <3 tusen takk for fine ord. Ønsker deg en suuper helg!! Klem fra Danmark

 • Reply Ida Wulff 3. juni 2017 at 11:50

  Kathrine: det er en kjole fra designer remix som du ikke må finne på å kjøpe, for den krympet fire størrelser i vask :O men tusen takk <3

 • Reply Beate 3. juni 2017 at 16:59

  Så fint og forfriskende å lese en blogger som er takknemlig og jordnær. Så mange bloggere klager over at de «bare» har vært på x antall utenlandsturer hittil i år for eksempel. Syns endel sånne innlegg lett kan bli litt usmakelige. Nei, jeg syns ikke det er noe galt i å reise mye dersom man har råd til det, men endel bloggere virker å ha mistet litt bakkekontakten uten å innse hvor privilegerte de faktisk er. Det syns jeg ikke du har. Syns du har sunne perspektiver og fine verdier. Du skiller deg positivt ut i bloggverden!

 • Reply Ida Wulff 3. juni 2017 at 17:51

  Beate: Helt enig med deg. Man får være glad for de reisene man er så heldig og får dratt på, i stedet for å klage over reisene man ikke har vært på. Hehe. Takk for fine ord, og klem til deg <3

 • Reply Ida Wulff 3. juni 2017 at 17:52

  Ragnhild: wow, så gøy at du har fulgt meg så lenge Ragnhild <3 Det setter jeg skikkelig pris på. Håper du koser deg masse i helgen 😀 Klem til deg

 • Reply Ida Wulff 3. juni 2017 at 17:56

  Anonym: så koselig med en bror som er så nær deg i alder <3 har alltid ønsket meg en tvilling jeg! Hehe.

 • Reply Ida Wulff 3. juni 2017 at 18:00

  Stine: Tuusen takk Stine! <3

 • Reply anonym 3. juni 2017 at 22:41

  Veldig enig det du skriver, har tenkt mye over det samme i det siste! Det er virkelig viktig å sette pris på hva man har og hvor heldig man er.

  I det siste har jeg egentlig vært litt lei meg over noe som på en måte er helt tullete å være lei seg over når jeg vinkler det på et annet vis. Mens alle andre har postet utallige bilder av ferdige bachelore, har jeg også fullført en, men egentlig ikke følt noen lykke av den grunn. Skal jeg være helt ærlig, så ser jeg egentlig ikke noen fremtid innenfor det jeg har brukt tre år på å studere, som inkluderer tårer, frustrasjon og hard jobbing (du vet hvordan det er å være student). Min første tanke har vært at jeg har «kastet bort» tre år, og masse studielån. Men like vel så må jeg jo være stolt og førnøyd med det jeg faktisk har fullført. Samtidig er jeg så takknemlig for alle erfaringene, og ikke minst vennene jeg har fått fra studiene som jeg aldri ville fått ellers. Jeg har også fått lov til å bo i et annet land, noe man lærer utrolig mye av. Dette ble en lang kommentar, men jeg ville bare si jeg er så enig det du sier! Det gjelder bare å se det positive, og sette pris på de viktige tingene man har som venner og familie 🙂 og selv om dette ble nesten ble i overkant klissete positivt, så må jeg jo si meg heldig som bor i Norge og dermed ha mulighet til å ta et nytt studie som passer meg bedre når jeg er klar for det 🙂

  Håper du nyter ferien! jeg digger bloggen din, virkelig et lyspunkt i hverdagen 😀 stor klem <3

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2017 at 10:10

  anonym: hei <3 så fint skrevet. Virker som du har mye å sette pris på – men man må få lov å være lei seg, selv om det kan virke tullete når man ser det i perspektiv. Håper det går bra. Stor klem!

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2017 at 10:11

  anonym: og en ting til!! Gratulerer så mye med fullført bachelor 😀 <3 Bra jobba!

 • Leave a Reply