Hverdagsliv

DRESS ER DRESS

16. juni 2017

Processed with VSCO with a5 preset Nå er det helg i heimen. Blomster på bordet og vaskedamen har vært her og gjort de tingene jeg ikke orker. Det er ikke helg i hodet mitt ennå, men i morgen kan jeg heldigvis senke skuldrene igjen. 

Ellers har jeg har en innrømmelse å komme med. Jeg vasket nettopp ut av en ildfast form med fløtegratinerte poteter som har stått i kjøleskapet mitt siden 11. mars. Ja. Har egentlig ikke noe mer å si om den saken, jeg blir bare sjokkert over meg selv at jeg måtte dele det med noen. Det skal sies at jeg har to kjøleskap, og formen stod i kjøleskapet som er forbeholdt de hellige taxfree-innkjøpene mine. Så jeg har kun blitt minnet på formen når jeg har åpnet kjøleskapet for å dra ut en flaske vin – og da har jeg gjerne vært på farten, og tenkt pytt pytt, kommer en dag i morra. Men den dagen kom liksom aldri. Før i dag!  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset I dag har vært en sånn klønete, flau og svett dag for meg. Jeg blir så sliten av meg selv at jeg ikke engang orker å dra dere gjennom alt, men jeg har et par høydepunkter. På ett tidspunkt gikk jeg inn i et prøverom og oppdaget at jeg hadde fuglebæsj nedover hele brystet. Det var jo ikke fuglebæsj, det var granolaen fra en smoothie jeg hadde spist på farten. Jeg kunne ikke la være å tenke på alle som hadde sett meg på veien og tenkt å nei, stakkars jente, hun løper rundt med fuglebæsj på brystet. Men var det noen som gadd å si i fra? NEI. Et annet høydepunkt var da jeg løp inn i en «gammel flamme». Han var stivpyntet og kledd i dress, sikkert for jobb. Selv hadde jeg på meg joggedress, toppet med regnværshår – og som jeg oppdaget i prøverommet senere: noe fuglebæsjlignende på genseren. Men som jeg sa til han før jeg løp videre: dress er dress! Det hadde selvfølgelig vært en kulere punchline hvis det ikke var for fuglebæsjen. 

Over og ut, for å si det sånn. Nå skal jeg feire at det er helg med et stort glass rødvin, før jeg hiver meg rundt med ukens siste jobbøkt. God helg

22 Comments

 • Reply Monica 16. juni 2017 at 20:19

  Hvor er det nydelige teppet fra?

 • Reply Thomas Frydenberg 16. juni 2017 at 20:27

  Det var to morsomme hendelser!

 • Reply Stine 16. juni 2017 at 23:05

  Kjære Ida! Takk for at du finnes. Og for at du blogger. Jeg har tenkt å være bloggleser i ganske mange år enda, så du må ikke på noe tidspunkt slutte å blogge før jeg har forlatt bloggleserverden.

  Du skjønner, for meg er du selve sjokoladen i bunnen av jordbærkroneisen. Blogglesingen blir ikke god før jeg har vært inne hos deg. På samme måte som jordbærkroneisen ikke er god før man har spist sjokoladen nederst i kjeksen. Etter å ha lest diverse andre ‘toppblogger’, er ikke hodet mitt tilfredsstillt før det har fått litt Ida. Balansen liksom.

  Såh, nå vet du det. Jeg lover at jeg ikke er sånn psyko-fan som forfølger deg altså. Jeg trenger bare litt Ida Wulff i hverdagen min <3

 • Reply Tina 17. juni 2017 at 00:57

  Men… Hvorfor har du ikke kjøleskapet ditt på kjøkkenet!?

  Så på noen bilder for en stund siden at du hadde det i gangen.

 • Reply Heidi 17. juni 2017 at 09:46

  Haha dette er det beste jeg har lest på lenge. Satt og lo høyt for meg selv her jeg sitter på bussen.. godt vi er flere i samme selskap! «Jeg orker ikke meg selv noen ganger» Story of my life

 • Reply C 17. juni 2017 at 13:56

  Hahhaha, du er virkelig min favorittblogger! God helg <3

 • Reply krist.in 17. juni 2017 at 14:06

  haha! Håper du får en herlig helg <3

 • Reply Ida Wulff 17. juni 2017 at 19:17

  Heidi: hahah <3 slitsomt å være en slitsom person 🙁 God helg 😀

 • Reply Ida Wulff 17. juni 2017 at 19:17

  C: åh, tusen takk!! God helg til deg også :*

 • Reply Ida Wulff 17. juni 2017 at 19:17

  krist.in: Takk det samme <3 <3

 • Reply Ida Wulff 17. juni 2017 at 19:18

  Tina: jeg har et lite kjøleskap på kjøkkenet og et stort i gangen 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. juni 2017 at 19:20

  Stine: herregud, jeg begynner nesten å grine!! Tuller ikke. Å få være sjokoladen i bunnen av jordbærkroneisen – for min del pleier jeg å hustle til meg denne delen av andre som spiser resten av isen. Takk for tidenes fineste kommentar, stor klem til deg <3

 • Reply Ida Wulff 17. juni 2017 at 19:21

  Monica: Ellos <3

 • Reply Anonym 17. juni 2017 at 21:23

  Haha, ler så jeg rister her jeg sitter, skal love deg at jeg ikke orker meg selv noen ganger også, toppet seg i går faktisk når jeg smalt kjøleskapsdøren på tommelen og mistet pakken med jordbær jeg sto med i den andre hånda.. Akkurat da visste jeg ikke om jeg skulle le eller gråte, jeg får til det mest utrolige, skal sies at jeg mistet en bringebærpakke i butikken for en stund siden, vel dama bak meg i køen, tryna i bringebær, og jeg begynte å fnise, utrolig teit å gjøre, men situasjonen var så komisk.. Du er ikke alene, heldigvis, det er flere av oss, det er jo en liten trøst.. Og som en skrev lenger opp, lov meg å aldri slutte med blogging, du er fantastisk, du har fått meg til å gråte, til å le, til å kjenne meg igjen, og sånn fortsetter lista, du er den eneste bloggeren jeg sjekker nå i sommerferien, eller Kristina også da, dere er så like, så det er nok derfor.. Jeg trenger en liten dose av dere, nesten avhengig, så jeg håper dere fortsetter lenge og drømmen min? At du og Kristina får en YouTube kanal sammen, fader, det hadde vært rått, dere er gull sammen altså.

 • Reply Charlotte 18. juni 2017 at 11:45

  HAHA, jeg døøør!! Digger å være her inne. Du får meg alltid til å le <3 <3 En av mine absolutte favoritter når de gjelder blogg altså!

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2017 at 20:05

  Charlotte: du er søt <3

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2017 at 20:07

  Anonym: å neeei, haha, unnskyld at jeg ler <3 Stakkar! Og ja enig, det hadde vært gøy å gjøre video med Kristina!!

 • Reply Cathrine 19. juni 2017 at 23:17

  Omg, hvor er bordet ditt fra? Elsker det!

 • Reply Ariz 19. juni 2017 at 23:32

  Hahahahahah! Når jeg leser sånne ting blir jeg mer og mer sikker på at vi to hadde blitt bestevenner! Hysterisk and i love it. For en dame du er!

 • Reply Ida Wulff 20. juni 2017 at 07:18

  Ariz: Hehe <333

 • Reply Ida Wulff 20. juni 2017 at 07:19

  Cathrine: det heter Bowl og er fra Bolia! 🙂

 • Reply Camilla 20. juni 2017 at 11:04

  Hahaha kjenner meg igjen når det kommer til å glemme ting i kjøleskapet i litt for lang tid.. Så fint du har det hjemme, elsker det bordet fra Bolia!! Dersom du trenger nytt interiør til hjemmet ditt kan du sjekke ut https://utdinterior.no , der er det samlet over 24.000 interiørartikler fra mange forskjellige nettbutikker ☺️

 • Leave a Reply