Hverdagsliv

PRIVATE SNAPS OG SOMMERPROBLEMER

17. juni 2017

Noen ganger gjør jeg Snapchat privat, slik at bare venner og familie kan se hva jeg legger ut. Det er noe deilig befriende over det – selv om det er ganske ubetydelig. Men noen ganger er det gøy å bare buse ut med ting, uten å tenke på hvem som ser, printscreener, sender videre og tenker sitt. Ikke at jeg legger ut noe hemmelig eller alt for drøyt – men terskelen blir jo litt lavere. 

Tenkte jeg skulle dele noen «private snaps» med dere i dag, sånn skikkelig se på meg, så viktig jeg er, her er mine private bilder. Vet ikke hvorfor, men det minner meg om den gangen jeg ble tilbudt penger av Se&Hør for å dra på sydentur med en Paradise Hotel-deltaker jeg ikke kjenner, og late som om vi var blitt kjærester. Vi skulle selvfølgelig få penger for saken om bruddet vårt noen uker senere også.  I natt har jeg ikke sovet én time sammenhengende, så jeg er utslitt! Her har man trampet rundt i ring og gledet seg til sommeren, men jeg hadde glemt hvordan en typisk sommernatt foregår. Nachspiel i båtene utenfor soveromsvinduet. Gale måker som flakser forbi. Lyst klokka halv 3, som om det var midt på lyse dagen. Varmt som i satans hule. Plutselig seilte det forbi en seilbåt med en mast høyere enn balkongen min, og i et par sekunder var jeg redd dinosaurene hadde kommet tilbake. 

Så i dag har jeg dealet med det største problemet, og det er lyset. Jeg har rett og slett dekket hele balkongdøren på soverommet med søppelsekker. Hvorfor har jeg ikke tenkt på det før?! De lyse, luftige lamellene kan ta seg en bolle – i natt skal jeg sove i stummende mørke. 

Noen som gjør noe gøy i helgen? Resten av helgen min er nærmest planløs, og det ELSKER jeg. Kan ikke huske sist 

21 Comments

 • Reply Thomas Frydenberg 17. juni 2017 at 19:17

  Håper natten som kommer blir bedre for deg og at du får en fin kveld!

 • Reply Marie 17. juni 2017 at 21:51

  Haha, jeg digger ærligheten din Ida. Du skriver alltid så bra!

  Tips angående sommerlys: aliminiumsfolie på vinduet! Det fikser samboeren min og jeg hver sommer når midnattsolen kommer nordover 😉

 • Reply Therese 17. juni 2017 at 21:56

  «Varmt som i satans hule.» 😂

 • Reply Mh-Ingrid 17. juni 2017 at 22:25

  Så digg å ha en chill helg da! Idag har jeg kjedet meg med vilje, jeg syns det egentlig er litt sunt. Imorgen skal jeg i klatrepark, kjøre zipline og sånn 😎 PS. Kunne du tenke på å kanskje latt være å skrive om faste tror du? Jeg bare tenker at noen kan la seg påvirke – selv om det Seff ikke er noe galt i det i seg selv. Men du vet unge usikre tenåringer som får ideer…ellers syns jeg du har en skikkelig bra blogg med godt fokus ☺️ha en super helg!

 • Reply Kari 17. juni 2017 at 23:28

  Så fine bilder, gøy å få slik innblikk! Ha en fin helg videre 🙂

 • Reply Anonym 18. juni 2017 at 09:05

  Jeg lurte på om du kunne skrive mer om fastingen du gjør? Og om det er noen fordeler/ulemper ved deg? Er bare nysgjerrig og interessert! Holder selv på med intermittent fasting mot kronisk sykdom, men da forholder jeg meg til et konkret spisevindu hver dag.

  Ellers er jeg fast leser og synes bloggen din er helt topp!!!:D

 • Reply Ingrid 18. juni 2017 at 10:33

  Jeg bodde en sommer på Svalbard, og som du vet er det SOL hele døgnet. Da måtte vi tape aluminiumsfolie forbi vinduet på soverommet, det ble mørkt det! 🙂

 • Reply Anonym 18. juni 2017 at 10:43

  Hahahah! Ler meg ihel av måten du ordlegger deg på! Og det med christina Aguilera har jeg skrevet til deg før!! Synes dere er veldig like, kanskje mest sånn hun så ut i 20-årene! Og det er ment som et kompliment fra min side iallfall! Haha

 • Reply Marthe Sofie 18. juni 2017 at 10:44

  Jeg glemte å skrive hvem jeg var🙄 Det var altså meg som skrev om Christina Aguilera sammenlignelsen. Så fremstår jeg kanskje ikke som en creep, haha!

 • Reply anonym 18. juni 2017 at 11:49

  Måker er plagsomme ja! Føler at de alltid må fly rett over meg, og det er akkurat der jeg IKKE vil ha dem, hehe. Men kråker er nesten verre. Har fått angst for kråker, de kan finne på følge etter deg og fly på deg bakfra!

 • Reply Eileen 18. juni 2017 at 12:45

  Advarsel…jeg dekket alle mine vinduer med søppelsekker en gang for å få det mørkt inne. Når solen steikte på søppelsekkene dagen etter sprakk vinduene😱😱 Ville anbefalt å kjøpe noe som er beregnet på vinduer😉

 • Reply Linn 18. juni 2017 at 20:03

  Hvordan kjole har du på snap nr 2?

 • Reply Anonym 19. juni 2017 at 10:50

  Hvis du gidder; anbefaler å dynke mørke laken i kaldt vann, vri opp, og hvis du får til, henge i vinduet. Blir svalt og mørkt, selv om det er ganske tungvint 😛

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2017 at 20:04

  Linn: den finnes det dessverre bare én av i hele verden :O Det er en resirkulert sari fra India <3

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2017 at 20:05

  Eileen: oisann! Jeg har heldigvis aldri sol på soveromsvinduet, så her funker det 😀

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2017 at 20:06

  Kari: tusen takk, håper du hadde en fin helg <3

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2017 at 20:06

  Anonym: hehe, må jo bare ta det som et kompliment! <3

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2017 at 20:07

  Marie: takk for tips, det har jeg faktisk aldri hørt om 😀

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2017 at 20:07

  Therese: hehe! Der er det varmt tenker jeg!

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2017 at 20:24

  Anonym: Hei 🙂 Kan dessverre ikke blogge i detalj rundt fastingen, men du finner all info hvis du googler 5:2-dietten. Håper det går bra med deg <3 klem

 • Reply helle 19. juni 2017 at 23:54

  synes det er fint at du skriver om faste jeg! Alle ha sine ting, og du er så sunn på at som handler om å være seg selv, at hallo det må være lov! Jeg er litt spent på hva det innebærer, og lurer på om du kan fortelle i korte trekk? 🙂 klem 🙂

 • Leave a Reply