Hverdagsliv

STAY GOLDEN

11. juni 2017

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset


– 20% RABATT PÅ BETAKAROTEN GOLD, RABATTKODE: IDASOL20 –


To av mine favoritter: bestevenninna og Betakaroten Gold ♥ Både Kristina og jeg er stolte ambassadører for Good For Me, en drøm av en samarbeidspartner for to jenter som er opptatt av kosttilskudd. Good For Me er mye mer enn bare betakaroten, ta en kikk her så skjønner du hva jeg mener. Freshere produkter skal du lete lenge etter!

Hvordan er det med dere denne søndagen? Jeg var ute med noen av mine beste venninner her i Tønsberg i går, og hadde en helt fantastisk kveld. Det var festival, hundrevis av båter, blå himmel og sola varmet. Vi klarte ikke slutte å si at hallo, se, det er sommer! Sommer i Tønsberg er noe av det beste som finnes.

Og selv om det regner i dag, er jeg i sommermodus for fullt. Da passer det vel fint å minne dere på at dere nå får 20% rabatt på Betakaroten Gold!  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetBetakaroten Gold er en ny og forbedret utgave av Good For Me sin originale betakaroten, som jeg har brukt i alle år. Nytt med denne er at den kommer i en vegetabilsk kapsel og at den er tilsatt ekstra antioksidanter. Betakaroten Gold er også helt uten allergener og gelatin, og passer dermed perfekt inn i et vegetarisk kosthold.

Nå har jeg brukt Betakaroten Gold en stund, og selv om jeg ikke har vært på reise mens jeg har gått på denne, har jeg fått en gyllen og fin farge bare av «hverdagssola» her hjemme. Jeg bare sier det som det er jeg: jeg er avhengig av litt glød for å føle meg fin. Det er mange som spør meg om man blir oransje av å bruke betakaroten, og svaret på det er vel både ja og nei. Man får nok en mer gul hudtone, samme som man ville fått om man spiste en trillebår med gulrot hver dag. Men selv syns jeg bare det ser fint ut – jeg kaller det gyllen, jeg da 😉  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetFor å få 20% rabatt på Betakaroten Gold må du bruke rabattkoden «idasol20» 🙂 Kan kjøpes HER

Husk å bestille betakaroten så du har til sommeren og kommende ferier!

Selv om solen er noe av det beste som finnes, så må jeg innrømme at det er godt med skyer og regn denne søndagen. Da kan jeg krype opp i sofaen med et pledd og en serie med goood samvittighet, og lade opp til uken 

17 Comments

 • Reply Skuffet fast leser 11. juni 2017 at 17:22

  Hei! Dette er litt trist (haha) men synes bloggen din har blitt litt.. tam. Dette er ikke ment som en hatkommentar, men du er kanskje litt interessert i feedback fra leserne dine. Jeg skjønner at bloggingen ikke har vært på topp på grunn av eksamen. Men nå er eksamen over, og bloggen har ikke akkurat blitt bedre. Har sjekket bloggen din flere ganger daglig siste dagene, ingen innlegg. «Endelig!» Tenkte jeg da jeg så det var kommet et nytt innlegg- så var det en annonse for betakaroten, som det har blitt reklamert for såå mange ganger før. Det virker som om flere og flere bloggere tenker mer på å tjene penger på annonser enn å skrive det leserne faktisk klikker seg inn for. Ingen vil lese om sponsede vipper, negler, frisørtimer, kosttilskudd eller daniel wellington-klokker. Vi vil lese innlegg om hverdagen, følelser, vanskelige temaer, humoristiske innlegg, og ja, alt annet enn reklame egenrlig. Selvfølgelig må du tjene penger på bloggen da det er jobben din, men hvis det fortsetter med få innlegg, som ofte er upersonlige eller reklame, så er det ikke så mye å klikke seg inn for lenger. Og det er trist, for du har alltid vært favorittbloggeren min!! Du var et friskt pust blant alle bloggerne som bare skrev om overfladisk piss. Vil ikke bare ha innlegg over hva du gjør, men tankene og meningene dine, det har alltid vært interessant. Savner gode gamle ida wulff jeg

 • Reply Sofie 11. juni 2017 at 17:42

  Hvor er kjolen din fra? <3

 • Reply ICT 11. juni 2017 at 23:23

  Blir skikkelig glad av å se dere to 😀 😀 Fiiine bilder!

 • Reply Charlotte 12. juni 2017 at 12:01

  Fine jentene!! <3

 • Reply Sandra 12. juni 2017 at 13:52

  Hvor er kjolen din fra? Den var nydelig 🙂

 • Reply Helene 12. juni 2017 at 14:50

  Jeg må bare si at jeg DIGGER bloggen din! Du har en humor og snert i stilen din som er en fornøyelse, har meningers mot og tør å gå litt mot resten av røkla. Du og bloggen er rett og slett en deilig motvekt mot andre mer overfladiske blogger. Tenkte det var på tide og si det til deg i stedet for bare å tenke det når jeg klikker meg inn. Heia deg:)

 • Reply Ida Wulff 12. juni 2017 at 15:46

  Sandra: den er fra Nelly, merket er også Nelly 🙂 Klem

 • Reply Ida Wulff 12. juni 2017 at 15:46

  Helene: så utrolig hyggelig Helene, takk for fine ord <3 Ønsker deg en stråålende dag 😀

 • Reply Ida Wulff 12. juni 2017 at 15:47

  Sofie: den er fra Nelly <3

 • Reply Ida Wulff 12. juni 2017 at 15:47

  ICT: tusen takk, søte du <3

 • Reply Ida Wulff 12. juni 2017 at 15:47

  Charlotte: <3 <3

 • Reply Ida Wulff 12. juni 2017 at 15:49

  Skuffet fast leser: Hei du! Så trist at du syns det, håper du vil finne bloggen mer interessant fremover. Klem

 • Reply Rikke 12. juni 2017 at 18:23

  Jeg reagerte litt på den første kommentaren som er her. Syns ikke bloggen din har blitt tam i det hele tatt. For det første så var det kult og motiverende å følge deg igjennom eksamensperioden din – spesielt som student selv. Kjente meg igjen i mye av det du skrev, og er på en måte tilfredstillende å vite at andre er samme bås. Det at det ikke er nytt innlegg hver dag er helt forståelig. Det kan være så mange grunner til hvorfor uten å gå videre inn på det. For det andre så er det 11 innlegg på bloggen din ved å scrolle ned. Av de 11 så er kun 3 av de annonse relatert (som jeg kunne se). Syns absolutt ikke det er ille. For det tredje så syns jeg både frisørtimer, kosttilskudd o.l er interessant å lese om, og ser på det som tips. Dessuten så har hår historiene dine vært morsomme å følge gjennom alle disse årene. Poenget mitt er at jeg syns ikke du er så upersonlig eller reklamebasert bare pga et par annonse innlegg. Syns vi får et godt innblikk i livet ditt samtidig som man må respektere privatlivet ditt. Så derfor trenger vi ikke å vite alle tankene og meningene dine i annethvert innlegg. Du var ikke et friskt pust blant alle bloggerne der ute, du ER et friskt pust. Dessuten så vokser gode gamle Ida opp også, og fortsetter å utvikle seg til å bli en bedre versjon av gode gamle Ida.

 • Reply Frida Isachsen 12. juni 2017 at 19:43

  Det er lov med konstruktiv kritikk, men den øverste kommentaren i dette innlegget drar den jo heeelt ut. Vedkommende kan umulig sjekke bloggen din særlig ofte hvis han/hun ikke har fått med seg hvor variert, underholdende og innholdsrik denne bloggen faktisk er. Ja, annonseinnlegg er nødvendig for å kunne leve av blogging. Nei, det er langt ifra det eneste Ida blogger om.

  Ellers har jeg tenkt til å benytte meg av tilbudet 😀 Hvor lenge varer rabattkoden denne gangen? Synes å huske at den varte ca. en uke forrige gang?

 • Reply Ida Wulff 12. juni 2017 at 21:53

  Frida Isachsen: takk Frida, det var snilt av deg <3 Jeg regner med at den varer i en uke denne gangen også. Klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 12. juni 2017 at 21:54

  Rikke: nå ble jeg glad!! Tusen takk Rikke, veldig hyggelig å lese <3 Stor klem

 • Reply agro tourism in lonavala 25. mars 2024 at 10:47

  I really enjoy the article. Really Great.

 • Leave a Reply