Hverdagsliv

MALIN SVARER

29. juni 2017

Siden dere likte intervjuet med mamma og pappa om meg så godt, så spurte jeg Malin i går om hun også ville bli intervjuet. Om meg. Hehe. Og det ville hun! Malin og jeg ble kjent for kun fire år siden, men det er nesten så jeg ikke kan huske livet uten. Vi var på et litt kjipt sted i livet, skulle begynne å ta opp fag (i samme klasse så klart), og fant hverandre som reddende engler. Siden da har vi reist sammen, ledd sammen, og delt sorger og gleder.  Processed with VSCO with a5 presetIda: Okey, vi starter enkelt. Husker du første gang vi snakket sammen?
Malin: Det var i en mattetime. Du fikk kjeks av meg, og så ble vi venner.
Ida: Fort gjort. Var det de glutenfrie kjeksene?
Malin: Hehe, stemmer. De vi kjøpte hver dag etter det.

Ida: Hva syns du helt ærlig om meg i starten?
Malin: Jeg tenkte at du var småklein, sjenert og usikker på deg selv.
Ida: Haha, hva faen. Usikker på meg selv? Det må du utdype.
Malin: Du virket så usikker på liksom… Mennesker, folkemengder, som om du var utilpass i situasjonen. Som om du ville krype ned i et hull og bli der. Men du åpnet deg til slutt, da. Som en sprudlende liten fion.
Ida: Fion?
Malin: Ja, er ikke det en blomst?

Ida: Hva er det beste minnet vi har sammen?
Malin: Vanskelig å si bare ett. Men det må være turene våre. Bali, Thailand… Og Gran Canaria, men den er kanskje ikke et fint minne?
Ida: Hvorfor ikke?
Malin: Fordi vi spøy og dreit om hverandre hele turen?
Ida: Jeg visste jo det, ville bare høre deg si det.
Malin: Og så var det jo bursdagen min, første året vi kjente hverandre. Alle vennene mine var opptatt, men du ville tilbringe hele dagen med meg. Det var en skikkelig kul dag. Og så fikk jeg goodie box av deg! Med Meller, snus, dollesaker, sminketing og så videre.  Processed with VSCO with a5 presetIda: aaw, det var koselig. Hva tenker du er det verste minnet vi har sammen da?
Malin: Det verste – men også beste og mest morsomme minnet vi har sammen, var da vi fant ut at vi ikke var backpackere. Ei heller naturmennesker eller spesielt eventyrlystne. Da befant vi oss i en liten hytte på en øy utenfor Bali. Midt på natten, uten tak over dass, og med hylende gekkoer i senga.
Ida: Enig. Det var grusomt. Og morsomt.

Ida: Jeg havner i fengsel. Hvilken kriminell handling har jeg begått?
Malin: Skattesvindel *snorkelatter*
Ida: Din psycho! Jeg kan ikke skrive det. Og du vet jo hvor mye skatt jeg betaler!
Malin: Jaja, men en dag blir du liksom bare drittlei. Det må være det. For du kunne aldri stjelt noe, drept noen eller banket noen – du er rett og slett for pinglete. Ikke er du en voldtektskvinne heller. Eller kanskje?
Ida: Den tid den sorg.

Ida: Hva syns du er min verste egenskap?
Malin: Du er ikke så kul å fly med. Og så har du litt diva-nykker.
Ida: Ok, helt supert, det holder.

Ida: Hva med min beste egenskap? Hehe.
Malin: Du er veldig morsom. Og veldig jordnær selv om du har diva-nykker noen ganger. Snill, gavmild…
Ida: Ok, nå holder det.
Malin: Snill, pen, morsom, fine tenner….  Processed with VSCO with a5 presetIda: HAHA. Kan du huske at du har blitt sint på meg noen gang?
Malin: Ja, jeg blir litt smågretten når du hver eneste kveld sier HAR DU TATT UT LADEREN DIN?
Ida: Men det er jo viktig. Kan begynne å brenne.
Malin: Ja, men når den er fulladet så blir den kald.
Ida: Det gidder jeg ikke å diskutere engang. Blir dårlig stemning.

Ida: Har du forslag til et hyggelig spørsmål som kan avslutte intervjuet vårt?
Malin: Vanskelig å stille meg selv et spørsmål. Om deg.
Ida: Jaja, men vi later som det er jeg som stiller det.

Ida: Nei, nå kom jeg på et. Hva syns du egentlig om klesstilen min? Hehe. Jeg vet hva du skal si nå.
Malin: Du ser ut som en gammal kjerring. Jeg føler jeg går rundt med morra mi. Spesielt når du går med klikk klakk-sko.

Ida: Da sier jeg tusen takk for intervjuet. Any famous last words?
Malin: Hvem sko skal du ha på deg, hvem loff vil du ha?
Ida: *Gåsehud*  Processed with VSCO with a5 preset Håper dere likte intervjuet med Malin. Haha! Det gjorde i hvertfall jeg. Bildene er fra kosekvelden vår på Brygga i går. På et tidspunkt fant vi ut at vi skulle ringe og bestille chinese takeaway. Etter at vi hadde bestilt fant vi ut at vi hadde bestilt fra en restaurant som ligger i Skarnes. Vet ikke hvor det er, men det var i hvertfall ikke i Oslo… Fail!

Nå har Malin forlatt meg til fordel for Tønsberg igjen, og jeg sitter her og lurer på om jeg skal bo lengre i Oslo eller ikke. Det må jeg finne ut av i dag. 

25 Comments

 • Reply Hanne 29. juni 2017 at 19:33

  Hvorfor ikke beholde leiligheten ut sommeren, og flytte til Tønsberg til høsten når Oslo ikke er like morro lengre? 🙂

 • Reply Tina 29. juni 2017 at 19:52

  For en nydelig kjole Malin hadde på seg!

 • Reply Hege Kristin 29. juni 2017 at 20:10

  hehe, så morsomt innlegg 😀

 • Reply Ida Wulff 29. juni 2017 at 21:47

  Hanne: jeg sitter og tenker det samme <3

 • Reply Ida Wulff 29. juni 2017 at 21:47

  Tina: Enig <3

 • Reply Ida Wulff 29. juni 2017 at 21:47

  Hege Kristin: så hyggelig at du syns det 😀

 • Reply Anne 29. juni 2017 at 22:09

  Bra å se at det ikke bare er jeg som er streng på bruk av ladere! Når jeg er på besøk hos venner springer jeg rundt som en virvelvind for å sjekke at ingen står i! Nesten til å bli sliten av, haha🙈 Veldig koselig innlegg forresten <3

 • Reply Terese 29. juni 2017 at 23:38

  Morsomt innlegg 🙂 hvor er kjolen din fra?

 • Reply Anonym 29. juni 2017 at 23:50

  Behold den ut sommeren! 🙂

 • Reply Malin 30. juni 2017 at 00:20

  Åh, GØY intervju! 😍

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 00:58

  Malin: <3

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 00:59

  Anne: Hahaha, jeg også! <3 godt noen er fornuftige!

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 00:59

  Terese: selected femme 🙂

 • Reply Emma 30. juni 2017 at 08:23

  JA til flere slike innlegg!

 • Reply Vilde 30. juni 2017 at 09:20

  HVEM sko skal du ha?! Grøss og gru, det går ikke an!

  Du må intervjue flere venner, dette er gøy 🙂

 • Reply Stephanie 30. juni 2017 at 10:51

  Så morsomt innlegg. Flere av slike intervjuer:D Veldig kjekt å lese.Sikkert ikke alltid like kjekt for deg, haha! Så fine sommerkjoler dere begge hadde 🙂 God helg! <3

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 11:09

  Emma: 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 11:09

  Vilde: Hahaha, jeg vet??? Det er ikke lov :O

  Skal prøve på det! 🙂 God helg og klem til deg <3

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 11:09

  Stephanie: takk for tilbakemelding, skal prøve å få til flere 😀 Selv om jeg hver gang angrer på at jeg ikke skal sensurere dem.. Hehe. God helg til deg også, Stephanie <3

 • Reply E 30. juni 2017 at 17:45

  Please gjør slikt intervju med Kristina – og vice versa!

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 18:04

  E: det skal jeg få gjort 😀 <3

 • Reply A.E 30. juni 2017 at 23:57

  Herregud, du høres ut som en fantastisk venninde! Det vennskapet deres høres så koselig og spesielt ut, men på en fin måte. Hun er heldig som får ha deg til venninde Ida! Finner jeg meg en vennine som har et sånt vennskap som det virker ut som dere har ( en vet jo aldri, skinnet kan jo bedra hehe ) så er jeg megaheldig!

  Også ville jeg bare gi beskjed om at jeg elsker skrivingen din, og ønsker deg en god helg! <3

 • Reply Hanne 6. juli 2017 at 11:26

  Skulle likt å sett denne spalten på en video! 😀 Det hadde vært morsomt 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 13:21

  A.E: så hyggelig, god helg og stor klem til deg <3

 • Reply malin 2. november 2017 at 17:54

  hei vi heter det samme til etternavn wulff er og så etternavnet mitt detyr det at vi er i slekt?????? gjerne svar meg på mail eller no

 • Leave a Reply