Hverdagsliv

JEG HAR BYTTET HÅRPILLER

25. juni 2017

Processed with VSCO with a5 preset

– GOOD FOR ME – 

Dette har jeg ikke fortalt dere, men i slutten av mars bestemte jeg meg for å si opp avtalen min med samarbeidspartneren min på hårvitaminer. Av en eller annen grunn sluttet jeg i samme slengen å spise disse vitaminene, noe jeg ikke burde gjort. For etter kort tid, var det tilbake til masse hår i sluket etter hver hårvask, og en børste så full av hår at jeg sikkert kunne donert til en ullfabrikk. Jeg hadde glemt hvor mye jeg pleide å røyte, og fikk litt småpanikk for å være helt ærlig. Hvis det faller av så mye hår hver dag, hvor mange dager tar det før jeg er skallet?! Litt å overdrive kanskje, man har som regel mye mer hår på hodet enn man tror. Det var bare uvant å gå fra å nesten ikke røyte noe som helst, til det der… Når det er sagt, så har jeg aldri vært mer sikker på at det er lurt for meg å spise hårvitaminer.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Heldigvis for meg, har min faste samarbeidspartner på kosttilskudd, Good For Me, også kommet med hårvitaminer. De heter Hair Luxious, og er fullpakket med ingredienser og næringsstoffer som styrker håret fra innsiden. Vi har vel alle hørt at det beste man kan gjøre for håret er å vaske det i øl? Det er fordi øl er rikt på B-vitaminer. Det samme er Hair Luxious, som inneholder hele 8 typer B-vitamin i tillegg til mye annet.

I tillegg til alle B-vitaminene (hvor biotin selvfølgelig er en av disse) er sink, kobber, jern, krom og magnesium noen av ingrediensene. Hvis du vil sammenligne ingrediensene i Hair Luxious mot andre hårprodukter, så finner du hele listen på nettsiden her.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Nå har jeg gått på Hair Luxious i en måned. Klippet av meg en god del av håret har jeg også gjort. Frisk start, klar for sunt og sterkt hår igjen – og viktigst av alt: mindre røyting. De to første ukene merket jeg egentlig ikke noen forskjell. Men fra tidligere erfaring vet jeg jo at sånt tar tid. Nå, etter en måned, røyter jeg betydelig mindre og håret mitt ser finere ut. Om vitaminene er grunnen til at det tar lengre tid før håret mitt blir fett, aner jeg ikke, men det er i hvertfall tilfelle. Og det er jo også positivt, for jo mindre man vasker/styler håret, desto sunnere blir det også. Jeg gleder meg til reisen videre med Hair Luxious!

Det som er så fint med Good For Me, er at du kan velge om du vil gjøre et engangskjøp, eller om du vil bestille et abonnement med en gang. Med andre ord: ingen overraskelser eller uønskede regninger i posten her i gården.  Processed with VSCO with a5 preset En boks med Hair Luxious inneholder 60 tabletter, som tilsvarer én måneds bruk. Det anbefales at man spiser to tabletter om dagen – selv tar jeg begge på kvelden, siden jeg syns det er lett å glemme bort. Hvor fint er ikke designet på Hair Luxious forresten?! Overfladiske meg har den stående til pynt på badehylla, hehe.

Du får selvsagt også 20% rabatt på Hair Luxious og resten av produktene til Good For Me hvis du bruker rabattkoden IDA20. Bestill HER hvis du har lyst å prøve du også 

41 Comments

 • Reply Pia 25. juni 2017 at 18:29

  hvorfor sluttet du på haircare når du var så fornøyd med disse? merker du noen forskjell på disse?

 • Reply Emma 25. juni 2017 at 19:37

  Du har ikke tilfeldigvis noen esker igjen med HairCare som du nå ikke har bruk for? 🙈 Hehe

 • Reply Julie 25. juni 2017 at 19:47

  Har lenge vært skeptisk til hårtabeletter, men like lenge har jeg hatt lyst til å teste det ut. Merker du noe forskjell på haircare og disse fra good for me? Jeg røyter helt sjukt mye så det hadde vært helt toppen å få en slutt på det, haha. Siste spørsmål (som helt sikkert høres veldig dumt ut) er om du ville gått på disse selvom du ikke ble sponsa? Jeg har alltid sett på deg som en dønn ærlig blogger så det er derfor jeg spørr deg <3 håper søndagen din er helt nydelig!

 • Reply Maya 25. juni 2017 at 19:54

  Hvor er den fine kjolen fra? Så helt fantastisk ut i den!

 • Reply Ka 25. juni 2017 at 21:46

  Fantastisk kjole som du ser helt smashing ut i!! Hvor er den fra?

 • Reply Thea 25. juni 2017 at 22:10

  Hvorfor valgte du å slutte med HairCare? Vurderer å bestille meg en pakke av enten det eller disse, hva synes du jeg burde velge? 🙂 Lurer litt på om det virkelig er verdt det, eller om jeg bare har blitt sykt påvirket av alle bloggere som skriver om disse produktene nå

 • Reply Renate 25. juni 2017 at 23:30

  Hvor er antrekket fra?😍

 • Reply Rebecca 25. juni 2017 at 23:51

  Wow wow wow. HVOR er denne lekre kjolen fra? Den var bare helt nydelig!

 • Reply Anonym 26. juni 2017 at 00:18

  Hva skjedde med de andre? Du snakket så varmt om Hair CARE.

 • Reply Anonym 26. juni 2017 at 00:26

  Hvorfor byttet du partner ? Du fremstår villedende 🙁

  Du skrøt veldig av de forrige. Har du byttet fordi du får bedre betalt ?

  Håper du kan være ærlig om hvorfor du byttet

 • Reply Susanne 26. juni 2017 at 01:12

  Hvor er de fine skoene dine fra? 🙂

 • Reply Eirin 26. juni 2017 at 01:31

  Hvem av disse og de fra labpharma vil du si er enklest å svelge? Bruker selv de fra labpharma og har opplevd å bli kvalm de gangene jeg har tatt de før jeg har spist noe.

 • Reply Vibeke 26. juni 2017 at 02:17

  Bestilt! Lurte på om du fortsatt tar NailCare? Vurderte å prøve dem ut siden du har skrevet om de før. Er de å anbefale fortsatt?

 • Reply Ida Wulff 26. juni 2017 at 09:52

  Ka: så hyggelig! Den er sponset fra sevenfemales.net <3

 • Reply Ida Wulff 26. juni 2017 at 09:57

  Thea: hei Thea! Jeg har ikke lov til å si noe om det, selv om jeg så gjerne skulle. Jeg har jo nå gått over til å bruke Hair Luxious, så det er den jeg anbefaler. Om det er verdt det for deg kan jeg ikke svare på, men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ville kjøpt dette produktet om jeg ikke fikk det sponset. Et tips er å gjøre et enkeltkjøp i stedet for abonnement, så kan du teste om det er noe for deg. Klem! <3

 • Reply Ida Wulff 26. juni 2017 at 09:58

  Susanne: Zalando 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. juni 2017 at 09:58

  Vibeke: akkurat nå tar jeg bare Hair Luxious og betakaroten! 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 26. juni 2017 at 10:00

  Renate: ByTimo 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. juni 2017 at 10:00

  Anonym: sjukt villedende å bytte ut et hårprodukt etter flere år. Du hadde vel blitt svimmel av å se meg i dusjen, bytter shampoo hver måned :*

 • Reply Irmelin 26. juni 2017 at 15:00

  DAMN gurl, som du stråler! <3 Nydelig farge du har, og those legs. De skinner!

  Kommenterer sjeldent, men det første jeg så når jeg bladde nedover var de pene beina dine, så tenkte det kunne være hyggelig å høre! Ha en fin dag <3 Takk for at du deler livet ditt med meg og mange andre. Alltid hyggelig å titte innom her!

  Klem Irmelin

 • Reply Mette 26. juni 2017 at 15:07

  Så fine bilder! 😀 Hvor fikser du vippene dine? Håper du får en fin dag 😀

 • Reply Kristina 26. juni 2017 at 18:01

  Hvordan smaker disse? Haha, sikkert jeg som er rar men jeg taklet ikke smaken på haircare sine (selvom de bare ligger i munnen et lite sekund)..

 • Reply Susan 26. juni 2017 at 20:57

  Noen spesielt grunn for at du ikke blogger så mye lenger? Titter innom med jevne mellomrom, så blir litt skuffa når det sjeldne oppdateringer 😜

 • Reply Signe 26. juni 2017 at 22:13

  Hm?? seriøst av deg å svare som du gjør til vedk. i kommentaren over her – dette er jo veldig villedende. Jeg har fortsatt haircare stående her som jeg tar hver dag på din anbefaling. Merker ingen forskjell siden jeg begynte i februar. Hvis de to inneholder akkurat det samme og du bare har byttet sponsor til et annet merke/leverandør så kan du vel bare si det som det er

 • Reply Sandra 26. juni 2017 at 23:06

  Jeg føler meg også villedet av disse innleggene. De andre tablettene ble jo like mye roset opp i skyene og nå plutselig på bare ett par dager skriver mange av de største bloggerene om disse? Får meg til å tvile litt på hvor mye sannhet det er i innleggene og heller hvor mye penger som ligger bak. Samme med Decrusto ansiktsprodulter, som plutselig «alle» er avhengige av og elsker så høyt.. 🤔

 • Reply Ida Wulff 26. juni 2017 at 23:25

  Sandra: jeg har ikke vunnet noe økonomisk på å bytte til disse vitaminene. Et bytte av samarbeidspartner på hårvitaminer var noe jeg overveide nøye og ønsket sterkt – så sånn er nå det 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. juni 2017 at 23:27

  Susan: nei, det er virkelig ikke meningen, jeg kommer sterkere tilbake <3

 • Reply Ida Wulff 26. juni 2017 at 23:27

  Signe: sammenligning av ingredienser kan du jo enkelt gjøre selv 🙂 jeg ser helt ærlig ikke problemet med å bytte. Så hvis jeg anbefaler et produkt mener du jeg skal bruke dette produktet livet ut, fordi andre har kjøpt produktet? Til tross for at jeg finner noe jeg liker bedre?

 • Reply Ida Wulff 26. juni 2017 at 23:29

  Irmelin: takk for fine ord Irmelin, det var veldig hyggelig av deg <3 stor klem!

 • Reply Anonym 26. juni 2017 at 23:59

  Troverdighet er fint å ha i bloggverden.

  Tydelig at du ble fornærmet av du fremstår villedende, men det bør ikke være en grunn for å svare leserne dine nedlatende. Husk har du ikke lesere så har du ikke noe særlig inntekt fra bloggen heller. Bare til ettertanke.

  Regner med at du ikke godkjenner denne kommentaren.

 • Reply Ida Wulff 27. juni 2017 at 18:21

  Maya: sponset av sevenfemales.net <3 tusen takk!

 • Reply Ida Wulff 27. juni 2017 at 18:21

  Rebecca: sponset fra Sevenfemales.net 😀

 • Reply Ida Wulff 27. juni 2017 at 18:22

  Julie: Hei Julie <3 Om jeg slutter å blogge i dag, så ville jeg vært nødt til å bestille hårpiller fordi jeg røyter så mye uten. Jeg ville aldri løyet til leserne mine for å tjene noen kroner, det er nok av tilbud om ting å skrive om/annonsere for. Klem til deg!

 • Reply Anonym 27. juni 2017 at 23:02

  Pillene inneholder nesten akkurat det samme som vitamin b-kompleks som du får kjøpt på apoteket. Mengden av de forskjellige vitaminene er forskjellig, men anbefalt daglig inntak av vitamin B er jo faktisk ikke disse pillene som du reklamerer for, men de du får kjøpt på apoteket.

 • Reply Marte 28. juni 2017 at 19:30

  Jeg prøvde haircare sine, men klarte ikke å ta dem. De var så store at jeg holdt på å brekke meg med hver eneste kveld.. hehe!

  Er de andre like store? Kan du sammenlikne?

 • Reply Ida Wulff 29. juni 2017 at 19:10

  Marte: uffda! Disse har en litt annen form, mer avlange liksom. Men hvorvidt de er enklere å svelge kan jeg ikke vurdere, har aldri hatt problemer med å svelge noen av dem 🙂

 • Reply Helene 29. juni 2017 at 21:24

  Hvordan er disse i forhold til good for me sine betakaroten tabletter? Størrelse osv.

  Sliter med å svelge sånt men de betakaroten tablettene glir ned 😉

 • Reply Ida Wulff 29. juni 2017 at 21:46

  Helene: de er ikke like «glatte» som betakaroten, mer som en vanlig vitamin 🙂 Men de har fin overflate, ikke grove. Klem

 • Reply Lene 29. juni 2017 at 22:10

  Blir så fasinert over at alle skal henge seg opp i hvem du ønsker å samarbeide med eller ikke.. Det er jo helt opp til deg 🙂

  Vil bare si at jeg synes du er awesome <3 God sommer!

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 11:09

  Lene: God sommer <33 stor klem

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 12:41

  Kristina: smaker… Vitamin? Hehe

 • Leave a Reply