Hverdagsliv

TEKNISKE PROBLEMER OG NABOKLAGER

9. juni 2017

Åh, som jeg har savnet dere! Jeg har hatt litt tekniske problemer de siste dagene, men nå ser alt ut til å være i orden igjen. I skrivende stund sitter jeg hjemme i kjøkkensofaen til mamma og pappa i Tønsberg, ved siden av en lillebror som leser til eksamen. Fredagskvelden sin det. 

I går hadde jeg tidenes hyggeligste jentekveld med Siri. Siden jeg ikke hadde mulighet til å komme i bursdagen hennes, inviterte jeg på bursdagsfeiring for to, med middag og vin. Vi ble sittende ute på min bittelille balkong i maaange timer, drikke vin og synge gamle Britney-låter. Det resulterte i min første naboklage på Tjuvholmen, securitas kom rett og slett og ringte på døren. Selv om vakten syns vi hadde nydelige sangstemmer, lurte han på om vi kunne avslutte showet snart. Det var jo torsdag… Så da gikk vi videre ut på byen og sang videre der. For en deilig sommernatt  Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetDet er så hyggelig å bare være venninner, og ikke skulle skrive eksamen sammen. Når Siri ringer på døra mi, betyr det jo vanligvis mange timer med dritkjedelig jobbing. Fra nå av betyr det bare vin og Britney. Så det er kos. 

Men ja, nå er jeg som sagt hjemme i Tønsberg, og her skal jeg være i helgen. Jeg skal på festival sammen med tre gode venninner, og egentlig bare kose meg. Men først og fremst trenger jeg SØVN, for det fikk jeg ikke mye av i natt.

Snakkes snart igjen, fine dere 

11 Comments

 • Reply A 9. juni 2017 at 22:13

  Så hyggelig ut! Når går leiekontrakten din ut, mtp flytting til Tønsberg?

 • Reply Ida Wulff 9. juni 2017 at 23:19

  A: flytter innen juli er omme, har forlenget kontrakten min litt 🙂

 • Reply Aline 10. juni 2017 at 11:58

  Hvorfor ble ikke kommentaren min under forrige innlegg publisert? Ingenting galt med den kommentaren??

 • Reply Ida Wulff 10. juni 2017 at 13:30

  Aline: hei 🙂 alle kommentarer blir godkjent, men noen ganger tar det litt tid.

 • Reply Stephanie 10. juni 2017 at 14:59

  Ah, ingenting slår en slik mimrekveld der man hører på gamle gode klassikere over litt (mye) vin 🙂 Da er det vel verdt en aldri så liten klage tenker jeg 😉 Er så kjekt å lese bloggen din for Ida. Er det en blogg jeg alltid må innom så er det din. Du stråler virkelig for tiden og slikt smitter jo over. Er ikke så flink til å kommentere på innleggene dine, men jeg skal bli bedre 🙂 God helg til deg. Klem

 • Reply Linn 10. juni 2017 at 19:59

  Hei Ida, hvilke hårprodukter bruker du for å få kald, fin blond farge, uten at det ser grålig ut?

 • Reply Caroline 11. juni 2017 at 21:25

  Åssen gikk fastingen???

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 12. juni 2017 at 08:07

  So sjukt koselig de må ha hatt det! Og Britney er ein godkjent grunn for naboklage, haha 🙂

 • Reply Ida Wulff 12. juni 2017 at 15:47

  Caroline: det gikk fint! 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. juni 2017 at 22:41

  Linn: akkurat nå bruker jeg Blonde Life-serien fra Joico 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. juni 2017 at 22:48

  Stephanie: sååå koselig, tusen takk for fine ord Stephanie <33 Klem til deg! 😀

 • Leave a Reply