Hverdagsliv

SAME SAME

29. juni 2017

Processed with VSCO with a5 preset Samme restaurant, samme bord, samme pizza, samme drikke, samme jenter. Malin kom med toget fra Tønsberg tidligere i dag for å besøke meg, og vi er vel det man kan kalle vanedyr. Kan trygt si at vi har fått rutiner for Malin sine Oslo-besøk. 

I dag har vi altså spist pizza på Olivia, vært på shopping, gått milevis (kjennes det ut som) rundt omkring i byen, sjekket ut food trucks, spist smågodt på brygga i solnedgangen – rett og slett kost oss masse. Koselig med Oslo-besøk og dager som i dag får meg til å hate at jeg skal flytte. Det er litt opp og ned om dagen med tanke på flyttingen, fordi jeg koser meg sånn i Oslo nå. Pappa ringte meg her om dagen og lurte på om jeg hadde glemt at jeg har en far. Nesten så jeg fortrenger at de sitter hjemme i Tønsberg og venter på at jeg skal flytte hjem. Jeg bare: ehm, neida, har ikke glemt deg, jeg tenkte bare at vi kommer til å se hverandre nok fremover! Det hadde vært én ting hvis jeg skulle flytte rett inn i min nye leilighet, men jeg skal faktisk bo seks måneder hjemme. Åh, jeg orker ikke akkurat nå. Vanligvis ringer jeg både mamma og pappa hver eneste dag, gjerne fire ganger om dagen. Så jeg skjønner jo at de begynner å lure på om de er glemt å forlatt! Hehe. Mest av alt har jeg lyst til å ringe i morgen og høre om jeg kan beholde denne leiligheten litt lengre. Jeg har allerede utsatt utflytting en måned, så jeg skal prøve å la være… 

Ellers kom det en fremmed fyr bort til meg i dag og sa: du er veldig vakker, det skal du vite. Han kunne jo ikke vite at jeg dør innvendig når jeg får komplimenter, men når det er sagt så: sånt bør folk gjøre mer av! For hvis det er rett person som får høre det, kan det sikkert gjøre dagen deres 1000 ganger bedre. 

Vi snakkes mer i morgen, fine dere  Processed with VSCO with a5 preset

5 Comments

 • Reply Lotte 29. juni 2017 at 14:30

  Har hatt det ganske kjipt lenge og for noen år siden så sa plutselig en i klassen. Lotte! Så fin du er i dag😊.. det var sykt hyggelig.

  Mennesker som er flinke til komplimenter i hverdagen hjelper mange.. på jobb her om dagen så ble dagen faktisk bedre av at jeg fikk en «godt jobba» kommentar av en kollega. Du aner ikke hvor mye det betyr for meg om dagen med noen sånne kommentarer… det bedrer faktisk dagen min med sånne kommentarer..

 • Reply Helle 29. juni 2017 at 17:59

  Hei Ida! Vet du hvor i Oslo man kan få tak i Celine vesker? Utenom Vincci?

 • Reply Ida Wulff 29. juni 2017 at 19:07

  Lotte: helt sant <3 så koselig da!

 • Reply Ida Wulff 29. juni 2017 at 19:07

  Helle: nei, det vet jeg dessverre ikke 🙂

 • Reply B 30. juni 2017 at 18:15

  Bli i Oslo litt til!

  Jeg er i akkurat samme sko som deg og valgte å flytte til hjembyen igjen, men jeg savner Oslo enormt nå. Sitter å håper jeg vinner i Euro Jackpot i kveld så jeg kan kjøpe meg leilighet igjen så fort som mulig, hehe!

 • Leave a Reply