Hverdagsliv

TRE FAVORITTER

3. juli 2017

God mandag, kjære lesere  I går hadde jeg en skikkelig søndag. Jeg pleier vanligvis å være flink til å bruke søndager til å gjøre noe, men ikke i går. Jeg trengte bare å slappe av, tenke og høre på musikk. Oi, det hørtes skikkelig stusselig ut. Men det var altså det jeg gjorde, nesten hele dagen. Selv om jeg ikke har behov for ekstreme mengder alenetid lengre, så er det deilig å bare være med seg selv av og til. Det hadde jeg nesten glemt! 

Noe som med jevne mellomrom blir etterlyst i kommentarfeltet, er «produkter du elsker som du har kjøpt sjæl». Nå kan jeg ikke påpeke nok hvor stor fan jeg må være av et sponset produkt før det havner på bloggen – men jeg ser jo greia. Så jeg skal bli flinkere til å anbefale ting som ikke står på lønningslista også. 

I det siste har jeg blitt helt avhengig av tre produkter, og det er disse:  Processed with VSCO with a5 preset Body lotion, body wash og body scrub fra Hempz, med duften av fresh coconut & watermelon. Altså, halloooo! Først og fremst så kunne jeg spist alle produktene fordi de lukter så himla godt. Hvis noen lager en parfyme med denne duften så står jeg først i køen  

Body wash er storfavoritten, den gir masse fuktighet til tross for at den er så parfymert. Jeg går vanligvis for uparfymerte såper, men jeg klarte ikke styre meg da jeg fant denne. Body lotion er vel en helt ok moisturizer, det viktigste med den er vel egentlig duften, hehe. Skrubben er ikke spesielt grov, men den tilfører i hvertfall fuktighet til huden. For å gjøre en full body scrub og fjerne all død hud + gammel selvbruning ville jeg gått for en grovere skrubb. Men denne funker helt fint til min lette, ukentlige skrubb. Jeg skrubber aldri med hendene, men med en skrubbehanske fra The Body Shop som jeg har sverget til i mange år. Så vet dere det 🙂 

Jeg har ikke lykkes i å finne alle disse produktene i noen norske nettbutikker, men bestiller dem enkelt på Amazon.com – de kommer ganske fort i posten, og jeg har ikke opplevd å få toll på dem de to gangene jeg har bestilt.  Processed with VSCO with a5 preset I dag skal jeg kose meg med venninner, enten med spillkveld eller kubb i parken. Vi får se an været – men jeg krysser fingrene for parken, for det har det vært lite av så langt denne sommeren. Da jeg flyttet til Oslo bodde jeg nærmest på et pledd i parken, og det savner jeg 🙂 Ønsker deg en fin dag! 

7 Comments

 • Reply Hege Kristin 3. juli 2017 at 11:58

  så fine produkter <3

 • Reply Anonym 4. juli 2017 at 00:03

  Siden du snart flytter fra Oslo, kan du ikke lage et innlegg om feks «hva oslo har lært meg?» «styr unna dette» «anbefaler dette» ish. Hadde vært gøy, siden jeg nylig flyttet hit selv 🙂

 • Reply Sam! 4. juli 2017 at 18:51

  ÅÅ, digger deg. Trengte akkurat en skrubb, og har dilla på kokosnøtt, så passet meg perfekt med denne bloggposten <3

 • Reply Elise 5. juli 2017 at 10:27

  Sært tips kanskje, men der jeg har tatt tatoveringene mine bruker de lotion fra hempz, og selger også noen ved kassa, husker ikke heelt om det er akkurat disse med kokos, men det kan jo hende det finnes på noen tatoveringssjapper rundt om kring? 🙂 Sånn om det skulle bli krise og du ikke klarer å vente på pakke fra amazon, haha!

 • Reply Ida Wulff 5. juli 2017 at 14:49

  Sam!: så braa <3

 • Reply Ida Wulff 5. juli 2017 at 14:51

  Anonym: god idé! 🙂

 • Leave a Reply