Hverdagsliv

GOODBYE JUNE

30. juni 2017

Hjelp, som tiden flyr! Har vanskelig for å forstå at juni er forbi om noen timer. Jeg skulle egentlig flyttet ut fra leiligheten i Oslo i dag, og hjem til Tønsberg. Vel, her sitter jeg etter å allerede ha utsatt én gang. I skrivende stund er jeg i en bursdag, men her er månedsoppdateringen for juni 🙂  Processed with VSCO with a5 preset♥ STØRSTE OPPTUR: Juni har vært en helt fantastisk måned både businessmessig og privat. Jeg har kost meg og hatt det såå gøy! Så gøy at jeg nesten har forelsket meg litt i Oslo og livet her. Som dere vet har store deler av mitt «voksne liv» gått ut på å være fornuftig, forberedt og rolig. Så å endelig kunne føle på at livet er bekymringsfritt og morsomt, har vært helt ubeskrivelig. Dessuten har jeg begynt å føle ting igjen, etter at jeg sluttet på p-pillene. Jeg elsker alt ved det – både oppturene og nedturene. 

♥ STØRSTE NEDTUR: Ingenting jeg vil kalle nedturer i juni. Eller – det er noe jeg ikke har mulighet til å prate om. Som en del av dere lesere ble sur på meg for. Men dere skal vite at jeg aldri gjør business utelukkende basert på økonomisk vinning. Som blogger er troverdigheten min alt jeg har, og jeg strekker meg lengre enn langt for å ta valg som gagner både dere og meg. Det skal dere vite! 

♥ MÅNEDENS MINNER: Okei, jeg føler at det er tusenvis av dem! Besøk av Kristina i Oslo, Danmarkstur med mams og paps, avslutning med gjengen i klassen, sommerkvelden med Siri hvor jeg fikk naboklage for å synge for høyt, Færderfestivalen med Tønsberg-jentene, heldags med Side2-gjengen, besøk av bestevenninnen min som bor i USA, Malin på besøk to ganger, kosedag med Idabestis, Universal sin sommerfest, Selmabestis sin bursdagsfeiring – og den morsomste kvelden av alle: da Selma og jeg søndag kveld bestemte oss for å dra ut og «reparere», for så å ødelegge igjen. Kan jeg please få oppleve denne måneden én gang til? 

♥ MÅNEDENS LÆRDOM: Det må jo bli at livet fungerer helt fint selv om man ikke alltid møter opp en time før tiden, og at man ikke trenger å sitte hjemme hele kvelden fordi man har planer dagen etter.  Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset♥ BESTE SERIE: Jeg lurer på om vi skal kutte ut denne kategorien for sommeren? Jeg har virkelig ikke tålmodighet til å sitte inne og se på serier lengre! Eneste jeg har hatt tålmodighet til å se på er «Good Behavior» på Sumo, når jeg har ligget hjemme og vært skikkelig klein. 

♥ BESTE INNLEGG: Har ikke blitt så mange dype ord fra meg i juni. Men jeg er fornøyd med budskapet i dette innlegget, og dette innlegget vekket jo en del interesse. ♥ BESTE KJØP: Sommerkjoler som gjør både hverdag og fest enklere! Ellers kjøper jeg lite annet enn takeaway og blomster, hehe. 

FLAUSE: Ehe. Jeg satt på restauranten Dinner med Naddis, som jeg kun fikk se én dag da hun var hjemme fra USA en tur. Vi var helt utslitt begge to, tror jetlagen hennes smittet over på meg eller noe. Men i hvertfall: etterhvert måtte vi bare komme oss avgårde, så med en hjerne som spilte på siste vers, ga jeg tegn til å ville betale. Og det klarte jeg ikke å gjøre som et normalt menneske. Du vet når du skal lokke til deg en katt? Hvordan du strekker ut armen og sier sånn: pssst pssst pssst? Dét gjorde jeg! Jeg aner ikke hvordan det kunne skje, men jeg skal love dere at to trøtte og leie jenter lo så tårene sprutet og lagde oversvømmelse på restauranten. Flaut.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset♥ MEST SPILTE SANGER:  Feel It Still – Portugal. The Man Alene – Arif  Wild Thoughts – DJ Khaled, Rihanna, Bryson Tiller  Bad Timing – Mind Bath  Work – Charlotte Day Wilson 

♥ BESTE MÅLTID: Denne måneden har det vært fullstendig pizzaavhengighet, straffen får jeg bare ta senere. 

♥ MÅNEDENS TANKE: At jeg har lyst til å tilbringe resten av sommeren i Oslo. Jeg har bedt om å få beholde leiligheten, og venter på svar 🙁  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset♥ EN EKSTRA BESKJED: vinnerne av Cliniderm-konkurransen er trukket! Hege og Josefine er kontaktet på mail, og får tilsendt hvert sit kit med solkrem (konkurransen var sponset). 

Vi snakkes i morgen igjen 🙂 Håper alle har en fin fredagskveld – drikk vann og vær snill mot mennesker! 

9 Comments

 • Reply Hege Kristin 30. juni 2017 at 19:00

  så fin måned <3

 • Reply Alexandra 1. juli 2017 at 20:21

  Hei Ida!

  Fiint innlegg <3

  Hvor er den fine blå blusen du har på deg fra? Den i øverste bilde sammen med Ysl vesken din! Klemmer

 • Reply Benedicte 2. juli 2017 at 00:07

  Synes (også) at kjolene du har vist frem i det siste er flotte, du kler dem godt! Lurte på om du hadde noen butikker eller nettsider der du pleier å handle dem? Favoritter, kanskje? stor klem til deg

 • Reply Hege Søiland 2. juli 2017 at 00:26

  Kan du skrive etternavn på de som vant konkurransen?🙏🏼😃 Mange mailer som ender i søppelpost osv.

 • Reply Ida Wulff 2. juli 2017 at 00:35

  Hege Søiland: det kan jeg dessverre ikke gjøre, men jeg har fått svar fra begge vinnerne 🙂 god helg <3

 • Reply Ane 2. juli 2017 at 01:00

  Jeg elsker bloggen din! Du skriver så bra 😄 Jeg og kjæresten min skal faktisk feriere i Danmark i sommer, kanskje du har noen anbefalinger til oss?

 • Reply Amalie 3. juli 2017 at 01:52

  DAUER av flausen! Hahaha, jeg måtte prøve å psssst-e høgt for å se for meg hvordan det kan ha sett ut, og jeg brøyt ut i latter. Midt på natten, i kollektivet.

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 13:15

  Amalie: HAHAHA, skulle ikke vært lov….. <3

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 13:16

  Alexandra: Zara 🙂 <3

 • Leave a Reply