Hverdagsliv

GRUNNEN TIL AT MAN HAR VENNER

19. juni 2017

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset I skrivende stund sitter jeg i sofaen med Macen på fanget og et glass rødvin foran meg. Å ta et glass vin når jeg er alene er noe helt nytt for meg, og det bekymrer meg litt at jeg liker det. For mamma har alltid sagt til meg at man har et problem når man begynner å drikke alene. Men… Ett glass rødvin kan jo ikke skade? Regnet hamrer ned utenfor, og jeg syns bare det virket som en koselig ting å gjøre. For ikke å snakke om voksent. Hehe. 

Det er ikke lenge siden jeg fulgte Malin til toget, og det var nesten litt trist. Vi har hatt to fine dager med masse latter, gode samtaler, kveldskino, pizzaspising på uteservering, skjønnhetsbehandlinger, serietitting, is-spising, trikkekjøring og en tur i Frognerparken. Hva man rekker på to dager, til tross for at man ligger lenge i sengen og prater om morgenen!

Å ha Malin på besøk minnet meg virkelig på hvor takknemlig jeg er for vennene mine. Og ikke minst hva som er grunnen til at man har venner. Dere vet de venninnegjengene som må sminke seg for å møtes? Som juger på seg bedre karakterer? Overdriver hvor fantastisk ferien har vært, hvor romantisk kjæresten var på Valentines, og hvor jævlig bra det gikk på jobbintervjuet? Det er noe trist med det. Å ha venner man føler seg trygg på, og som kan se ditt styggeste stygge er verdt alt gull på denne kloden. Med venninner skal man kunne møte opp usminket, med en dott på hodet, ta et glass vin fordi man sugde på eksamen, fortelle at det regnet hele forbanna ferien, sutre fordi kjæresten var kald og fraværende på Valentines, ringe og gråte fordi man ikke fikk jobben man ønsket seg så innmari. Det er når man senker garden og tør å fortelle hvor jævlig mye man har driti seg ut at man finner de virkelig gode vennene. Man får så mye mer igjen for det, fremfor å alltid skulle fremstå som perfekt. Jeg satt i sofaen her i går og slo meg i hodet fordi jeg følte meg så teit over noe jeg hadde gjort. Malin tok jobben som venn på alvor, og det tok ikke mer enn fem minutter før jeg nesten falt ned fra sofaen og lo så tårene sprutet av hennes historie 

Og – hvis noen har ventet på dommen over filmen vi så på kino i går. «Siste kveld med jentene» fikk terningkast 2 av Malin, og 3 av meg. Litt morsom, litt slitsom – men helt grei underholdning. Vi sier det sånn! 

24 Comments

 • Reply Anonym 19. juni 2017 at 20:07

  Hvor er kjolen fra:D

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2017 at 20:10

  Anonym: Seafolly, kjøpt på Zalando 🙂

 • Reply Thomas Frydenberg 19. juni 2017 at 20:27

  Herlig med gode venner. «Sharing is caring», som det så fint heter.

 • Reply Hege Kristin 19. juni 2017 at 20:36

  så fine bilder <3

 • Reply Anonym 19. juni 2017 at 20:54

  Forsåvidt ingenting direkte relatert til inlegget, men ville bare si at du uten tvil er min favorittblogger, og gleder meg alltid til å klikke innom og se om du har postet noe nytt! Ønsker deg en fin uke!

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2017 at 21:09

  Thomas Frydenberg: ikke sant 😀

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2017 at 21:09

  Hege Kristin: tusen takk 😀

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2017 at 21:09

  Anonym: SÅ hyggelig å høre! Det setter jeg veldig stor pris på at du ville stikke innom og si <3 Fin uke til deg også! Klem

 • Reply anon nym 19. juni 2017 at 21:21

  Utrolig fine bilder! Ser ut som et paradis med det gresset hehe! Ja det er ikke noe stas når folk juger og vrir på sannheten. Enten får de si det som det er eller så lar de være å si noe!

 • Reply Kjersti 19. juni 2017 at 21:23

  Hallo! Du kunne ikke tenke deg å selge den rosa/hvite kjolen fra &other stories? Har siklet på den siden du viste den frem her i fjor, men den er visst umulig å få tak i 😞

 • Reply M 19. juni 2017 at 21:23

  Alkohol er et problem når du drikker alene dersom du føler at du har så lyst på at du «må». Å ta et glass alene for kosens skyld er noe helt annet, og ikke usunt! Så nyt glasset du😊

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2017 at 21:29

  M: hehe, will do <3

 • Reply Henriette 19. juni 2017 at 21:45

  Veldig sant det du sier! Man trenger ikke å ha så mange venner, bare man har noen gode venner man kan snakke med og føler man kan være helt seg selv med!

  Ha en fin kveld videre, fineste du 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2017 at 21:46

  Henriette: helt sant <3 Fin kveld til deg også! :*

 • Reply Anonym 20. juni 2017 at 01:07

  Hei! Herlig bilder!

  Lurer på hvor den kjolen du har på deg i forrige innlegg er fa? Der du snakker om solkrem. Superfin!

 • Reply Anonym 20. juni 2017 at 01:08

  Hvor er klærene til venninne din fra? 😍

 • Reply Ida Caspara 20. juni 2017 at 02:16

  Viktig å kunne kose seg i eget selskap og da er vin nydelig <3 Jeg liker veldig godt rosé vin, og nå har jeg smakt på en i bringebær 🙂 smakte aldeles nydelig, så et glass eller to av den to – fire kvelder i uka nå på sommeren er koselig, med venninner også 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. juni 2017 at 07:18

  Anonym: den er fra Sisters Point, kjøpt på Nelly :*

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 20. juni 2017 at 08:40

  Eit glas rødvin aleine er jo so godt <3

 • Reply Anonym 20. juni 2017 at 12:41

  Er virkelig god kvalitet på den bloggen her, du er fantastisk! Ha en fin dag<3

 • Reply Ida Wulff 20. juni 2017 at 13:36

  Anonym: så snilt av deg, tusen takk! Og fin dag til deg også <3 klem

 • Reply ingeborg 20. juni 2017 at 15:39

  Helt enig! Jeg er så takknemlig over å være omgitt av fine venner som forteller meg om livene sine på godt og vondt, og som husker på de gode egenskapene mine når jeg glemmer dem selv. Ønsker deg en strålende sommer:) Jeg har sagt det før, men jeg sier det gjerne igjen: Er så glad for at du fortsatt blogger!

 • Reply Fan 22. juni 2017 at 00:39

  Du bør begynne å være OBS når du på morgen dagen etter fylla, ønsker alkohol. DA har noe galt skjedd.

  Å kose seg med vin alene, enten ett glass eller fem, er ingenting. Gjør du derimot dette hveeeer eneste dag, evt. 5/7 dager i uka, bør du iaf være forsiktig og trappe ned.

  Som student i Trondheim drikker man oftr torsdag-fredag-lørdag-søndag i perioder. (Fadderperioden er jo hver fag i to uker). Men så lenge dette ikker standarden året rundr, og du ikke vil ha alkohol tidlig dagen derpå, er det ingen stress

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 12:47

  ingeborg: <3

 • Leave a Reply