Paraplyer

UNDER MY UMBRELLA

7. juni 2017

God onsdag! I dag har jeg sovet lenge fordi jeg faster – tenkte kanskje jeg kunne gjøre dagen litt kortere for meg selv, hehe. Uansett: det er mange som spør etter paraplyer hele tiden, og jeg noterer stadig på iPhonen min når jeg møter på situasjoner som irriterer meg. Men det er jo ikke slik at jeg irriterer meg all day everyday, så derfor går det litt tid mellom hvert innlegg. Det er dårlig for paraply-karrieren min at jeg er så blid og fornøyd hele tiden… Men, her er det jeg har samlet opp siden sist 🙂  Processed with VSCO with a5 presetNår jeg skal vise noe på iPhonen min til noen, og de tar iPhonen og blir sittende skikkelig lenge og klå på den. Hvordan sier man: gi meg den telefonen tilbake NÅ din psycho, uten å virke som en psycho? Verste er mamma som alltid skal scrolle, trykke, dra og zoome, på jakt etter dype hemmeligheter og en potensiell svigersønn. 

Fremmede mennesker som bruker navnet ditt helt overdrevent. Det er ikke bare på Joe & The Juice det skjer, for å si det sånn. Skal vi se her, Ida. Nå skal du høre her, Ida. Ida, det skal jeg love deg. 500 spenn på at du har vært på et helt unødvendig selgerkurs. 

Fulle mennesker som «har meg fra et sted» og dermed tror de har rett til å oppholde meg i 40 minutter når jeg er ute og koser meg med venner. Å snakke med mennesker som leser bloggen min er innmari hyggelig – men ute på byen møter jeg også de mindre hyggelige. Som for noen helger siden da jeg gjorde den feilen å gå alene på do på et utested, og en fyr kom helt opp i ansiktet mitt og nærmest truet meg til å aldri blogge om «sånne som han». Ok?? Ser ut til at jeg nettopp gjorde det. 

Alle disse kundeklubbene. Kan ikke kjøpe en deodorant eller et bursdagskort uten å bli spurt: ER DU MEDLEM? Og hvis du svarer ja, jeg er medlem, så må du mest sannsynlig stå midt i en eller annen overbefolket bokhandel og ROPTE telefonnummeret ditt så alle kan høre det. Dette er ikke tull: en dag fikk jeg SMS av en mann som hadde overhørt telefonnummeret mitt på Ark Bokhandel. Dét syns han var en passende måte å sjekke opp jenter på, da. Personlig syns jeg ikke det. 

Når flyverter/flyvertinner er kledd som klovner. Da jeg fløy hjem fra Miami i påsken så de seriøst ut som de var leid inn fra et amatørsirkus, og det hjalp ikke på flyskrekken. Jasså, så du skal liksom redde meg fra døden i rødrutet forkle og hatten til Herr Nilson?!!!

Å miste dynen i løpet av natta. Jeg skjønner søren meg ingenting når det skjer! Her en morgen våknet jeg iskald og oppdaget at jeg hadde tatt til takke med å bruke hotellputen min som dyne. Trist. 

Folk som løper på Oslo S. Skremmer livsskiten ut av meg. Hva med å bare møte opp ti minutter før toget ditt går, som normale mennesker med orden på livet? Samme med de som roper. Ingen er interessert i å høre hva du har å si. 

Når man er to på restaurant sammen og bestiller det samme. Og så syns kokkene det er en god idé å bare slenge begge porsjonene på ett og samme fat. Jeg HATER å dele mat. For det første spiser jeg i 0,5 km/t når jeg er på restaurant fordi jeg prater så mye, så den jeg spiser med rekker jo å tømme alt før jeg har fått bestikket ut av den dumme kluten. For det andre blir jeg redd for å forsyne meg for mye, fordi jeg føler at det ikke er min mat. Haha. 

Relartert til forrige punkt. Når du er ute og spiser med folk som foreslår å dele masse småretter. Eeeeh, nei takk. Jeg liker som sagt ikke å dele mat. Jeg har begynt å si det høyt, uansett hva slags selskap jeg har ved bordet. Og når vi er flere, er det heldigvis alltid noen som roper ut: haha, ikke jeg heller!  Processed with VSCO with a5 preset Har du noen paraplyer du har lyst til å dele? Jeg ELSKER å lese andres, så del gjerne i kommentarfeltet 😀 

86 Comments

 • Reply Mette 7. juni 2017 at 12:05

  Hahahah! jeg bare ELSKER de paraplyene. HAter selv folk som sier navnet mitt hele tiden ass. Herregud. Det er så creepy. Reagerer når folk som kjenner meg sier navnet mitt en gang for mye også.

 • Reply Therese V 7. juni 2017 at 13:07

  Hahaha, den paraplyen ang å dele mat. Hører bare for meg Joey fra Friends: «JOEY DOESN’T SHARE FOOD!» Men jeg er helt lik, min mat er MIN mat. Får lyst å bite av fingrene på de som prøver å stjele pommes frites fra tallerkenen min.

  Men det med at kokken slenger all maten på samme tallerken når man er to: Hva? Gjør de det? Det har jeg aldri opplevd, det høres bare helt merkelig ut. Elendig idé.

 • Reply Ida Caspara 7. juni 2017 at 13:23

  Du har mange fine morsomme innlegg Ida!♥ hehehe

  Ønsker deg en superfin dag ♥

 • Reply Astrid 7. juni 2017 at 13:36

  Aah elsker disse innleggene. Hvorfor faster du forresten? 🙂

 • Reply Marthe Sofie 7. juni 2017 at 15:31

  Denne er old, but gold:

  Viss man har vondt i hodet eller et knee eller noe sånt, så har man allltid den ene venninnen så har det SÅ mye verre! Hallo, la meg få litt sympati uten at du overøser meg med sykdommer og smerter i hytt og gevær!!

  Men over til noe annet, hvorfor faster du?

 • Reply TE 7. juni 2017 at 15:40

  Enig! Det er fader meg ikke greit å dele mat på restaurant.

  Jeg vil ha min egen tallerken, med egen ma,t som jeg kan rote i – ene og alene 😛

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2017 at 15:47

  TE: Hahah jaaa! 😀

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2017 at 15:48

  Astrid: 5:2 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2017 at 15:48

  Marthe Sofie: Hehe, ja, skriver under!
  Jeg har begynt med 5:2 igjen, derfor faster jeg 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2017 at 15:49

  Ida Caspara: tusen takk, så hyggelig av deg. Ha en super dag du også <3

 • Reply Hege Kristin 7. juni 2017 at 16:30

  enig i mye her! 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2017 at 16:31

  Mette: ja, det er noen av dem også, Hehe 😀

 • Reply Thea 7. juni 2017 at 16:32

  En slager er jo de kronidiotene som ikke kan slippe av andre fra buss/tbane/trikk og som bare mååååå inn. Her om dagen var det en gammel dame som dyttet seg inn på bussen samtidig som en dame prøvde å komme ut med barnevognen… Altså NEI!! En annen ting er folk som sier sånn; «ja, men du kan jo bare betale så tar jeg neste gang» mens man står i kø. Har jo ikke akkurat noe valg eller, og er jo som oftest de samme folkene. Haha. Eller de som på lesesalen lager et statement ut av at de kommer; smeller bøkene hardt ned på pulten, kaster seg nærmest på stolen og alltid glemmer å slå av lyden på mobilen. Jaaa, sånt som dette irriterer.. Takk for meg!

 • Reply H 7. juni 2017 at 17:03

  Hhahah, du er beste bloggeren, jeg ler så mye.

  Hater å dele mat selv, blir så stressa av det, tenk om de spiser opp alt det beste???

  En egen paraply jeg har er at jeg blir så enormt sur på folk som er frekke med betjeningen når de handler et sted. Jeg har faktisk måttet si fra mange ganger at dette her og den oppførselen din er ikke grei. Er som om folk som jobber i butikk ikke er ekte mennesker for noen..

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2017 at 17:06

  Thea: mye bra her!!!

 • Reply Ch 7. juni 2017 at 17:20

  De som presser seg inn på toget og er helt desperate etter å få sitteplass også skal de av på første stopp. Det irriterer meg, og er en god del av dem. En klarer å stå i de 3-5 minuttene det er til stoppet.

 • Reply Julie 7. juni 2017 at 17:22

  Jeg HATER folk som tror at køen ikke lengre har en betydning når de åpner en ny kasse i matbutikken! Altså halloo, jeg har stått å ventet i 2 min også kommer det en sniker i hundre og helvette når det ropes «ledig kasse her». Sånnt får jeg lyst til å slå av.

 • Reply LH 7. juni 2017 at 17:33

  Når jeg med dobbeltnavn presenterer meg med begge navnene mine og enkelte tar seg den frihet og bestemmer at de heller bare skal bruke det ene navnet mitt..

  Når dynetrekket er større enn dyna og det er igjen en halv meter med dynetrekk i den ene enden.

 • Reply Marte 7. juni 2017 at 17:49

  Det som irriterer meg fryktelig er når hundeeiere tar opp 3 meter av gangfeltet. Jeg gidder ikke gå limbo under hundebåndet??

  Eller de gangene man står i kø for å vise billett til et eller annet, ikke begynn å rote og lete i veska når du står fremst. Det kunne du gjort de 10 andre minuttene da du sto i køen. Vær litt effektive folkens!

 • Reply Birgitte 7. juni 2017 at 17:52

  Hei! Liker bloggen din så godt!

  Har du noen tips i forhold til 5:2? Jeg har prøvd det selv, og syntes det var fryktelig vanskelig. Er det sånn at du spiser 500 kcal på fastedagene? Og faster du to dager etter hverandre? Hva spiser du så fall på fastedagene? 🙂

 • Reply Charlotte 7. juni 2017 at 18:51

  HAHAHA døøør. Altså, jeg deler heller ikke mat.. Det er MIN mat <3

 • Reply lixil 7. juni 2017 at 19:50

  Når man får dårlig karakter på eksamen og ringer sensor for å be om begrunnelse (ikke privat altså, men gjennom ordningen til fakultetet), og han sier at de fire første oppgavene var veldig gode, viste god forståelse av læringskravene og ingen mangler, men den femte oppgaven var litt lite utdypet og han savnet X. Også svarte man at X er jo forklart i oppgave 1, så man har vist forståelse av det. Og får til svar at man kan klage hvis man ikke er fornøyd med karakteren. Altså. Unnskyld meg. Det er greit å få dårlig karakter om man faktisk presterer dårlig, men hvis sensor ikke kan peke på en eneste mangel i oppgaven.. GAH.

  Folk som går sakte på gaten, ser på mobilen og svinger frem og tilbake på veien så det blir umulig å gå forbi.

  Folk som hoster på banen uten å holde seg for munnen. Kan jeg tilby deg et gratis kurs i folkeskikk og smittespredning?

  Folk som holder dørene åpene på banen for å holde den igjen for den trege kompisen langt unna. Altså, hvis banen ikke går etter planen, så rekker den ikke «luken» sin i tunnellene, og da blir ALLE på banen mye forsinket! Tenk på de som skal rekke en koresponderende bane/buss/trikk/tog/whatever. Få orden på livet, kom i tide, og hvis ikke, vent på neste bane og ikke ødelegg dagen til alle rundt deg.

  Dagens gørr 😛

 • Reply Anonym 7. juni 2017 at 19:58

  Tenkte bare å spørre om/eventuelt når svar på spørsmålsrunden kommer 🙂 La til ‘om’ i tilfelle jeg har gått glipp av den eller noe, haha! Har forresten et spørsmål til, og det er om du bruker selvbruning fast? I så fall, har du ‘rutiner’ på å påføre om kvelden for å dusje det av om morgenen? 🙂

 • Reply hanna 7. juni 2017 at 20:27

  kunne du skrevet litt om 5:2 dietten? 🙂

 • Reply Linn 7. juni 2017 at 20:54

  En ting som irriterer meg er hvis du snakker om en tv-serie du vil se også sier noen «Åh! Den har jeg sett! Den er sikkelig bra! Spesielt når det og det skjer!» Javel.. Da trenger jeg ikke å se den serien lengre… Takk for den liksom!

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2017 at 21:09

  Linn: haha, det er ikke looov å spoile sånt engang!!

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2017 at 21:10

  Charlotte: nomm <3

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2017 at 21:10

  hanna: det kommer jeg dessverre ikke til å gå i detalj om. Klem 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2017 at 21:11

  Ch: Eniiig! Mvh ex-pendler!

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2017 at 21:11

  Julie: klassiker!! drittfolk

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2017 at 21:11

  Birgitte: Hei Birgitte 🙂 Jeg kommer dessverre ikke til å gå i detalj om 5:2-dietten annet enn at den nevnes, det finnes haugevis av info om den andre steder. Blir så mye bråk av den slags. Klem <3

 • Reply Aline 7. juni 2017 at 21:12

  Noen bra her altså:) spesielt den med de som sier navnet ditt gjentatte ganger som ikke kjenner deg…tlf.selgere for eksempel. Så drit irriterende! Hallo hvor kunstig skal det bli liksom…angående restaurant og maten. Har ikke opplevd det selv, men noe annet som irriterer meg er de som alltid skal ta det samme maten som meg. Liksom «hva skal VI velge»? Man kan ta selvstendige valg selv om man spiser ute sammen…

 • Reply Hanne 7. juni 2017 at 21:19

  Hahah, så enig i de to siste!

 • Reply Madde 7. juni 2017 at 22:01

  Som deg, så liker jeg ikke å dele maten min. Men jeg liker like lite å dele drikke! «Ooh, skal vi dele en flaske vin?» Nei takk! Da sitter jeg bare å stresser over at vi må drikke i samme tempo og at begge får like mye :O

 • Reply Elisabeth 7. juni 2017 at 22:36

  Driver med praktisk gruppeeksamen for tiden pluss at jeg har deltidsjobb på matbutikk, så har ekstremt mange paraplyer, men:

  De som synes det er helt greit å avbryte deg mens du forklarer noe, og kommer med poenget som du var på vei til.

  De som står og ser på at de andre jobber, altså ikke gjør noe selv, og retter på alt alle andre gjør, selv om man ikke er ferdig.

  De som ikke sier «Hei» når jeg sitter i kassa. Har så sykt lyst til å stoppe opp og si «Jeg sa faktisk hei!»

  De som synes at lørdag kveld er det beste tidspunktet og klage på utvalget av varer eller kvaliteten på varene. Jeg kan godt gi beskjeden videre til sjefen, men det er faktisk, overraskende nok, ikke jeg som styrer med sånne ting.

  Kunne sikkert skrevet mange fler, men det holder kanskje, heehehe

 • Reply J 7. juni 2017 at 23:02

  Å herre! Burde lagd min egen lille notatbok til paraplyer. Eeeer så dritt lei så jævlig mye for tiden.

  – Jeg har en venninne som har en tendens til å gjenta ting til det kjedsommelig, guttehistorier feks. JEG KUNNE SKREVET BIOGRAFIEN DIN, fordi så jævlig mange ganger har jeg hørt den historien nå!

  – For en ukes tid siden skulle jeg skjære brød i butikken. Brødmaskinen hadde ikke sluttet å skjære enda før en dame KASTER brødet sitt nedi. Jeg hadde helt seriøst ikke rukket å få posen rundt før hun nesten dyttet meg vekk!! Aldri opplevd noe sånt før, jeg ble helt sjokkert og ropte: «har du hastverk du eller???!?!» Hun var dessverre spansk og forsto ikke hva jeg sa…

  – Folk i trafikken, jeg orker ikke!! Enten bruker de ikke blinklys, eller så bremser de og nesten parker i rundkjøringer, kryss og over fartsdempere. Jeg kunne uten å overdrive, skrevet en bibel om dette.

 • Reply MAREN 7. juni 2017 at 23:32

  Når man ser film med noen som allerede har sett filmen, og de heeele tiden skal kommentere «NÅ må du følge med, dette er viktig», «nå skjer det noe trist snart», «oi, nå kommer du snart til å skvette». Hold kjeft please :):):):)

 • Reply Julie 8. juni 2017 at 00:22

  Jeg er glad vi ikke bor i samme by, for da kanskje jeg måtte spurt deg om den jævla kundeklubben vår. Vi har en ny kundeklubb skjønner du, og MÅ visst spørre alle kundene, da vi skal verve et visst antall kunder hver dag. Jeg er så lei av å spørre, fordi jeg er så utrolig enig i at det bare er irriterende. Og apropos det: når det kommer til å jobbe i klesbutikk kunne jeg nok skrevet en hel bok full av paraplyer, haha!

 • Reply M 8. juni 2017 at 07:08

  Åhhh, den med løping på Oslo S! Tror du har lest tankene mine 😉

  For ikke å snakke om dem som absolutt må løpe i rulletrappene og skyve oss med god tid unna når vanlig trapp er rett ved siden av.

  Det er ikke få ganger jeg har blitt tråkket på av stillethæler eller fått mursteinsvesker rett i trynet.

  Og kundeklubbene: Jeg jobber i butikk selv ved siden av skole, og vi blir pushet til og ikke la kunden dra før de har sagt ja til å bli medlem i kundeklubben. Jeg hater det! Og hvis kunden vil registrere kun epost eller mobil kan du vedde på at det blir kjeft fra ledelsen.

 • Reply Ingrid Elise 8. juni 2017 at 09:37

  INGEN får spise av min mat. Og jeg spiser ikke av andres heller. Ikke en gang samboeren min får smake. Deler veldig sjeldent drikke også. Synes bare det er ekkelt. En annen ting som er under min paraply er nok når folk bare MÅ smatte så JÆVLA høyt. Til og med etter jeg har gjort dem oppmerksom på det. Nei, jeg har ingen problem med å si fra 🙂

 • Reply Ingrid 8. juni 2017 at 11:35

  Åh, det med kundeklubber og telefonnummer er så utrolig ubehagelig! Jeg ble skikkelig irritert på en slitsom ansatt på den bittelille Change-butikken på Oslo City som tvang meg til å ramse opp alt av personalia, inkludert bh-størrelse og telefonnummer, før jeg fikk kjøpe det jeg skulle ha mens tre gutter som virkelig så ut som om de var «up to no good» stod og hørte på…

 • Reply Marita 8. juni 2017 at 12:06

  Jeg må bare si jeg syns det er fint at du ikke går i detalj om 5:2-dietten. Du virker så utrolig mer moden og reflektert enn omtrent alle andre toppbloggere her til lands (ingen nevnt, ingen glemt) som enten direkte lyver om ting eller deler unødvendig mye informasjon om kropp og injeksjoner. Fint at det nevnes, men at du ikke vil gå i dybden på det. 🙂

  Ellers er jeg helt enig i paraplyene dine. I tillegg så irriterer det meg at det kommer 298 sms-er om dagen fra disse forbanna kundeklubbene!! Driter vel i om det er 15% på en vare om du handler for 1500kr., jesus chriiist.

 • Reply Ida 8. juni 2017 at 12:46

  Åh tror samlingen din hadde blitt gigantisk om du hadde jobbet i butikk! De to siste årene har jeg jobbet i kassa på en matbutikk ved siden av studiene, og denne «kulturen» og folkeskikken er til å bli sjokkert av!!…

  1. Jeg spør ALLTID, «skal du ha pose» fordi folk er blitt så flinke at annenhver kunde faktisk har med seg handlenett eller gamle plastposer, men så er det disse da som MÅ svare «eh ja såklart, skal jeg bære alt ut i bilen eller??», hva med å bare svare «ja takk» eller «nei takk»…

  2. Den ene paraplyen din er hovedgrunnen til at jeg NEKTER å bruke navneskilt på jobb. Ingen trenger å vite at jeg heter Ida, for jeg opplever at kundene bare «Nå skal du høre her, IDA..»

  3. HVA ER DET MED de tusenvis av kundene som GLEMMER å plukke en vare bakerst i butikken etter at ALLE varene er lagt på båndet og scannet gjennom kassa? De bare løper av gårde for å hente det de glemte, slik at hele jævla køen pluss meg må vente. Så kommer de traskende tilbake å bryter seg frem gjennom køen og slenger varen på kassa.. Dette er faktisk den verste oppførselen jeg ser fra folk i butikken. Og det som overrasker meg mest er at SÅ mange gjør det!!

  4. Når du tar med deg en kurv eller gigantisk handevogn inn i butikken, hvorfor tar du den ikke med deg på samme vei ut igjen?? Kurvene samler seg i rotete hauger fordi ingen klarer å stable de to ulike kuvene samlet, og gulvet sperrer for både inn- og utgang fordi handlevognene samler seg som kviger i flokk. Og hvem er det som får kjeft? Jo JEG!! «Er det ikke noen her som kan rydde???»… Er det ikke noen kunder her med manerer??

  5. Og så er det da disse kundene som er så innmari blinde. Enten de skal levere noe i retur eller kjøpe en blomst fra utsiden (ett eller annet slik at de MÅ gå inn motsatt vei GJENNOM kassa, og tror de bare kan komme rett bort til meg i kassa og tro det er deres tur uten å måtte stå i kø bak de 10 personene som allerede venter på tur). He-rre-gud.

  Haha sorry for rotete og frustrert kommentar. Men jeg har endelig fått meg ny jobb og takk for meg matbutikken.

  Klem <3

 • Reply Lizbeth Osnes 8. juni 2017 at 14:44

  Haha, åh, som jeg digger disse innleggene! Du skulle ha vært hakket mer bitterfitte, Ida 😉 Haha!

 • Reply Rebecca Engeli 8. juni 2017 at 16:28

  Hahaha! Så enig i det å dele mat, æsj. Men også angående de kundeklubbene. Jeg synes kanskje ikke mobilnummeret er noe problem… Men det at det tar så himla tid!

  «Ja, er du medlem da hehe»

  «Ja»

  «Okei, fordi da får du 20% på denne ubrukelig svampen om du verver ti av deg bak i køen nå 🙂 Men først trenger jeg mobilnummer, kortnummer»… Okei, kanskje ikke så ille. Men du skjønner greia. Så plagsomt! Men enda verre er det hvis du ikke er medlem, herreguuuud.

  «Nei jeg er ikke medlem»

  «Vil du bli medlem da?» også er helvete løs vett.

 • Reply Fn 8. juni 2017 at 17:44

  Dette er kanskje ikke en typisk hverdagsparaply for de fleste, men det er min på jobben. Jeg jobber på en kaffe, der vi har en veldig populær isdisk. På kvelden er jeg alene på jobb, å må gjerne ta oppvasken, vaske bord og gjøre i stand til stenging, samtidig som jeg er nødt til å følge med om det kommer kunder. Værste kundegruppen ever; de som går rett bort til isdisken, rister noen gang med bjella vår og står der å venter.. Da jeg kommer dit, sier jeg «vær så god» og kunden svarer «ja, skal vi se da.. Hva har jeg lyst på idag» ………😩 Hva med å finne ut det FØR man ringer i bjella? Det er min desidert største jobbparaply!

 • Reply Mia 8. juni 2017 at 18:00

  Kunne du skrevet noe om forandringene (om det er noen) etter du sluttet på p-piller?:)

 • Reply Therese 8. juni 2017 at 18:37

  Hahaha, huff! Tenk å sende SMS til en man overhører nummeret til.. Svarte du han? En ting som irriterer meg er når folk skal selge klær og skriver «nesten ubrukt» istedenfor «lite brukt» i annonsen..

 • Reply Hilde 8. juni 2017 at 19:53

  Nooooo! Jeg har alltid hatt litt noia for at noen skal snappe opp telefonnummeret mitt i en sånn kundeklubb -situasjon. Men jeg har sagt til meg selv at det bare er jeg som er teit. Skjønt, for øyeblikket går jeg nesten konstant i joggis med gulp på skulderen. Mulig jeg ikke er den første man har lyst til å sjekke?? (hvem prøver jeg å lure? Jeg kler alt, til og med gulp.)

 • Reply Iren 9. juni 2017 at 09:59

  Åh! Haha! Disse paraplyene var ekstra morsomme! 😊

 • Reply Why- 9. juni 2017 at 11:37

  Hvorfor har du med den første setningen i innlegget ditt? Merkelig å starte blogginnlegget ditt ved å nevne fasting siden du ikke ønsker å ha fokus på nettopp dette. Den ene lille setningen har jo ingenting med innlegget å gjøre, så det kan nesten virke som du nevner det for å få spørsmål og oppmerksomhet rundt det. Paraply: bloggere som mener det blir «så mye bråk» ut av dietter/kosthold og derfor ikke vil assosieres med dette, men allikevel påpeker det daglig i innleggene sine :-p

 • Reply Johanna 9. juni 2017 at 12:57

  Jeg har en bra en som gjelder for oss i servicebransjen:

  Når en har en masse folk i kø foran seg, og personen som står først ennå ikke har bestemt hva den skal ha, og spør deg om hvilken drink som er sånn og sånn. Eller så står de og prater med personen ved siden av, og du venter med bankterminalen, og de ikke skjønner en dritt før du må mase ordentlig på dem.. Det irriterer meg grenseløst.

 • Reply Dina 9. juni 2017 at 13:35

  -Folk som hele tiden skal kommentere hva andre spiser. «Spiser du yoghurt til frokost HVER dag?» «Hadde ikke dere pizza til middag forrige lørdag óg?» La meg få spise det jeg vil, din dust.

  -Ene i kollektivet mitt nynner HELE tida. Så fort han ikke er alene starter han å nynne, eller enda verre, plystre. Hater det! Blir så utrolig klein stemning, og generelt er det bare kronisk irriterende. Hva er galt med litt stillhet?

  -Bussjåfører som ikke svarer «hei» tilbake engang når du går på bussen.

  -Når man har stått dritlenge i kø på matbutikken, også roper en ansatt at de åpner en ny kasse, og de bakerst i køen spurter til kassa.

  -I selskap, når kaka sitter fast i kakespaden, og folk bruker skjea si til å skrape av kaka. Æsj!! Synes det er sykt ekkelt.

  Hehe rart hvor mye unødvendig man irriterer seg over. Men fysøren, så mye sånne småting kan ligge å gnage,

 • Reply M 9. juni 2017 at 16:02

  Elsker paraply innleggene dine! Enig med deg. Jeg liker ikke heller å dele mat fordi jeg spiser 50km/t.

  Min paraply er at jeg irriterer meg over at de fleste servitører i Alicante (der jeg er nå) ikke kan engelsk! Det er jo turistby? Flyr turister over alt. Ender opp med bare å peke, well done og grande cerveza:-)

 • Reply Ida Wulff 9. juni 2017 at 20:52

  Mia: ja, det kommer snart! 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. juni 2017 at 20:52

  Therese: neeei, svarte aldri :O så håper han ikke leser dette, hehe

 • Reply Ida Wulff 9. juni 2017 at 20:53

  MAREN: haha jaaa!

 • Reply Ida Wulff 9. juni 2017 at 20:53

  Lizbeth Osnes: hehe! <3

 • Reply Sandra 9. juni 2017 at 22:57

  Enda verre: De kundene som blir dritsur/irriterte når vi spør om de er med i kundeklubben. Tell you what! Det er ikke vi som har bestemt det, men vi må spørre.

 • Reply Nina 9. juni 2017 at 23:38

  SÅ enig i den med deling av mat! Elsker at du innrømmer dette! Neste gang det skjer skal jeg tenke på deg og heller si nei, for da føler jeg meg ikke som den eneste kjipe i verden som ikke vil være med på denne delingen…

  Det verste er de jeg deler med som heller ikke vasker hender før de tar i maten, kanskje det er litt sykt å tenke slik, men jeg tenker alltid at jeg kommer til å bli syk om et par dager pga. dem, siden jeg er veldig nøye med håndhygiene selv

 • Reply Ida Wulff 10. juni 2017 at 01:10

  Sandra: det skjønner jeg godt Går an å takke pent nei, folk må jo forstå at det ikke er deres personlige hobby :*

 • Reply Benedikte 10. juni 2017 at 02:25

  Gash, når jeg skriver hjerter til noen, men ikke får et hjerte i retur. Daaa føler jeg det akkurat som om «jeg ser du sender hjerte, men jeg føler ikke for å sende i retur, sorry to disapoint yah tulling» :-‘D spesielt kleint når jeg skriver «gratulerer med dagen <3 🙂 håper du får en fin dag!» på veggen på facebook, men personen svarer med kun smilefjes bak, men hos andre bursdagshilsner er det kyssemunn OG hjerte som svar. Hvafaen… :-p

 • Reply Marit 10. juni 2017 at 14:14

  Hjølpes, aldri hørt om det å mulig måtte dele fat dersom man bestiller det samme 😮 Hvor har dette skjedd?

 • Reply Håkon 10. juni 2017 at 14:35

  Folk som ikkje skjønar korleis av- og påstigning på kollektiv transport fungerer suger seriøst livskrafta utav meg.

 • Reply Madelen 11. juni 2017 at 00:09

  En ting som har irritert meg sykt siste tiden, er når jeg er, hva skal man si: ikke helt på krona når det kommer til å splitte en regning, og venninner sunnmøringer! (Og jeg er nå tross alt hun som bor på Sunnmøre og burde vært det). Jeg kjøpte to poser med mat til meg og venninna mi da hun er på jobb her om dagen. Dagen etter når vi var sammen på butikken og skulle kjøpe frokost og snack sammen osv, så sier jeg: skal vi bare dele i to? Nei, sier hu. «Du har tatt din egen farris og banan». Altså!!!Jeg kjøpte en 4-pack Pepsi Max og masse mat i går til oss begge uten å ha bedt deg om en krone og nå blir det for dyrt å ta faririsen og bananen på samme regning?? Arg!! Please si at dette kan være irriterende?

 • Reply Sara 11. juni 2017 at 13:55

  Disse innleggene får frem mange bitches, men jeg velger å tenke at i disse kommenterfeltene kan vi bitche fra oss selvom vi ikke er bitches i virkeligheten 🙂

  Jeg ønsker meg et paraplyinnlegg om blogglesere jeg 🙂 sånn ting vi egentlig ikke tenker på, som kun bloggere irriterer seg over. Typ kallenavn i kommentarfelt, hvordan man kommenterer, mails som kanskje blir sendt. Eller er det litt drap av business kanskje? 😛

  Jeg er forresten en av de som har lommeboka full av kundeklubbkort. Det. er. så. mange! :O Men noen lønner seg godt etterhvert da. Nå har jeg en verdisjekk på 1000 kr fra Illums fordi jeg og mannen har vært så flinke å registrere kjøpene! Kjipt at folk overhører telefonnummer, men det er jo stalkerne som er creepy, ikke kundeklubben. Blir nesten som kort skjørt og voldtekt, en må kunne si telefonnummeret sitt uten at folk misbruker det..

  Helt til slutt en kommentar til «Why» litt over her: Det er pga kommentarene slik som din egen Ida er veldig smart som ikke prater for mye om kosthold. Alt blir vridd og vendt på. Holder hun det «skjult» er det feil, blogger hun om detaljene tror folk at hun anbefaler det, og nå klarte du å få dette (som skulle være en ærlig mellomting) til å bli feil.

 • Reply Malin 12. juni 2017 at 03:16

  Hahaha, jeg er i Miami nå og det første jeg sa da flokken med flyverter/ flyvertinner kryssa gjennom gaten vår var: altsåå er det asian sirkus arnardo cabin crew i dag?!

 • Reply Birgitte 12. juni 2017 at 13:38

  Hahahha, så enig med det å dele mat, vil helst ha min egen tallerken altså!

 • Reply Ida Wulff 12. juni 2017 at 21:58

  Malin: Austrian Airlines? Hehe

 • Reply Ida Wulff 13. juni 2017 at 22:20

  Sara: Hehehe, det er faktisk veldig få blogglesere som irriterer meg! Når det først skjer, så har jeg ingenting i mot å smelle tilbake i kommentarfeltet. Der er jeg på ingen måte hellig ;p Du er kul, klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 13. juni 2017 at 22:21

  Julie: tviler ikke!!! <3

 • Reply Ida Wulff 13. juni 2017 at 22:21

  Ingrid: nei så flaut!!!

 • Reply Ida Wulff 13. juni 2017 at 22:21

  Marita: <3

 • Reply Ida Wulff 13. juni 2017 at 22:21

  Rebecca Engeli: hahah, spot on 😀

 • Reply Ida Wulff 13. juni 2017 at 22:22

  Marte: den med hundebåndet!!! Så det her om dagen, jeg kunne fint gå rundt. Men så kom det en syklist, og han fikk det ikke akkurat lett… Mulig jeg låner denne til neste runde!

 • Reply Ida Wulff 13. juni 2017 at 22:22

  Madde: hehe søren, burde tatt med vinen her også!

 • Reply Ida Wulff 13. juni 2017 at 22:24

  Elisabeth: er så frekt å ikke svare når noen sier hei!!! Blir GAL av det

 • Reply Ida Wulff 13. juni 2017 at 22:41

  Madelen: absolutt irriterende!

 • Reply Ida Wulff 13. juni 2017 at 22:49

  Dina: mye bra her, hehehe

 • Reply Ida Wulff 13. juni 2017 at 22:53

  J: herregud!! hun med brødmaskinen skulle hatt seg en smekk :O :O sånne folk…

 • Reply Ida Wulff 13. juni 2017 at 22:56

  Hilde: av en eller annen merkelig grunn så blir jeg bare sjekket opp av fremmede når jeg går i joggebukse med sveisen på snei…. Så du skal aldri si aldri!! Haha

 • Reply Ida Wulff 13. juni 2017 at 23:33

  H: 1000 poeng til deg for at du har sagt i fra om det!!

 • Reply Marte 14. juni 2017 at 22:44

  DET.VÆRSTE.JEG.VET er når man som et helt normal menneske venter på at de på bussen skal få gå av. Så kommer det en idiot ut av en annen verden, løper forbi meg og hopper inn i bussen. Rett i mengen av folk som går av?!?! altså??

 • Reply Marion 17. juni 2017 at 02:32

  Hvor er kjolen fra? Kjempe fin!🤗

 • Reply Ida Wulff 17. juni 2017 at 19:18

  Marion: Selected Femme <3

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2017 at 20:17

  Ida: herregud, føler deg 100%!!!!! <3

 • Leave a Reply