Hverdagsliv

LESERNE MINE ER DE BESTE

23. juni 2017

Processed with VSCO with a5 preset Altså!! Det aller beste med å blogge er å ha så jævlig kule lesere. Flere av dere er grunnen til at jeg har sovet som et lite barn i natt! Haha. Tipset med å smøre Zalo på vinduene, for så å legge på aliminiumsfolie funket som bare det, jeg er helt i ekstase. Mørkt ble det jo av søppelsekkene også, men slitsomt å ligge på natten og snakke til en søppelsekk som du hører er på vei ned veggen. Ikke tenk på det en gang søppelsekk! Nå bare henger du der og holder kjeft til i morgen tidlig, ellers blir det bråk! Søppelsekker er ikke spesielt lydige, det har jeg lært nå. Men aliminiumsfolie derimot, vi snakker politihund-lydig. Orker ikke tenke på den dagen jeg skal flytte ut og jeg må vaske en halvliter med Zalo av vindiene her, men den tid den sorg. Det viktigste nå er å sove om nettene. 

I dag er det sankthans, og vanligvis elsker jeg denne dagen. Men i dag er jeg litt trist. Eller jeg har en rar følelse i kroppen, som jeg ikke helt klarer å sette ord på. Kanskje jeg bare føler meg litt ensom, fordi alle vennene mine er bortreist, jobber eller er opptatt. Jeg har så lyst å sitte rundt et bål sammen med alle jeg er glad i i kveld, men sånn blir det ikke denne gangen. Ikke kan jeg reise hjem til familien heller, for allerede i morgen skal bestevenninnen min feire bursdag. Det blir i hvertfall koselig! Så får jeg bare kose meg alene i kveld, kanskje jeg slår på stortromma og lager posesuppe fra Toro… Vi snakker mat issues for tiden altså, jeg får meg bare ikke til å lage mat. Når jeg ikke spiser ute, går det i yoghurt og tomatsuppe med egg. Livin the dream! 

Nå babler jeg bare. Her har jeg hatt en litt for lang morgenstund, jobbet i pysjen, drukket tre kopper kaffe og skal straks hoppe i dusjen. Snakkes senere da dere, og tusen takk igjen til dere som reddet nattesøvnen min  Processed with VSCO with a5 preset

17 Comments

 • Reply TE 23. juni 2017 at 15:43

  Haha…hos meg er det grønnsaksuppe og hvitvin *lol* 😀

  Hadde ikke du bodd i Oslo og jeg Stavanger, skulle jeg jammen invitert deg på mat og drikke i kveld. Så kunne vi, om ikke sittet rundt et bål, sittet rundt en kulegrill 🙂

  Å være alene, å gjøre akkurat hva du vil, er ikke så galt det heller 😉

  Enjoy!

 • Reply Thomas Frydenberg 23. juni 2017 at 15:46

  God nattesøvn er livsviktig, flott at det fungerte.

 • Reply Henriette 23. juni 2017 at 15:57

  Ååå! Så smart triks! Så på snap at du sa det skulle holde varmen ute og, lurer på om det gjorde det? Sliter sånn med å våkne at svettetokter når sola står inn og varmer opp rutene på soverommet til noe som må være rundt 60 grader. Minst!

 • Reply Kristin 23. juni 2017 at 18:52

  Er du fornøyd med sofaen din? 🙂 er den behagelig? Lett å rengjøre?

 • Reply Andrea 23. juni 2017 at 21:18

  Søppelsekker virker fint hos meg. Må bare bruke skikkelig tape:P Men lurer litt på hvordan en gutt noen gang kommer til å vinne hjertet ditt? Noen ganger beskriver du deg selv og vanene dine som noe du ikke vil, eller klarer å forandre, selv om det er for å få plass til noen andre i livet ditt?

 • Reply Marie 23. juni 2017 at 21:51

  Så utrolig gøy at du prøvde trikset med aliminiumsfolie! Og så fint at det funker 😉 Vi har alltid bare teipet det fast, har aldri hørt om zalometoden før, haha 🙂

  Håper du får en fin sankthansaften og koser deg i eget selskap 🙂

 • Reply Ida 23. juni 2017 at 22:27

  Men… aluminiumsfolie, reflekterer ikke det alt sollyset om morgenen utover? Hvis det da treffer naboen sitt vindu ellerno så blir vel dette plagsomt? Haha bare ser for meg at alt sollyset blir reflektert ned i no gress som så tar fyr eller lignende! Hahaha rolig pessimist

 • Reply Ida 23. juni 2017 at 22:36

  Serietips til i kveld (eller en annen kveld): Bates Motel 🙂

 • Reply Anonym 23. juni 2017 at 23:12

  Nå har du sinnsykt fin farge på håret, Ida. Hvilken frisør går du til, og striper eller helbleker du det?

 • Reply Kristin 24. juni 2017 at 12:10

  Hei! Når du sier du går uten bh stort sett – bruker du Da nipple covers eller går du uten? Har du i så fall noen å anbefale? Klarer ikke finne noen jeg liker.

 • Reply Anonym 25. juni 2017 at 11:50

  Du virker så god du Ida! Får et veldig godt inntrykk av deg gjennom bloggen.

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 12:42

  Anonym: <3<3<3

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 12:43

  Kristin: av og til, men som regel bryr jeg meg ikke 🙂 Kjøper nipple covers på Bik Bok, de har to typer. En silikon og en helt tynn. Den tynne blir finest!

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 12:44

  TE: søt du er <3 God helg!

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 12:44

  Kristin: yes!! Elsker den 🙂 Og vil gjerne ha den igjen, bare i større.

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 12:44

  Ida: hahaha, solen står aldri rett på vinduet mitt, så vet ikke :O

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 12:44

  Anonym: striper med folie 🙂

 • Leave a Reply