Hverdagsliv

10 RANDOM FACTS OM MEG

20. juni 2017

Processed with VSCO with a5 preset Jeg jobbet på Posten i flere år da jeg var yngre, og nå kan jeg bli helt gal av å gå på postkontoret. Alle som jobber der er så himla trege, og jeg står der med kønummeret mitt og banner inni meg: kom igjen a, det der hadde jeg klart på tretti sekunder! Jeg sluttet forresten på Posten da bloggen min «tok av», og folk kom innom for å… Se på meg. 

Jeg kan ikke legge brus i fryseren. Statistisk sett er det 100% sjanse for at jeg glemmer den der. 

Jeg blir over gjenomsnittet utilpass når det kommer fremmede mennesker hjem til meg. Vaskehjelpen, matbud, postbud, vaktmester, you name it. Har ikke noe å si om de er verdens søteste mennesker, jeg føler uansett at jeg tramper inn i noen andres privatliv og forlater åsstedet så fort jeg kan. 

Jeg har aldri smakt kaviar og majones. Hodet mitt bare skriker nei, jeg klarer ikke tanken.  Processed with VSCO with a5 preset Jeg var HELT sikker på at jeg strøk min siste eksamen på studiet. Jeg skjønte ikke faget, hadde det litt for mye gøy og sov i tillegg 2,5 time natten før eksamen. Jeg sovnet med haken i hånden under eksamen. Her om dagen fikk jeg tilbake karakteren, og det var en C! Aldri blitt så glad for en C før, til tross for at det er den dårligste karakteren jeg har fått.  ♥ Jeg ser ikke på skrekkfilmer eller voldelige filmer – og jeg tror oppriktig det er noe galt med mennesker som nyter den slags. Tror ikke jeg har sett en skummel film siden jeg var ganske ung og så på The Chainsaw Massacre, jeg får fysisk vondt i kroppen og blir kvalm bare jeg hører en voldelig film fra et annet rom. Når jeg er hjemme på besøk lager jeg bråk og krever bytting av kanal hvis det er skyting eller slåssing på TV. Bare orker ikke. 

Jeg har flere hypermobile ledd, kan blant annet bøye fingrene bakover og neesten legge foten bak nakken.  Processed with VSCO with a5 preset Jeg har 9 pakker buljong i kjøkkenskapet med tørrvarer. Hver gang jeg handler inn til suppe, blir jeg så innmari usikker på om jeg har buljong. Bedre å ha for mye av noe, enn å måtte gå tilbake på butikken, ikke sant? Etter å ha skrevet det her, kommer jeg forhåpentligvis til å huske at jeg har nok buljong til å starte et suppekjøkken. 

 Jeg hater å sitte. Vil helst stå eller ligge – å sitte rett opp og ned på en stol gir meg helt spader, det er så kjedelig. Kanskje jeg forbinder det med å sitte på skolen. 

Jeg har aldri blitt interessert i en fyr på grunn av utseendet. Faktisk så syns jeg det er å foretrekke om menn ikke ser ut som glansbilder, og finner det usexy når det blir for perfekt. Tar heller en liten ølvom enn en knekkebrød-hard sixpack, for å være ærlig.  Processed with VSCO with a5 preset Noe du kjenner deg igjen i? 🙂 

Og ja, man ser litt av trusa mi på det nederste bildet, jeg er bare for lat til å fikse det nå. Det er jo sommerferie! 

47 Comments

 • Reply Christina 20. juni 2017 at 22:25

  Har heller aldri smakt majones eller kaviar, har bare bestemt at jeg ikke liker det!! Klarer ikke tanken en gang… Det samme gjelder makrell i tomat og alt av smørost på tube 🤢🤢 #sær 😂

 • Reply Julie 20. juni 2017 at 22:26

  Jeg mener det; IDA FOR PRESIDENT!! Det er altså så deilig å klikke seg inn her hver eneste dag. Akkurat min type blogger er du <3

 • Reply LH 20. juni 2017 at 22:57

  Haha, husker bloggen fra du jobba på posten, det var caffelatte-dagene sine det! 🙂 kjenner meg veldig godt igjen i punktet om fremmede mennesker i leiligheten, jeg går som regel ut hvis noen må inn hos meg for jeg blir så utilpass 😄

 • Reply Frida 20. juni 2017 at 23:17

  Synes bloggen din holder så høyt nivå for tiden – blir glad av å lese den. Antageligvis fordi du er så god til å skrive at selv enkle innlegg blir morsomme. Honør til deg!

  Hvor er den nydelige kjolen fra?

  Og den knall rosa singleten noen innlegg tilbake?

 • Reply Ane 20. juni 2017 at 23:28

  Hei! Hvor er den nydelige kjolen fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. juni 2017 at 00:25

  Julie: Åååå, så gøy å høre! Tusen takk Julie <3 Klem til deg

 • Reply Ida Wulff 21. juni 2017 at 00:26

  Christina: haha, godt vi er flere! Er egentlig veldig forundret over at jeg spiser makrell i tomat :O

 • Reply Ida Wulff 21. juni 2017 at 00:27

  LH: hehe, ja da var det caffelatte.blogg.no <3 satt bak disken og blogget da det ikke var kunder!

 • Reply Ida Wulff 21. juni 2017 at 00:28

  Ane: den er fra H&M 🙂

 • Reply Vilde 21. juni 2017 at 00:49

  Ååå husker godt tiden du jobbet på Posten!

 • Reply Benedikte 21. juni 2017 at 01:50

  Den siste der, helt enig. Blir litt plastikk? eller noe sånt. Vertfall ikke min smak.

 • Reply Ida Wulff 21. juni 2017 at 03:16

  Vilde: Hehe 😀

 • Reply Nina 21. juni 2017 at 06:15

  Punkt nummer 10. Vel, jeg har jo blitt interessert pga utseendet mange ganger, da fysisk attraksjon for meg er like så viktig som personlighet..men jeg foretrekker menn som ikke ser ut som glansbilder selv. For «klassisk kjekk» og gym-muskler er veldig turn off for min del 😛

 • Reply Marie 21. juni 2017 at 08:43

  Intet mindre enn 15 pakker gjær i kjøkkenskapet mitt…… *kremt*

 • Reply Anita 21. juni 2017 at 09:05

  Er sååå eniiiig….!: Kaviar og majones,urkh!, voldelige filmer skal AV og de fineste guttene er ikke glansbildene…;) Kan forøvrig starte eget utsalg av buljong jeg også;) Takk for en TOPP blogg:) Klem til deg!

 • Reply Maja 21. juni 2017 at 09:27

  Er det lenge siden du har kjøpt kjolen, Ida? 🙂 Jeg reiser på ferie i morgen, og har så lyst på’n!

 • Reply Amalie 21. juni 2017 at 10:03

  Hadde akkurat samme situasjon med eksamen. Jeg GRÅT når jeg forlot lokalet, men eksamensgudene ga meg også en C <3 Og er heeelt enig i beskrivelsen av hvordan mannen skal være 🙂

 • Reply Ingvild 21. juni 2017 at 10:36

  Hahaha, det med buljong skjer med meg også??! Assa, whyyy?

  Og jeg har heller aldri smakt kaviar, men majones!! Der går du glipp av noe! Naaam

 • Reply Henriette 21. juni 2017 at 11:10

  Hahah, morsomt innlegg! Kjenner meg igjen med buljongen, jeg har samme problemet bare med tacokrydder. Nesten hver helg kjøper jeg 3pk med tacokrydder, men er alltid så usikker på om vi har det hjemme. Var en gang vi ikke hadde tacokrydder, og hadde ikke tid til å dra ut for å kjøpe det. Spiste tacoen UTEN tacokrydder. Tror jeg ble traumatisert, så nå er jeg livredd for å mangle det igjen!

 • Reply Hege Kristin 21. juni 2017 at 12:22

  gøy å bli bedre kjent 😀

  enig i å ikke legge brus i fryseren og å smake kaviar og majones.. hehe xD

 • Reply Ida Wulff 21. juni 2017 at 13:41

  Henriette: Hahaha!! Samme her faktisk…. begynner å hope seg opp nå.

 • Reply Ida Wulff 21. juni 2017 at 13:41

  Hege Kristin: Hehe farlig med den brusen!!

 • Reply Ida Wulff 21. juni 2017 at 13:42

  Ingvild: har laget majones selv da, når jeg lager aioli. Teller det? :O

 • Reply Camilla 21. juni 2017 at 14:11

  Du er rå! Et spørsmål: Kjolen du har på deg i innlegget «Vinn solkrem fra Cliniderm», hvor er den fra? Nydeligste jeg har sett på lenge!

 • Reply John 21. juni 2017 at 14:30

  Hei, Ida 🙂

  Du gjør meg glad!

  Ã?nsker deg en riktig fin dag!

  Klem fra John

 • Reply Malin 21. juni 2017 at 14:51

  Kjenner meg igjen i den siste. Vil heller ha en gutt jeg kan kose meg med enn en med «perfekt» kropp som aldri vil spise god mat å drikke vin sammen med meg bare fordi han er redd for ekstra kalorier 🙂

 • Reply Helene 21. juni 2017 at 15:18

  Åååh signerer det med filmene! Tror aaaldri jeg har sett en skrekkfilm, og voldelige filmer er grusomt 🙈 Kan ikke forstå hvor folk finner glede i sånnt 🙄

 • Reply Thihoa 21. juni 2017 at 16:49

  Her var vi veldig lik! Kaviar er øøøøsj! Vi kan starte suppekjøkken sammen, og glemme at vi har brus i fryseren. Jeg har forsåvidt aldri i mitt liv sett en skrekkfilm heller!

  Takk for at du ringer sommeren inn med en liten smakebit av trusaaaaa

 • Reply Anonym 21. juni 2017 at 18:10

  SÅ enig i siste punkt! Synes det er oppriktig usexy med gutter som er for opptatt av utseendet. Mista interessen for en fyr da han begynte å sende meg «tid for å deffe»-snapper. Haha!

 • Reply M 21. juni 2017 at 21:51

  Morsom innlegg😃

  Jeg klarer ikke legge brus i fryseren for da tenker jeg bare på den!😅Slitsomt.

  Jeg er ikke meg selv når fremmede er hos meg, bruker å gjemme meg noe ganger for å slippe å åpne døren haha!

 • Reply M 21. juni 2017 at 21:54

  Morsom innlegg😃

  Jeg klarer ikke legge brus i fryseren for da tenker jeg bare på den!😅Slitsomt.

  Jeg er ikke meg selv når fremmede er hos meg, bruker å gjemme meg noe ganger for å slippe å åpne døren haha!

 • Reply Andrea 21. juni 2017 at 21:57

  Haha er det mulig, kjenner meg så sykt igjen i det med skumle filmer.. Får helt vondt av å høre på det, og blir skikkelig stresset…

  Er også enig i det med utseende og menn, liker at andre enn meg også tenker sånn:) hehehe

 • Reply Anonym 21. juni 2017 at 23:06

  Hei! Lurte på om du har noen tips om hva man bør gjøre i Tønsberg? Skal dit mandag – fredag neste uke, skal sove to netter i telt og to netter på hotell i byen! To stk jenter i 20 åra som vil få med oss mest mulig 😀

 • Reply Anonym 22. juni 2017 at 02:53

  Du er seriøst på toppen av hylla når det gjelder mennesker, de du omgås med er jeg meget sjalu på. Personligheten din virker bare så kul, og du er en super blogger <3

 • Reply Mariann 22. juni 2017 at 18:34

  Åh, har også jobbet på posten, og har opptil flere ganger sukket HØYT over post i butikk-ansatte… skammer meg, det må sies :p

 • Reply Anonym 22. juni 2017 at 22:43

  Enig med siste punkt, jeg takler ikke glansbilde-menn!!! Syns det er syykt usjarmerende at de ikke har noen flaws faktisk! Haha…

 • Reply Hege 23. juni 2017 at 00:40

  Hahah, buljongen er så meg også 😀

  Dette er et skikkelig Ida-innlegg, og de elsker jeg! Du skriver så godt 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. juni 2017 at 12:14

  Anonym: herregud <3 så søt du er!

 • Reply Ida Wulff 23. juni 2017 at 12:14

  Hege: <3

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 12:45

  Amalie: Gratulerer <33333

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 12:45

  Camilla: Sisters Point 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 12:45

  Helene: Takk!!

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 12:45

  Thihoa: heeheh! Ringer sommern inn med trusa jeg vettu <333

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 12:46

  Marie: Hahaha love it <3

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 12:46

  Anita: klem tilbake!! <3

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 12:46

  Maja: så den på H&M her om dagen 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 12:47

  Frida: snille du <3 Kjolen er fra H&M, den rosa singleten (egentlig en body) er fra Nelly 🙂

 • Leave a Reply