Hverdagsliv

MINE BESTE TIPS TIL SILKEMYKE SOMMERLEGGER

15. juni 2017

Processed with VSCO with c2 preset Processed with VSCO with a5 preset God kveld  Har alle det fint? Jeg har storkost meg ute med Nettavisen/Side2-gjengen, og er nå klar for et lite hjemmespa på badet. Selv om jeg er trøtt, vet jeg at jeg kommer til å takke meg selv i morgen tidlig hvis jeg tar en time på badet og fresher opp det ytre.

I dag vil jeg gjerne dele mine beste tips til hvordan man kan holde silkemyke sommerlegger, som ikke tørker ut og flasser. Er det én kroppsdel jeg eksponerer hele sommeren, så er det leggene mine. Jeg går alltid i kjoler, skjørt og shorts. Så derfor er jeg selvfølgelig opptatt av at de ikke skal være tørre, og at de skal se best mulig ut. Gjør rett og slett det beste ut av det utgangspunktet jeg har 🙂  Processed with VSCO with c2 preset Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with c2 preset Processed with VSCO with a5 presetHer er mine beste tips:

Prøv å holde barbering av leggene til én gang i ukene, altså la hårene vokse ut før du barberer igjen. Det kan være en påkjenning for huden hvis du drar høvelen over annenhver dag. Hvis det plager deg å vise beina mens hårene vokser ut, ha på deg en maxikjole.

Barber leggene dine med Intuition Sensitive Care. Den tilfører fuktighet til leggene dine samtidig som du barberer dem, ved hjelp av hudpleieenheten som er festet rundt barberbladene.

Unngå lange, varme dusjer med produkter som tørker ut huden. Det beste er å vaske seg med uparfymert såpe. Når jeg er ferdig med å barbere leggene, skyller jeg dem alltid under iskaldt vann i dusjen, så porene i huden skal lukke seg. Da unngår jeg alltid nupper og irritasjon.

Å skrubbe seg en gang i uken er med på å opprettholde fine, myke legger. Men ikke skrubb huden på leggene rett etter barbering, da kan huden bli veldig irritert.

Kjøp deg en god kroppsolje som du smører inn bena dine i før du kryper til sengs om kvelden. Gjerne hele kroppen! Da får det tid til å trekke inn i huden over natten, uten at det forsvinner i tøyet ditt.

Husk å bruke solkrem på leggene hver dag, så de ikke blir brent! 

Ikke glem føttene. EFI har sendt meg Basik Fotkrem som jeg har begynt å smøre føttene med. Den inneholder E-vitamin, sjøgressekstrakt, shea butter, salvie og glycerin. Jeg smører gjerne godt på neglbåndene også, ettersom de fort kan bli tørre hos meg. Processed with VSCO with c2 preset Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with c2 preset Processed with VSCO with a5 preset Jeg har brukt barberhøvelen Intuition Sensitive Care på leggene i flere år nå, og leggene mine kunne ikke vært mer fornøyd. Den er verdens første alt-i-ett barbersystem, som skummer, barberer og tilfører huden fuktighet samtidig. De ultratynne bladene er som nevnt omgitt av en hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann, og denne inneholder 100% naturlig Aloe Vera og E-vitamin som bidrar til å gjøre huden glatt og silkemyk. Dessuten er den mildt parfymert og parabenfri. Det hender at jeg barberer leggene mine i hastverk, og da er det kjekt at man ikke  bruke barberskum. Hudpleieenheten gir så mye fuktighet at det rett og slett ikke er nødvendig. Processed with VSCO with c2 preset Processed with VSCO with a5 preset Hvis du vil prøve Intuition Sensitive Care kan du bestille den gratis fra EFI her, du betaler kun 39,- i porto 🙂 Basik fotkrem kan du også prøve gratis ved å betale 29,- i porto, og den finner du her.

Ønsker alle en finfin kveld 

20 Comments

 • Reply Mariann 15. juni 2017 at 19:40

  Hvor er skoene på disse bildene fra? Det er akkurat sånne jeg leter etter!!

 • Reply anon nym 15. juni 2017 at 20:59

  Du er så fin <3 Liker å se på fine legger! Kanskje litt for mye, men klarer ikke å la være. Dine er ekstra fine <3

 • Reply Ida 15. juni 2017 at 22:35

  Så fin du er! Er det en kjole eller et sett du har på deg?

 • Reply Anonym 15. juni 2017 at 22:46

  Hvor er de skoene: sandalene fra? Så søte 🙂

 • Reply Silja 15. juni 2017 at 23:44

  hvor er kjolen kjøpt?☺

 • Reply Hege Kristin 15. juni 2017 at 23:48

  den er god 😀

 • Reply stinem 16. juni 2017 at 13:59

  Wow, for noen fine tips! 😀

 • Reply Vårin 16. juni 2017 at 18:51

  Hei Ida! Dette har ikke så mye med innlegget å gjøre, men hvor er skoene på bildene fra? :Syntes de var så fine – spesielt nå i sommer 🙂

 • Reply Charlotte 16. juni 2017 at 19:01

  Denne hadde jeg for mange år tilbake, men jeg aner ikke hvor den har blitt av. Gjett om jeg skal unne meg denne før Spania da!! Den er jo faktisk helt gull. Takk for påminnelse <3

 • Reply Ida Wulff 16. juni 2017 at 20:10

  stinem: 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 16. juni 2017 at 20:10

  Charlotte: God tur til Spania! <3

 • Reply Ida Wulff 16. juni 2017 at 20:12

  Ida: kjole fra Designers Remix 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 16. juni 2017 at 20:12

  Silja: Tatler 🙂

 • Reply isabelle 16. juni 2017 at 23:32

  har du lagt veet på hylla eller bruker du begge?

  Jeg bruker både epilator, voks og barberhøvel :’)

 • Reply Sarah 17. juni 2017 at 00:42

  Hvor er de fine skoene fra?

 • Reply Ida Wulff 17. juni 2017 at 19:19

  isabelle: akkurat nå bruker jeg bare høvel 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. juni 2017 at 19:19

  Sarah: Even & Odd, kjøpt på Zalando :*

 • Reply Ida Wulff 17. juni 2017 at 19:21

  Anonym: Even & Odd, kjøpt på Zalando 😀

 • Reply Ida Wulff 17. juni 2017 at 19:21

  Vårin: de er fra Even & Odd, kjøpt hos Zalando :-))

 • Reply Ida Wulff 17. juni 2017 at 19:22

  Mariann: Even & Odd, kjøpt på Zalando. Veldig gode å gå i 🙂

 • Leave a Reply