Hverdagsliv

PÅ TIDE Å ROE NED

24. juni 2017

Processed with VSCO with a5 preset Det var deilig å våkne og føle seg som seg selv i dag. Sola skinner, jeg har spist ordentlig frokost og gått meg en tur i grønne omgivelser. Mens jeg var ute og gikk, bestemte jeg meg for at partyløven snart må pensjonere seg. De siste ukene er det bare blitt for mye fester, vin, sene netter, dårlige morgener og nye telefonnummer i kontaktlisten. Det finnes ikke en ting i verden jeg ikke prater med mammaen min om, og da jeg ringte hjem og fortalte dette, var responsen: jeg tror du har godt av det, jeg. Det har jo ikke vært så mye sånt for deg. Haha, snakk om å ønske seg et barn som lever livet! 

Men å stable seg rundt på høye hæler med en pose fra polet er ikke å «leve livet» for meg. Jeg tar meg selv i å savne de kveldene hvor jeg sitter alene hjemme og forbereder meg til neste dag. Jeg sier ikke at jeg skal slutte å drikke vin og ha det gøy, men det er nødt til å bli mye mindre av det. Det er gøy å ha det gøy, men det føles enda bedre med ro, orden og balanse. 

Ironisk nok skal jeg på fest i kveld – hehe. Bestevenninnen min Selma feirer bursdagen sin, men vi snakker heldigvis hjemmefest. Hjemmefester er det beste syns jeg, å gå på byen er jeg… Så ferdig med. Jeg har bestemt meg for å droppe Palmesus i år også, så si i fra hvis noen er interessert i et VIP-pass 🙂 Processed with VSCO with a5 preset Ønsker alle en fin lørdagskveld, sånn i tilfelle vi ikke rekker å snakkes før bursdag. ILU all 

14 Comments

 • Reply Thomas Frydenberg 24. juni 2017 at 13:52

  Sikkert greit å ta det litt rolig i en perioden. Det viktigste er at du gjør det som er best for deg.

 • Reply Freshsister 24. juni 2017 at 15:23

  Om du føler for det, er det jo det beste du kan gjøre. Kun du vet hva du trenger. Leste nylig et fint sitat: «Make inner peace your highest goal and organize your life around it.» Synes det var så fint<3

 • Reply Erdis 24. juni 2017 at 16:05

  Er enig med mor din. Lev litt til og litt mer. Du er fortsatt ung og det å ta det rolig, organisere og balansere kan du (tro meg) gjøre så mye du vil om ti år. Og (tro meg igjen) du kommer til å angre hvis du ikke priorieterer det sosiale livet ditt pittelitt mer enn det du kanskje gjør nå.

  Dette er bare et velmenende råd og slettes ingen kritik.

  Elsker bloggen din <3

 • Reply Madelen Nordli 24. juni 2017 at 16:34

  Palmesus, ja takk!!!?? Hilsen fast leser siden smugrøykingen på terrassen i Tønsberg på caffelatte tiden (som ikke var så mye smugrøyking når det ble blogget om i etterkant).

 • Reply Kristin 24. juni 2017 at 18:25

  Jeg kjenner meg veldig igjen, og må si jeg liker deg og bloggen din svært godt!

 • Reply lixil 24. juni 2017 at 23:44

  Så GODT å høre at det ikke bare er meg som har det sånn! De siste ukene har det vært alt for mye hæla i taket og tenna i tapeten for meg. Drikke 2-3 ganger i uka er bare ikke noe for meg. Jeg SAVNER som du sier å planlegge neste dag (eller måned, er vel mer min stil). Denne helgen har jeg holdt meg hjemme (etter at jeg har vært ute på tre hverdager vel og merke), og merker hvor godt det er for meg! Trening hver dag, lesing til høstens pensum, ro i sjelen. <3

 • Reply Mari 25. juni 2017 at 02:27

  oooh du kunne totally laga en konkurranse om det VIP-passet. Just sayin, girl. Godt at du vil gi kroppen din vinhvile, jer er med (er fra Krs, ikke fan av Palmesus, men drar tilbake dit for å jobbe i år. Ok enough facts).

 • Reply Anonym 25. juni 2017 at 04:58

  Synes du har virket så fri og glad og bekymringsløs i det siste jeg! Enig med moren din! (Men skjønner deg også da – for personlig er jeg ikke så glad i festing. Men det er fordi jeg får så sykt fylleangst..)

 • Reply Anne 25. juni 2017 at 12:13

  Haha, jeg bestemte meg også å roe ned på festefronten etter forrige helg, som hadde en litt for høy grad av partyfaktor! Men her ligger jeg da, nok en søndag og klein som få.. den der dømmekraften altså 🙈

 • Reply Selma 26. juni 2017 at 13:43

  Jeg syntes ikke du har godt av å roe ned!!! Liker party-ida, det er så gøøøøy <3

 • Reply Ida Wulff 27. juni 2017 at 18:20

  Selma: Haha, Selmiii <3

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 12:42

  Madelen Nordli: hemmelighet: har smugrøyket litt på balkongen i det siste og mimret tilbake til de dagene der! Hehe <3

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 12:43

  Freshsister: liker det <3

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 12:43

  Erdis: du er god <3

 • Leave a Reply