Hverdagsliv

MIDLERTIDIG-FØLELSEN

14. juni 2017

Sommerkveld i fine Tønsberg  Nå er jeg tilbake i Oslo, og ikke for å syte men: fy søren så nedfor jeg ble i dag morges. Da jeg satt på toget inn til Oslo med alle pendlerne, drasset kofferten min hjem til leiligheten, og kom inn i her og bare kjente på hvor midlertidig alt er. Jeg har vel nevnt mange ganger hvor mye jeg hater store forandringer i livet, og det å skulle flytte tapper meg helt. Jeg vil flytte, jeg vil ikke sitte og boble i Oslo-gryta hele sommeren. Men den siste måneden her kommer til å føles veldig… Midlertidig. Jeg orker ikke tanken på å løfte en klut til i denne leiligheten, så det første jeg gjorde da jeg kom inn døra var å bestille vaskehjelp. Lurer på å finne noen som bare kan pakke sammen alt for meg og kjøre det til Tønsberg også, når tiden er inne for det. Èn ting er sikkert: det er ikke en hyggelig teambuilding-aktivitet for familien Wulff som syns jeg har flyttet litt for mange ganger etter at jeg startet voksenlivet mitt. 

Jeg er tilbake i Oslo fordi jeg har noen viktige møter denne uken, i tillegg til at det foregår litt i det private privatlivet. Så nå skal jeg deale med det, leke med venninnene mine, og så sitter jeg vel på toget tilbake til Tønsberg igjen før jeg vet ordet av det. Med mindre jeg klarer å senke skuldrene her og kose meg litt igjen. Kanskje er det bare en dårlig dag, for alt føles feil. 

I kveld skal jeg ha sleepover, så nå må jeg smårydde og forberede meg på å unnskylde støvet med at vaskehjelpen kommer i løpet av uken… 

15 Comments

 • Reply Ida 14. juni 2017 at 21:51

  Det siste året har bloggen din vært skikkelig terapi. Gjennom slitsom eksamensperiode, avslutning av studie, midlertidig bosituasjon, flytting osv har det vært SÅ deilig å klikke seg inn her og lese et eller annet fornuftig fra noen som er på akkurat samme sted. Tusen takk for at du deler disse tingene også!

 • Reply Katerine 14. juni 2017 at 22:50

  Fine Ida!

  Håper morgendagen blir mye bedre! <3

  Nyt de siste ukene i Oslo!

  Klem!

 • Reply Silje Lien 14. juni 2017 at 23:35

  Det går bra, du finner ditt sted til slutt:)

 • Reply lixil 15. juni 2017 at 06:41

  Hvor har du spist denne maten? Det så sykt godt ut!

  Og ja, man kan bestille folk til å ta alt i hele flyttinga 😉

 • Reply Marie 15. juni 2017 at 12:19

  Kjenner meg igjen så altfor mye når det kommer til flyttekaos! Har flytta altfor mye i voksenlivet pga studier og jobb, og heldigvis nå så har jeg endelig slått meg til ro 🙂

  Jeg bor forresten i Tønsberg, og lurer på om den maten du har tatt bilde av er på en av restaurantene her?:p Det så nemlig helt sykt godt ut, haha!

 • Reply Henriette Louise 15. juni 2017 at 13:20

  Skjønner så godt hva du mener med midlertidig-følelsen! Endelig satt noen ord på det. Jeg har bodd hjemme hos foreldrene mine i 1 år nå for å spare litt penger og bare klarne hodet, få orden på diverse ting. Men der har jeg ikke hatt et ordentlig rom, så jeg har sovet på madrass. Så fikk jeg kjæreste, og nå har jeg vært der at jeg har dratt fram og tilbake fra han og hjemme, og bor mer eller mindre i en bag. Utrolig hvor stress det er å bare ha tingene sine et sted midlertidig. 1. juli flytter jeg ut igjen, og jeg gleder meg sånn til å få tingene mine på plass og bare kjenne på følelsen av å ha et fast sted!

 • Reply emilie 16. juni 2017 at 00:56

  hvor er den maten der fra? det så syyyykt digg ut!!

 • Reply Siri 16. juni 2017 at 15:21

  Hei Ida,

  Ville bare si at du er utrolig flink til å både blogge og skrive. Har fulgt bloggen din i veldig mange år og aldri kommentert før, men synes du fortjener det:) Du er en av de få bloggerne som jeg føler har troverdighet og hvor hele bloggen ikke føles som et stort reklameinlegg.

  Det merkes at du bruker tid på innleggene dine- uansett om det er reisetips, dype tanker eller en annonse!

  God sommer & keep ut the good work!<3

 • Reply Ida Wulff 16. juni 2017 at 20:11

  emilie: Et nytt sted i Tønsberg som heter Steak 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. juni 2017 at 20:13

  Silje Lien: <3

 • Reply Ida Wulff 17. juni 2017 at 19:22

  Katerine: tusen takk, god helg til deg <3

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2017 at 20:09

  lixil: Steak på brygga i Tønsberg 😀 Veldig bra, minus de bunsene som ikke var noe gode. Klem <3

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2017 at 20:10

  Siri: Hei Siri, så hyggelig å høre fra deg da! Og takk for fine ord, det setter jeg stor pris på 😀 Ønsker deg en fiin kveld! <3 Stor klem!

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2017 at 20:12

  Ida: ååå! Håper du har kommet deg på plass. Stor klem til deg <3

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2017 at 20:12

  Marie: Deilig å ha slått seg til ro!! 🙂 Maten er fra det nye stedet på brygga som heter Steak, rett under Tønsbergs Blad. Anbefales, men dropp bunsene! Klem <3

 • Leave a Reply