Hverdagsliv

MAMMA OG PAPPA SVARER

3. juni 2017

Ni og en halv time i bil gjør noe med deg. Og da snakker jeg ikke bare om smerter i rumpeballene og stiv nakke. Jeg snakker selvfølgelig om at man KJEDER seg noe helt ekstremt. Til tross for en festlig lunsjpause, krangling om fartsgrensen og en bilbrann på veien, måtte jeg ha noe å gjøre. Så jeg bestemte meg for å intervjue mamma og pappa. Om meg så klart.  Processed with VSCO with b3 presetIda: Hallo der i forsetet. Nå skal jeg intervjue dere!
Mamma: Om hva da?
Ida: Om meg. Ganske narsissistisk, jeg vet. Men sånn er det med blogg.
Mamma og pappa: ……

Ida: Okey, første spørsmål. Hva er min beste egenskap? Hehe.
Mamma: At du har god humor. Og at du er raus.
Pappa: Det må være at du er så omtenksom.

Ida: åå <3 Ok, men over til noe mer interessant. Hva med min verste egenskap?
Mamma: At du kan oppføre deg som en bortskjemt fortis.
Pappa: Ja, når du oppfører deg som en tenåring.

Ida: Skjønner ikke hva dere snakker om. Over til noe positivt: skal vi skaffe oss hund sammen?
Mamma og pappa i kor: NEEEEEEI.

Ida: Herregud så negative. Da kan vi jo bare fortsette. Hva er det verste med å ha meg på besøk?
Mamma: Du hjelper ikke så veldig mye til hjemme.
Pappa: At du blander deg i alt. Alt fra hvor høy lyd det er på TV og musikk, kommenterer alt jeg sier til mamma og klager på at tøflene mine bråker når jeg går over gulvet.

Ida: Hallo. Mamma – når jeg bor hos dere er jeg rene hushjelpen. Men når jeg er gjest.. Så er jeg gjest. Og pappa! Kan du ikke skaffe deg noen lydløse tøfler og gå litt mykere på gulvet? La oss ikke krangle, på tide med et nytt spørsmål: hva er det beste med å ha meg hjemme? Hehe.
Mamma: at du «tvinger» oss til å spille spill, og gjøre sosiale ting sammen i stedet for å sitte med nesa i hver vår iPad.
Pappa: At det blir liv i huset, det er koselig.

Ida: Så hyggelig a gitt. La oss si at jeg havner i fengsel. Hvilken kriminell handling har jeg begått?
Mamma: Du har vært ute i lystig lag og stjålet med noe tåpelig hjem fra byen.
Pappa: Da har du mest sannsynlig kjørt for sakte.

Ida: Spot on. Hvor mange barnebarn vil dere ha?
Mamma: En hel skokk.
Pappa: Et par stykker…

Ida: Javel, og hvor ofte vil dere sitte barnevakt?
Mamma og pappa i kor: Når det passer oss.

Ida: Tenkte meg det. Hva er den siste jobben dere ser for dere meg i?
Mamma: Barnehage. Eller nei, vent. Jeg tror du hadde passet bra i barnehage. Da sier jeg kokk.
Pappa: Drosjesjåfør.

Ida: Skjønner… Hva mener dere selv at jeg har arvet fra dere?
Mamma: Jeg vet ikke, men vi har i hvertfall samme type humor.
Pappa: Humoren og brede skuldre.

Ida: Ja, takk for de brede skuldrene og krøllene, setter stor pris på det. Hva er deres beste minne med meg?
Mamma: Veldig vanskelig å peke ut ett minne. Men i nærmeste tid syns jeg at vi hadde veldig koselige jenteturer til både Hellas og New York.
Pappa: Det må være da du var en liten krølltopp og vi gikk hånd i hånd og snakket sammen.

Ida: Åh, smelt <3 Jeg tror vi avslutter der mens stemningen er god. Takk for intervjuet!  Processed with VSCO with b3 preset Nådeløse mennesker. Jaja. Bilturen var egentlig ikke så verst altså. Etter at jeg pendlet et år mellom Tønsberg og Oslo for studier, lærte jeg meg å gå inn i «pendlermodus». Bare eksistere og la tiden flyte… Dessuten fikk jeg prinsesseseng i baksetet med dyne og pute. Det var litt forvirrende for jeg fikk kjeft hver gang jeg prøvde å legge meg ned, man må jo sitte ordentlig med beltet…

Nå er vi framme i Danmark, og her skal vi kose oss til mandag. Håper alle har en fin helg så langt! Og selv om vi snakker sammen i kommentarfeltet, så må jeg bare takke en ekstra gang for alle søte kommentarer jeg får for tiden, det varmer så mye 

49 Comments

 • Reply Hege Kristin 3. juni 2017 at 17:54

  hehe, så morsomt innlegg <3

 • Reply Annikken 3. juni 2017 at 19:19

  Åh, Ida! Du virker tvers gjennom god <3 Likte dette innlegget veldig godt! Så gøy med litt hverdagslig og personlig innimellom, selv om du er veldig god med det ofte så var dette ekstra gøy! Kos deg masse i Danmark noen dager 🙂

  Klem fast leser som er alt for dårlig til å kommentere……

 • Reply Charlotte 3. juni 2017 at 20:06

  Åå, dette var faktisk sykt koselig, og morsomt! Dere er fiiine <3 Kos dere masse!

 • Reply Ingvild 3. juni 2017 at 20:30

  Haha, du er heldig som ikke blir bilsyk når du sitter på macen når du kjører bil! Skjønt intervju <3

 • Reply M 3. juni 2017 at 21:25

  Veit du, du har vorten ein av mine to yndlingsbloggarar. Mulig eg ikkje såg det komme. Eg har fulgt deg litt av og på i mange år, men no framstår du så avslappa, ekte, FIN, og morsom. Og når eg seier fin meiner eg på innsida, sjølv om du er like fin utanpå.

 • Reply Lene 3. juni 2017 at 21:52

  Ha ha, du har kule foreldre 😀 Likte den med at du ikke gjør så mye når du er på besøk. Er akkurat sånn jeg er også. Jeg er jo på BESØK.

 • Reply Anonym 3. juni 2017 at 22:15

  Jeg elsker bloggen din!! Mer av sånn her!

 • Reply k 4. juni 2017 at 00:01

  ÅÅ så gøy innlegg! kreativt <3 sier det igjen, du er den beste bloggern

 • Reply Pernille 4. juni 2017 at 00:26

  Hei! Pleier som regel ikke å kommentere men dette var et veldig underholdenede innlegg, haha! Elsker bloggen din og finner mye motivasjon her hver dag, kos deg masse i Danmark 🙂

 • Reply anon nym 4. juni 2017 at 03:17

  Åå du er så søt!!

  Haha så herlig intervju. Elsker at du kverulerte på de negative svarene haha! <3

 • Reply Thihoa 4. juni 2017 at 07:29

  ååh, hyggelig lesning! Kos deg på ferie <3

 • Reply Mari 4. juni 2017 at 09:33

  Hahahaha!! Bra innlegg, JA til flere sånne! Har lest bloggen din hver dag siden caffelatte-dagene, og kommer aldri til å slutte. Elsker at bloggen din er som en dagbok, og jeg elsker paraply-innleggene dine! Husker ikke om du har skrevet det før, men kan du ikke skrive et innlegg med «omvendte paraplyer» ting og hendelser som gjør deg glad! Så deilig å lese en blogg som er ekte og ikke overfladisk. Og jeg likte veldig godt de gangene du har lagt ut oppskrifter.

  Så mange bloggere prøver å få livet sitt til å se så praktfullt og pompøst ut, og skriver mye om trening, sunn mat, vippeextensions, falske negler osv… Bloggen din er liksom en humoristisk og avslappende pause midt oppi den masete hverdagen. You go giiiirl

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2017 at 10:05

  Thihoa: tusen takk og god søndag til deg <3

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2017 at 10:05

  Mari: så hyggelig at du har fulgt meg så lenge <3 og haha, kan ikke tro at jeg faktisk kalte bloggen min for caffelatte!! Omvendte paraplyer var en god idé, så takk for innspill 😀 først har jeg et vanlig paraply-innlegg på lur da. Takk for fin kommentar! Ha en fin søndag <3

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2017 at 10:06

  k: <3 <3 <3 !!

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2017 at 10:06

  Pernille: det var hyggelig å høre, tusen takk Pernille 🙂 <3 håper du har hatt en fin helg!

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2017 at 10:06

  anon nym: man må alltid kverulere! Hehe, Neida <3

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2017 at 10:11

  Anonym: 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2017 at 10:12

  M: æææ nå ble jeg glad! Tusen takk for hyggelig kommentar <3

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2017 at 10:12

  Lene: haha, ja ikke sant? Stor forskjell på å bo der og være gjest. Gruer meg nesten til å bo der og være hushjelp…. 😉

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2017 at 10:13

  Ingvild: blir merkelig nok veldig sjeldent kvalm :O kjekt å kunne blogge litt når man er på farta, Hehe <3

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2017 at 10:14

  Annikken: så gøy at du syns det! Og hyggelig å høre fra deg 😀 <3 klem!

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2017 at 10:14

  Charlotte: tusen takk, håper du har hatt en fin helg <3

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2017 at 10:15

  Hege Kristin: <3

 • Reply Marie 4. juni 2017 at 10:41

  Ååå, så herlig!! Foreldrene dine virker bare helt fantastiske! Kos dere masse i Danmark 😀

 • Reply Helga 4. juni 2017 at 11:57

  Hahah! Synes du skriver så fantastisk bra! 😀 Alltid gøy å lese bloggen din

 • Reply ingeborg 4. juni 2017 at 12:13

  Haha! Mamma pleier også å mase om at jeg har arvet hennes brede skuldre (skal ejg si takk?!?). Veldig fint innlegg og veldig fin blogg ? min evige favoritt. Takk!

 • Reply Amalie 4. juni 2017 at 12:36

  hahaha! Åååh, dette innlegget smeltet meg! Flere sånne 😀

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2017 at 13:03

  Marie: de er godklumper! Tusen takk, og god søndag til deg <3

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2017 at 13:03

  Helga: veldig hyggelig å høre, tusen takk <3

 • Reply Kristin 4. juni 2017 at 13:24

  For et herlig innlegg 😀 Jeg virkelig elsker å lese bloggen din!

  Og dere er så #familygoals, haha 🙂

 • Reply Anonym 4. juni 2017 at 14:01

  seriøst jeg elsker bloggen din, elsker måten du skriver på og hvordan du formulerer deg jeg LER høyt for meg selv noen ganger, perfekte kombinasjonen av seriøst og morsomt!! + du har så fin smak og så fine ting<333

 • Reply M 4. juni 2017 at 20:23

  Artig og kreativt innlegg! 😍

 • Reply Jeanette 4. juni 2017 at 23:08

  Du er så flink til å skrive! Vil alltid lese ferdig, og mye morsomme tekster 😀 og selvfølgelig mange viktige og da, føler vi er veldig enige om det meste! Har fulgt bloggen nesten siden starten, og den blir jo bare bedre og bedre. Liker at du er jordnær, selvironisk, gode verdier og hverken trenger bruke clickbait eller utlevere barn (som du ikke har da ;)) for å få faste lesere, tommel opp! Syns du virker som en tvers igjennom god person, hadde vært kult å kjent deg/tatt en fest med deg tror jeg 😀

 • Reply Ida Wulff 5. juni 2017 at 10:57

  Jeanette: made my day <3 tusen takk for fin kommentar! Og ikke minst for at du har fulgt meg så lenge, det syns jeg er veldig gøy 😀 klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 5. juni 2017 at 11:06

  M: takk for det 😀

 • Reply Ida Wulff 5. juni 2017 at 11:28

  Amalie: 😀

 • Reply Ida Wulff 5. juni 2017 at 11:28

  Kristin: åh, så hyggelig <33

 • Reply Ida Wulff 5. juni 2017 at 11:29

  Anonym: tuuusen takk, det var snilt av deg <333

 • Reply Mia 5. juni 2017 at 14:21

  For en morsomt innlegg! Dere virker som en fantastisk fin familie 🙂 Dette er akkurat sånne innlegg som minner meg på hvorfor jeg har lest bloggen din fast i SÅ mange år (hengt med helt siden caffelatte-dagene, hehe). Stå på Ida <3

 • Reply Rebecka 6. juni 2017 at 09:32

  Haha, altså.. Jeg vil være din venn! Kuleste bloggeren jeg vet om i hvertfall! 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. juni 2017 at 13:45

  Rebecka: <3 <3

 • Reply Ida Wulff 6. juni 2017 at 13:47

  Mia: så koselig skrevet av deg, tusen takk Mia <3

 • Reply Mari 6. juni 2017 at 16:21

  Hahaha det der er som å lese en samtale mellom meg og mine foreldre. Elsker når mn kan være ærlige og kødde med hverandre! Haha

 • Reply stinem 6. juni 2017 at 16:22

  Åh, så koselig innlegg 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. juni 2017 at 19:24

  Mari: ENIG <3

 • Reply Linn 7. juni 2017 at 12:55

  Kjempe morsomt og bra innlegg!

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2017 at 21:12

  ingeborg: hehe, vil helst ikke bli påmint at jeg har brede skuldre hele tiden!! <3

 • Reply undress vip 17. januar 2024 at 00:11

  I loved your blog.Really thank you! Much obliged.

 • Leave a Reply