Hverdagsliv

EN NY TYPE WALK OF SHAME

22. juni 2017

I stad måtte jeg gå bort til kontorene til United Influencers og hente hårbørsten min. Nevnte jeg at jeg er Side2-blogger? Hehe. Det var definitivt en ny type walk of shame. Skal sies at det eneste jeg skammet meg over var kråkereiret på toppen av hodet mitt. 

Universal Music sin hagefest var i går, og for en gangs skyld fikk jeg somlet meg til å dra. Er det noe som gjør meg ukomfortabel så er det bransjefester. Kjendiser, bloggere, presse, rød løper, masse folk som man er litt usikker på om man har hilst på før. Meen, siden jeg har blitt litt kjent med noen veldig hyggelige folk hos Universal, bestemte jeg meg for at jeg bare måtte trosse eventfobien min. Og jeg angret ikke! For en utrolig morsom kveld. Jeg dro sammen med gjengen i United Influencers, så det er vel forklaringen på hvordan hårbørsten min havnet på kontoret deres…  Gjett om jeg er trøtt og sliten i dag! Prøver å ta meg sammen hele tiden, men det er ikke lett. Trodde jeg hadde blitt den partyløven som aldri blir fyllesyk lengre, men der tok jeg feil. Så ja, i dag har jeg litt bonussøndag. Huff huff… Gleder meg til en god natts søvn! 

De nye søppelpose-gardinene mine raser ned hele tiden, så nå skal jeg teipe dem på plass for femtende gang. Lenge leve mørket i dag, for å si det sånn. 

13 Comments

 • Reply Thomas Frydenberg 22. juni 2017 at 18:20

  Kan tenke meg at du er litt trøtt og sliten etter en slik fest, men det ser ut som du koste deg.

 • Reply lixil 22. juni 2017 at 22:18

  Jeg har ikke hatt gardiner på rommet på flere måneder, så her kommer mitt «gardinerstatningstips»: lukk vinduet opp, heng et stretchlaken (ja, det bør være stretch, for da får man hengt det rundt kantene, så det sitter bedre) på vinduet og lukk vindet inntil/igjenn ettersom hvordan man liker å ha vinduet når man sover. Faller ikke ned, blir mørkt 🙂

 • Reply Anette 22. juni 2017 at 22:29

  Jeg bruker aluminiumsfolie i stedet for søppelposer (har prøvd det også). Aluminiumsfolie er lettere å feste og det blir mye mørkere:)

 • Reply Mariell 22. juni 2017 at 22:40

  Tips til å få det mørkt: smør et tynt lag med zalo på glasset, så fester du aluminiumsfolie oppå! ☺️

 • Reply Siri 22. juni 2017 at 23:14

  Smør litt zalo på vinduene dine, legg på vanlig aluminiumsfoile, og voila, 100% lystett – ikke faller de ned heller!😘

 • Reply Ida Wulff 22. juni 2017 at 23:39

  Mariell: det skal jeg gjøre i morgen!!! Takk!! <3

 • Reply Ida Wulff 22. juni 2017 at 23:39

  Siri: seriøst, så smart!! Det skal jeg gjøre i morgen. Smører du et tynt lag med zalo over hele flaten?

 • Reply Synne 23. juni 2017 at 00:49

  Elsker at du kom med det tipset meg søppelposer, og et oppfølgningsinnlegg om det funker! Har samme problem som deg,så da jeg leste på bloggen din om ideen din ble jeg superglad, og tenkte:»daah,hvorfor har jeg ikke tenkt på dette før?» Men mine faller og ned,så skal prøve tipsene til de andre supre leserne dine!:)

 • Reply Madelén 23. juni 2017 at 11:58

  Så fin kjole!! Hvor er den fra? 😀

 • Reply Ida Wulff 23. juni 2017 at 12:13

  Madelén: Designers Remix 🙂

 • Reply Line 23. juni 2017 at 12:48

  Hvor er solbrillene dine fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. juni 2017 at 13:01

  Line: Céline 🙂

 • Reply Angelica 23. juni 2017 at 21:12

  Jeg har teipet en stor rull med gavepapir på viduene, funger kjempe fint 🙂

 • Leave a Reply