Hverdagsliv

SIDEN SIST HAR JEG

27. juni 2017

Processed with VSCO with a5 preset … Danset, ledd og pratet meg gjennom både lørdag og søndag natt, med innlegget jeg skrev om å pensjonere partyløven i bakhodet. Konkluderte med at det er sommer, og at det er gøy å ha det gøy. Det er ikke noe galt i å kose seg med å gå ut, så lenge man er snill mot mennesker man møter på sin vei og kan leve med seg selv dagen derpå.

… Feiret bestevenninnen min Selma som fylte 26 år. 

… Spilt beerpong under skråtak, hvor jeg slo hodet hver gang jeg traff en kopp fordi jeg hoppet av glede. 

… Debutert som kebab-spiser. Jeg er usikker på om det fristet til gjentakelse. 

… Tatt bussen hjem samtidig med alle som skulle på jobb, med kebabdressing nedover kjolen og skinnjakken. Tenkte kanskje folk på bussen ville være mindre dømmende enn en taxisjåfør. Var tross alt ingen grunn til å dømme meg, jeg hadde bare spist kebab og sett på Mean Girls med en venninne før vi sovnet i skje. 

… Sett venner oppføre seg som huleboere og lagt det ut på Snapchat i stedet for å riste dem ut av apekatt-tilstanden. 

… Forelsket meg i tre menn og kommet over dem igjen. 

… Hatt ekstreme ølbriller. Satt jeg virkelig og bondet med en fyr som er yngre enn lillebroren min på et utested i går? 

… Vunnet en oransje blomsterkrans fordi jeg er rå på shuffle board. 

… Snakket timevis i telefonen med venninner. Gjensidig støttekontakt-ordning. 

… Tatt alt for mye taxi. 

… Ligget i sengen min alene, sperret opp øynene og ropt HERREGUD fordi jeg har kommet på flaue hendelser fra helgen. 

… Vært en noe ræva blogger, og samtidig tenkt på bloggen hele tiden. Konkluderte med at jeg aldri kommer til å bake en kake bare for å ha noe å blogge om. Når livet skjer, så skjer bloggen.  Processed with VSCO with a5 preset Da er dere oppdatert på det meste tror jeg! Hehe. Jeg la meg egentlig for lenge siden, men så begynte jeg å se på en NRK-dokumentar, og så fikk jeg et av disse sperre opp øynene og rope HERREGUD-øyeblikkene. Jeg oppfører meg veldig pent når jeg er ute, men fader altså. Jeg har litt Bridget Jones i meg. Skal vi si en krysning av Carrie Bradshaw og Bridget Jones? Det kan jeg i såfall leve med 

29 Comments

 • Reply . 27. juni 2017 at 08:59

  Hvor er skjørtet fra? Så fint!

 • Reply ana 27. juni 2017 at 11:36

  Forøvrig så digger jeg at du ikke «baker en kake for å legge den ut på bloggen». Skjønner at det blir sånn av og til – men synes det blir så falskt og kjedelig å lese om når man baker kun for å vise den frem. Og så baker man en ny en når man faktisk trenger den, tre dager senere…. synes også det blir litt rart når noen tar mange antrekksbilder en dag, og så fordeler det utover som om det er dagens antrekk en annen dag. Av og til må det vel bli litt sånn, men da kan man heller si det er fra en annen dag..

 • Reply Emma 27. juni 2017 at 12:08

  Det er virkelig en kunst å få hverdagslige innlegg til å bli så morsomme. Digger måten du skriver på!

 • Reply Frida 27. juni 2017 at 12:32

  Åååh Ida!! Du er så kul. Elsker innleggene dine. God sommer 😄😄

 • Reply Amalie 27. juni 2017 at 12:39

  Du er god underholdning! HERREGUD-øyeblikkene er vi heldigvis flere om, godt å vite

 • Reply Sunniva 27. juni 2017 at 12:46

  Hvilken dokumentar?😊

 • Reply Line 27. juni 2017 at 15:00

  Kan jeg spørre hvor skjørtet ditt er fra? 🙂

 • Reply Tonje 27. juni 2017 at 16:45

  Da har vi delt noen av de samme opplevelsene i det siste. Flaut, ja! Meen hvem bryr seg? Det er lov å ha det gøy! Lo godt når jeg leste denne.

 • Reply Linda 27. juni 2017 at 16:52

  Hei Ida 🙂

  Du, jeg må spørre siden jeg så du hadde vært på Ling LIng for ikke så lenge siden.

  Vet du hvor mye prisen er for èn drink der? Synes maten koster så innmari myee.. hehe.

  Ha en fin sommer!

 • Reply Siri 27. juni 2017 at 17:07

  Haha, høres ut som har det gøy med sommerferie da 😀

  Mener å huske du har en skinnbukse fra Samsøe, vil du si den utvider seg? Har nemlig hørt fra noen den gjør det. Og hvordan er den i størrelsen?

 • Reply Ida Wulff 27. juni 2017 at 17:25

  Sunniva: The Family – var ikke så bra egentlig 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. juni 2017 at 17:25

  Line: det er second hand Levis kjøpt på Urban Outfitters 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. juni 2017 at 17:25

  Linda: Hei 🙂 Ja, det stemmer. En drink koster rundt 160 kroner. Ganske så dyrt, men de er veldig gode da… Hehe. Fin sommer til deg også! Klem <3

 • Reply Ida Wulff 27. juni 2017 at 17:26

  Frida: GOD SOMMER, Frida 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 27. juni 2017 at 17:26

  Amalie: hehe, ja, alltid godt å høre <3

 • Reply Ida Wulff 27. juni 2017 at 17:33

  Siri: ja, den utvider seg veldig! Kjøpte den heller litt for stor enn for trang og det angrer jeg på :O

 • Reply Ida Wulff 27. juni 2017 at 18:20

  Emma: tusen takk, Emma <3

 • Reply Ida Wulff 27. juni 2017 at 18:20

  Tonje: hehe, bra <3

 • Reply Fanny 27. juni 2017 at 19:09

  Lenge leve bloggen din!! ☺️ Elsker måten du skriver på, selvironien og paraplyene.

 • Reply skreppo 27. juni 2017 at 21:12

  hahaha, jeg er akkurat lik. var i bodø på delta camp for et par uker siden, haha.. det å kombinere øl og kurs hele dagen med 3 timers søvn per natt .. er ikke lurt hahaha. tør ikke se på videoer eller samtaler for jeg skriver ting som er unødvendig.. som når jeg nevnte ledern for kurset å bare «du MÅÅÅÅ passe på at jeg kommer meg på kurset i morgen, PLIIIIIIIS» på gruppemeldingen vi delte.. HØHØ .. dør

 • Reply Ida Wulff 27. juni 2017 at 22:31

  Fanny: yey <3

 • Reply Ida Wulff 27. juni 2017 at 22:31

  skreppo: hehehe, sånn kan det gåå! young wild and free <3

 • Reply Anonym 27. juni 2017 at 23:45

  Kebab er noe av det jævligste jeg vet om i edru tilstand. Berusede meg synes det er megadigg…

 • Reply Henriette 27. juni 2017 at 23:51

  Bare kos deg du, Ida! Vi overlever uten daglig oppdatering, om det er noen som klager på det burde heller være ute å ha det litt mer gøy! Halo, det er jo sommer :-))

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 12:41

  .: second hand Levis 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 12:41

  Henriette: <3

 • Reply Kristin 6. juli 2017 at 10:23

  Jeg sitter her og leser bloggen din før jeg skal på kveldsvakt på cafén jeg har jobbet på i 9 år (takk gud for at jeg er ferdig utdnnet om 1 år!). Kveldsvakter er ikke akkurat det som er mest morsomt, og jeg var egentlig i litt dårlig humør, men etter å ha lest et par innlegg inne på bloggen din er humøret på topp igjen! Måten du skriver på, er så sinnsykt på! Så ærlig og morsomt! «Drit og dra, opp med lysekrona og gardinene, og hadebra». Jeg lo faktisk høyt når jeg leste dette i det innlegget hvor du oppsummerte livet ditt i leiligheter.

  For flere år siden pleide jeg å stikke innom bloggen din jevnt og trutt, men de siste årene har jeg liksom bare lest noen få blogger, men nå er det nesten så jeg sitter her og griner da jeg tenker på hvor mange sykt brae blogginnlegg jeg har gått glipp av… Men fra nå av skal jeg ikke gå glipp av noen! Du er sykt god, fortsett og stå på! Og ha en fin sommer <3 Glad på dine vegne for at du fikk beholde leiligheten, for aldri om jeg selv hadde klart å flytte tilbake til mine foreldre nå 😉

  Klem <3

 • Reply snvtdxkbat 26. november 2023 at 14:26

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

 • Reply undress vip 17. januar 2024 at 02:01

  Im obliged for the blog.Thanks Again. Really Cool.

 • Leave a Reply