Serietips og musikk

SERIETIPS: GOOD BEHAVIOR

6. juni 2017

Asså. I går fikk jeg et serietips av en som heter Kristina i kommentarfeltet. Så da jeg kom hjem etter en lang biltur hjem fra Danmark, stappet med køer, ulykker, Mc Donalds og omkjøringer som vanlig, la jeg meg i sengen og bestemte meg for å sjekke ut serien. Bare én episode, for i dag vil jeg legge meg tidlig. Worst lie ever. Åtte episoder senere var det plutselig blitt midt på natten, og jeg måtte virkelig styre meg for å ikke bli liggende og kikke. Men takk Kristina, dette serietipset var guuull! Selv om jeg ikke har sett så mye på serier i det siste, har det jeg har sett på vært skvip. Har savnet en god serie, og det føler jeg at dette er. 

Så da må jeg selvfølgelig anbefale videre til dere!  Serien heter Good Behavior, og handler om alt annet enn nettopp det. Letty er en dame i 30-årene, som har tatt alle gale valg det går an å ta i livet. Hun har vært inn og ut av fengsel, sliter med avhengighet til alkohol og narkotika, har en sønn som hun har mistet omsorgsretten for, og er i tillegg avhengig av å stjele og svindle. Mens hun er i god gang med å robbe et hotellrom, overhører hun to menn avtale et leiemord. Hun bestemmer seg for å redde det planlagte offeret, og derifra begynner ballen å rulle… 

Jeg skal ikke avsløre for mye, men denne serien må dere bare se! Det ligger en hel sesong på TV2 Sumo – dessverre 😉 

I dag har jeg freshet opp vippene, vært en kjapp tur innom Nettavisen og handlet inn. Jeg skal faste i to dager nå, og i dag er første dagen. Så det var egentlig helt grusomt å handle. Jeg var helt rå på å faste for noen år siden, og følte meg helt fantastisk da. Nå føler jeg meg som Ronald McDonald etter en lang, usunn periode. Så nå skal kroppen renses og få det bedre 

26 Comments

 • Reply Jan 6. juni 2017 at 14:32

  Ja heller Danmark enn Sverige. Ja veiene/trafikken i Norge er en lidelse vs å kjøre i Danmark og Sverige.

  Det høres koselig ut..å ligge i sengen sammen med deg og se på serier og bare glemme verden rundt for en stund 🙂

  Håper du er fornøyd med eksamen og alt det også.

 • Reply M 6. juni 2017 at 14:48

  Elsket denne serien! Gikk unna på et par dager for å si det sånn. Har faktisk tipset Kristina Andersen om denne, for vet hun er like serie-junkie som meg haha.

 • Reply Kristiane 6. juni 2017 at 16:19

  Å, elsker denne serien!! Slukte den også på to dager denne hengen…! Gleder meg til sesong 2!

 • Reply Ch 6. juni 2017 at 18:30

  Kan du fortelle mer om fastingen? Hvorfor gjør du der og hvor lenge og får du ikke i deg noen ting i det hele tatt? 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. juni 2017 at 19:24

  Kristiane: jeg også 😀 leste at de begynte innspillingen i april, så håper de skynder seg. Jeg har én episode igjen nå….

 • Reply Ida Wulff 6. juni 2017 at 19:25

  M: ja, den er virkelig god 😀

 • Reply Ida Wulff 6. juni 2017 at 19:27

  Ch: Hei 🙂 Per nå kommer jeg ikke til å utdype det, men det er 5:2 jeg har tatt opp igjen, og da skal man ha i seg noe. Altså periodisk faste. Du finner masse info om det andre steder, men selv om jeg skriver at jeg faster så tror jeg det lureste er å ikke dele detaljer her på bloggen 🙂

 • Reply k 6. juni 2017 at 19:36

  Kan jeg spørre om fastingen og hvorfor du gjør det? Er det grunnet slanking? Håper ikke det, du ser sååå bra ut <3

 • Reply Anonym 6. juni 2017 at 20:15

  Takk for tips. Venter til den kommer ut noe annet sted enn Sumo da..

 • Reply julie 6. juni 2017 at 22:14

  Serietips til deg; The handmaid’s tale. Den kan sees på hbo, vet jeg. Vanvittig bra serie, spesielt hvis man liker litt «tunge» serier, da denne handler om et dystopisk samfunn hvis er skapt av religions-ekstremister, og målet er å få tak i flest mulig kvinner til å bli såkalte handmaid’s. Vil egentlig ikke si mer i tilfelle du ikke har sett den enda, for det er virkelig en bra serie, og jeg håper du gir den et forsøk. 🙂

 • Reply EA 7. juni 2017 at 00:14

  Anbefaler Girl Boss, sett den? 🙂

 • Reply :) 7. juni 2017 at 00:22

  Hei, Jeg er en fast leser og jeg digger deg som blogger altså! Men jeg merket jeg ble litt nysgjerrig når du skrev at du skulle faste. Leste så i kommentarfeltet at du faktisk skulle få i deg noe, og det er jo bra. Men fra en som har slitt med forholdet til mat så blir man fort inspirert av slike dietter som virker spennende. For en som ikke har et sunt forhold til mat og kropp tror jeg det kan være triggende å lese, og jeg lurer bare på om du kanskje kunne utelukke å nevne fasting ved neste anledning? Er såklart din blogg og du har ikke ansvar for noens sykdommer, men jeg tror det kanskje hadde gjort det hyggeligere for lesere som kanskje sliter litt. Bare et lite innspill fra meg.

  Håper du får en fin sommer, og gratulerer så mye med overstått bachelor!

  Klem <3

 • Reply Martine 7. juni 2017 at 08:45

  Hei:) Hvilken størrelse har du i det hvite olaskjørtet ditt? Klem<3

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2017 at 10:20

  EA: Jaa, den var morsom! 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2017 at 11:11

  Martine: jeg har det i både 38 og 40, 40 ble for stort etter bruk og vask, så jeg kjøpte et til. Vil si at når det vier seg litt ut så er det normalt i str 🙂

 • Reply julie 7. juni 2017 at 12:48

  neeei! Ikke gi serietips midt i eksamensperioden 🙁 heheh

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2017 at 15:49

  julie: haha, sorrriii <3 lykke til med eksamen 😀

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2017 at 21:14

  k: slanking er ikke hovedgrunnen nei, takk søte du <3

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2017 at 21:16

  :): Hei! <3 Så hyggelig av deg, tusen takk. Det er nettopp denne problematikken som er grunnen til at jeg velger å ikke gå i detalj og dele tips ang 5:2 lengre. Men jeg skriver en dagbok, og kan som du sier ikke ta hensyn til «alle andres problemer» hele tiden, selv om det høres kaldt ut. For meg er det et kompromiss som jeg har slått meg til ro med. God sommer og klem til deg <3

 • Reply S 11. juni 2017 at 17:03

  Har lenge vært på leting etter en bra serie, og denne falt virkelig i smak. Takk for bra tips!

 • Reply Ida Wulff 12. juni 2017 at 15:48

  S: yey 😀

 • Reply Elisabeth 14. juni 2017 at 23:27

  Hei,

  Takk for serietips! Har akkurat sett ferdig This is us etter anbefaling fra deg i et tidligere innlegg. Elsket den serien! Vil også anbefale deg «Parenthood» hvis du ikke allerede har sett den, synes disse to seriene er veldig like, både i handling og formidling. Den følger en hel slekt hvor hver og en familie har sine ulike hverdagsproblemer, alt fra separasjon, tenåringsproblematikk, bror-søster forhold, sykdom osv. Veldig fin og veldig ekte serie 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2017 at 20:16

  julie: Tusen takk for tips! 🙂

 • Reply Lars 20. august 2017 at 16:15

  Hej

  Jag gillar Norska serier ex. FRIKÄND

  Idag börjar i Svensk TV den heter NOBEL

  Har du sett dessa serier. Troligtvis eftersom du är Norska

  Tacksam för svar Ida Kanske du kan tipsa mig om andra Norska serier

 • Reply style and co open toe leopard print shoes celine 29. januar 2024 at 18:03

  Hi mates, how is the whole thing, and what you wish for to say about this piece of writing,
  in my view its truly awesome in support of me.

 • Reply chanel baby girl clothes 2. februar 2024 at 07:33

  Having read this I thought it was extremely enlightening.
  I appreciate you taking the time and energy to put this informative article
  together. I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and leaving comments.

  But so what, it was still worthwhile!

 • Leave a Reply