Hverdagsliv

I DAG HENGER BLOGGERNE SAMMEN

15. juni 2017

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Da jeg fikk sommerferie, lovte jeg meg selv å bli flinkere på det jeg kaller «lavterskelblogging». Bare kikke innom og si hei, liksom. Så nå gjør jeg det! De siste par dagene har vært kaotiske – og nei, dette er ikke meg som klager over at det er tungt å være toppblogger. Hehe. For jeg har ikke vært travel med bloggen, bare med alt annet. 

Men akkurat i dag har det vært blogg blogg blogg, for jeg har sittet i møte hos Nettavisen/Side2 siden 12. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det er noe komisk over oss når hele topplisten på blogg.no sitter rundt et langbord. Komisk på en positiv måte, altså! Der er vi mammabloggere, pappabloggere, rakkefant-bloggere, dagbok-skrivere, menn og kvinner i alle aldre. Alle  forskjellige, men samtidig så dreier livene våre seg i stor grad om mye av det samme. Bare en tanke jeg hadde, der jeg satt og rullet på kontorstolen med hjul mens jeg snuste min tolvte snus. 

Jeg er bare hjemom en kjapp tur for å gjøre noe jobb – følte meg skikkelig god på å være travel da jeg satt i taxi hjem og bestilte mat som kom hjem nesten samtidig som meg. Haha! Straks fyker jeg avgårde igjen for å sosialisere meg med den gjengen jeg har sittet i møte med i dag. Det blir koselig, men må si jeg gleder meg til helg nå, for jeg trenger å soooveee! 

2 Comments

 • Reply LH 15. juni 2017 at 23:31

  Totalt random i forhold til innlegget, men tenkte jeg skulle tipse deg om en Netflix serie 🙂 Nå har du jo ingen eksamen å lese til, så da er det ikke så krise å ta et Netflix-maraton, hehe.

  Serien heter Riverdale, den handler om ungdommer og deres foreldre i småbyen Riverdale, hvor det i sommerferien har skjedd et mord, det er selvsagt de typiske «klisjeene» man kan forvente seg fra en amerikansk high school serie, men likevel noen twist and turns som gjør serien verdt å følge 🙂

  Sesong 2 kommer ut i Oktober 17 og jeg gleder meg allerede, sett den ferdig på under 24 timer.. Oops 😉

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2017 at 20:18

  LH: oh, den hadde jeg helt glemt! Begynte å se på den og så ble det borte for meg. Så takk for påminnelsen 😀

 • Leave a Reply