Hverdagsliv

10 TING SOM GJØR MEG GLAD

30. juni 2017

En dag jeg postet et paraply-innlegg, var det en som foreslo at jeg kunne gjøre det omvendte. Poste et innlegg om ting som gjør meg glad. Klart jeg kan! Jeg er jo mer glad enn irritert, hehe. Skal vi kalle dette parasoller? Parasoller veier opp for paraplyer, så takk og lov for at det finnes flest av dem  Her er 10 ting som gjør meg glad for denne gang, så får vi se om det blir en fast greie 🙂  Processed with VSCO with a5 presetNår iPhonen min faller i bakken og ikke knuser! Altså halleluja, det føles som bursdag og julaften på én og samme gang. 

Friske blomster i leiligheten. Sikkert tullete, men det gir meg motivasjon til å rydde og vaske. Eventuelt motivasjon til å ringe etter en vaskehjelp. Hehe. 

Å finne nye sanger jeg liker. Jeg leter etter ny musikk hver eneste dag fordi jeg hører i hjel sanger. Det er helt umulig å beskrive musikksmaken min – jeg bare faller for sanger som får meg til å føle noe. Det kan være glede, sorg, savn, ro, oppstemthet, eller sanger som minner meg om noe.

Når folk sier at jeg er flink til å skrive. Det er et av de få komplimentene jeg liker å få. Det verste komplimentet å få er faktisk hvis en fyr sier «du er deilig», daaaa tar jeg frem spaden og graver meg gjennom både parkett, sement og naboens leilighet. Vet ikke hvorfor, men det er fælt. Haha!

Å møte på hunder når jeg er ute og går. Her en dag så jeg en liten corgi som jaget vannstråler i en fontene, jeg trodde hjertet mitt skulle eksplodere.  Processed with VSCO with a5 presetNår familien ringer meg for å prate. Jeg ringer jo vanligvis dem syv ganger daglig, så de får aldri tid til å savne meg – sier mamma. Så når de først ringer, blir jeg veldig glad. Hehe. 

Å gå ut i joggis på kvelden, sette meg alene på brygga og se på solnedgangen med musikk på ørene. Akkurat nå er Bad Timing med Mind Bath min faste solnedgang-sang. 

Et soverom som er stummende mørkt om natten. Har aldri sovet så godt i hele mitt liv. Å våkne til strålende sol i tillegg – 1000 poeng! 

Menn som tilbyr seg å kjøre deg hjem i taxi og ikke bli med hjem, bare så de ser at du kommer deg trygt hjem. Please bli med inn! Hehe, neida, lenge leve gentlemen, vi trenger flere som dere. 

Å møte lesere ute i det virkelige liv, når jeg merker at vi bare er helt samme type, og på en måte kjenner hverandre. Sykt weird men også veldig gøy.  Processed with VSCO with a5 preset Jeg sitter forresten fortsatt i morgenkåpen, selv om jeg har vært oppe og hoppet i flere timer. Sånn, hvis det er noen der ute som føler seg som slabbedasker i dag. Deilig med hjemmekontor! 🙂 

24 Comments

 • Reply Tina 30. juni 2017 at 13:06

  Ble du til å beholde leiligheten litt til?:)

 • Reply Lisa 30. juni 2017 at 13:15

  Du er uten tvil min favorittblogger! Du skriver helt utrolig bra, og bloggen din føles ikke som en kommersiell greie. Det er ikke mange som får til! 🙂

  Kanskje du kan lage et innlegg med favorittsanger? Jeg hører også sanger sønder og sammen, så trenger tips!

 • Reply H 30. juni 2017 at 13:33

  Hvor er den fine kjolen fra?😍 Veldig veldig gøy med sånne lister- både positive og negative ting!😄

 • Reply Rs 30. juni 2017 at 14:03

  Nok en gang et super koselig innlegg fra deg😊vet du forresten at du ligner sykt på Caroline Flemming?hun Danske baronessen😊håper du har en superfin sommer. Stor klem😚

 • Reply J. 30. juni 2017 at 15:18

  Temperert glass Ida! Beste som finnes for å beskytte iPhonen. Få de i butikken til å legge det på for deg.

  https://nettbutikk.telia.no/tilbehoer/copter/exoglass-curved-iphone-7

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 15:28

  Rs: nei, hun har jeg aldri hørt om engang. Men hun så søt ut, så det tar jeg som et kompliment, hehe <3 God sommer og god helg! 🙂 Klem tilbake

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 15:28

  J.: will do, må bare kjøpe ny iPhone først :O

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 15:29

  Lisa: så hyggelig at du syns det, tusen takk <3 Favorittsanger fra juni kommer i månedsoppsummeringen etterpå, håper du finner et par du liker 🙂 Klem!

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 15:29

  H: den er kjøpt på Zalando og merket heter Soft Rebels 🙂 God helg til deg <3

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 15:30

  Tina: jeg har forespurt det og venter på svar :O Krysser fingrene!

 • Reply Stine 30. juni 2017 at 15:54

  Åh har så lyst til å møte på deg en dag! Du virker som en utrolig herlig jente med bare det gode! Virker som at du setter stor pris på de små tingene samtidig som at du elsker å oppleve nye plasser og steder. Jeg er en type som elsker å sitte på verandaen med en venninne, ta et glass vin og løse verdensproblemer – samtidig som at jeg elsker å oppleve nye plasser, være i naturen og ikke kjenne på det presset hele tiden. Bare det å gå en kveldstur med en av dine nære venninner betyr mer enn nok. Håper så på å møte deg en gang i Oslo, bare for å slå av noen ord 🍀 ha en fantastisk helg flotte du!!

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 16:10

  Stine: så herlig, Stine <3 Akkurat det skal jeg gjøre i kveld! God venninne, vin, mat og løse verdensproblemer med på balkongen! Håper vi sees en gang – og god helg til deg! Stor klem 🙂

 • Reply Anonym 30. juni 2017 at 16:34

  Ååååå Gud som jeg elsker den bloggen her. En av de få bloggerne som gir meg noe ved å lese innlegg ⭐️🙏🏼

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2017 at 18:04

  Anonym: Det blir jeg sååå glad for å høre 😀 Ønsker deg en kjempefin helg! <3

 • Reply Hege Kristin 30. juni 2017 at 19:04

  fint innlegg <3

 • Reply Henriette 30. juni 2017 at 23:20

  Jeg blir alltid hoppende glad når jeg ser det har kommet nytt innlegg her, for jeg vet at det alltid er morsomt lesestoff, for du skriver bare så uuutrolig bra!

  Du mååå bare gi ut en bok en dag, Ida 😉

 • Reply Ingrid Elise 2. juli 2017 at 01:41

  Åh, så koselig innlegg! Jeg synes forresten du ligner sånn på Blake Lively, jeg! Det er naturligvis et kompliment! Ha en fortsatt nydelig kveld/natt <3

 • Reply Kamilla 2. juli 2017 at 15:33

  Ååå, så hyggelig at du blir glad for å møte på leserene dine! <3 har gått på samme skole som deg i to år nå, og vært livredd for å møte på deg, er redd jeg hadde gått på autopilot og sagt «hei, Ida! :D» fordi jeg føler jeg kjenner deg! Hahah. Har det vært en blogger jeg føler meg lik, så er det deg, og jeg føler ikke det er flaut å innrømme det heller. 🙂

 • Reply m 3. juli 2017 at 22:29

  Sååå koselig innlegg! Fikk også veldig lyst til å kjøpe en blomsterbukett nå… 😀

 • Reply Elin 8. juli 2017 at 12:41

  Du er faktisk utrolig flink til å skrive. Du skriver om situasjoner på en så morsom og gjenkjennelig måte!!

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 12:56

  Elin: så hyggelig at du syns det <3

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 13:15

  Kamilla: hehe, synd vi ikke møtte på hverandre på skolen da, bare koselig det <3

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 13:16

  Ingrid Elise: oi, dét er et kompliment! :O Takk <3

 • Reply Ida Wulff 21. juli 2017 at 00:32

  Henriette: så utrolig hyggelig <3 klem til deg!

 • Leave a Reply