Hverdagsliv

MINE OSLO-EPOKER

5. juli 2017

Da jeg fant ut at jeg fikk beholde leiligheten ut sommern, kom jeg til å tenke på alle stedene jeg har bodd i Oslo. Fra jeg flyttet hjemmefra for aller første gang, til jeg sitter her i dag som… Voksen. Så jeg tok meg en liten reise i arkivet for å mimre, og tenkte det kunne være morsomt å dele med dere også. Mange av dere har jo fulgt meg gjennom alle Oslo-epokene, og husker kanskje mye av det? Det hender jeg får kommentarer fra lesere som husker at jeg satt og smugrøyket Marlboro Light utenfor barndomshjemmet, og reflekterte over det å skulle starte på voksenlivet. Tror det var kvelden før jeg flyttet ut. Det er både morsomt og vondt å tenke på, jeg skulle ønske 26 år gamle Ida kunne vært der og passet på 18 år gamle Ida. Gitt henne rådene hun ikke ville ta fra foreldrene sine, og fortalt henne hvor innmari bra alt kommer til å gå til slutt. Vel, la oss starte. 

Niels Juels Gate 29: Jeg var 18, snart 19 da jeg flyttet hjemmefra for første gang. Dritlei av det kjedelige livet i Tønsberg. Nettopp ferdig på videregående hvor jeg strøk to fag fordi det var morsommere å blogge og henge i Oslo, og nysingel etter å ha hatt samme kjæreste siden jeg var 12. Jeg kunne ikke komme meg fort nok ut av jenterommet! Kveldene tilbragte jeg på Finn.no, helt til jeg fant en perfekt liten leilighet på Frogner. Hadde vel hørt at Frogner var fint. 8000 i måneden, separat soverom og en liten Marlboro Light-balkong. Jeg tok med meg klær, sko og sminke, kjøpte alt som var hvitt og rosa på IKEA, og flyttet inn i Niels Juels Gate 29. Mamma og pappa satt igjen i Tønsberg med et jenterom snudd på hodet. Jeg var mer opptatt av å flytte inn i Oslo enn å flytte ut av Tønsberg, hehe. Kunne egentlig ikke brydd meg mindre, jeg ville bare være i Oslo, være forelsket og være fri. Det var en varm sommer. Jeg spiste nuggets og ferdigwok til middag, kjøpte vifte til soverommet og fikk nye venner for hver dag som gikk. At han jeg var forelsket i ringte fredager og dumpet meg, for så å ringe på søndager og ville ha meg tilbake, ble jeg fort vant til. Jeg husker tiden i den første leiligheten som lykkelig og ulykkelig på samme tid. Det var som om jeg trengte å være ulykkelig, møte motstand for første gang. Ellers knyttet jeg vennskap som betyr mye for meg den dag i dag, smakte sushi for første gang og fylte de 35 kvadratmeterne til randen med morsomme mennesker som jeg ikke husker hva heter. 

NIELS JUELS GATE 29 

Niels Juels Gate 29 vol 2: Etter et år i den lille leiligheten, så jeg ved en tilfeldighet at penthousen i samme bygning skulle leies ut. Eller, penthouse? Hjørneleiligheten i øverste etasje, dobbelt så stor. For meg var den et palass. Hele 11.000 kroner i måneden, kunne jeg klare dette?! Mamma og pappa sa nei, så jeg signerte på flekken. Tror ikke vi snakket sammen på flere måneder etter det. Og mamma og pappa hadde rett, for denne sommeren lette jeg etter mynter i leiligheten for å få råd til mat. Jeg var inn og ut av et dårlig forhold, kjøpte katten min Bella og forstod at jeg måtte begynne å svare på mail for å klare å betale husleia. Frem til dette hadde jeg bare svevd rundt på en sky og gjort hva pokker jeg vil. Det var det slutt på nå. Tror til og med jeg meldte meg inn på et treningsstudio. Orden på livet, si! Jeg flyttet ut av Niels Juels Gate for godt da jeg skulle tilbringe noen måneder i LA, og egentlig hadde fått nok av Oslo-livet.

NIELS JUELS GATE 29, VOL 2 

Bygdøy Allé 69: Etter LA-eventyret og en periode i Tønsberg, fikk jeg jobb hos EF (som jeg hadde vært i LA med). Så jeg flyttet tilbake til Oslo, til menneskene mine og livet mitt der. Jeg trodde jeg gjorde et kupp da jeg kapret 80 kvadratmeter i Bygdøy Allé til 8000 kroner i husleie. Meeen, det viste seg å være istapper på badet om morgenen, om vinteren sov jeg faktisk med boblejakke. Skjønner ikke at jeg fant meg i det, men jeg var egentlig ganske happy. Haha! Glemmer aldri hvor mye jeg gledet meg til å vise mamma og pappa leiligheten da de kom med flyttelasset mitt, og de stod bare som to elefanter og måpte i gangen. Ida, hva i helvete er det du har gjort?! Drit og dra, opp med lysekrona og gardinene, og hadebra. Mens jeg bodde her smalt det i Oslo. Det forandret noe inni meg, jeg tror aldri jeg har sittet så stille så lenge som jeg gjorde da. Senere samme år eskalerte det helt med et dårlig forhold jeg var i, og jeg orket så vidt å stå oppreist. Da bar det hjem til mor og far i Tønsberg igjen, i mange måneder som jeg egentlig ikke husker noe av. 

BYGDØY ALLÉ 69

Uranienborgveien 26: Omsider var 22 år gamle meg lappet sammen og hadde funnet roen. Bestevenninnen min i Tønsberg, Maria, hadde lyst å prøve å bo i Oslo, så jeg bestemte meg for å flytte med henne. Vi storkoste oss med å innrede leiligheten, hoppe rundt i byen på platåsko fra Bik Bok, komme hjem til hverandre etter jobb og være mor1 og mor2 for Bella. Her fikk jeg min første erfaring med vaskekjeller og naboer som stjal vaskepulver. Husker vi stod i kjelleren og lo oss i hjel da vi byttet ut vaskepulveret vårt med billig vaskepulver som vi blandet hvitløkskrydder og chili i. Haha! Ellers datet vi to bestekompiser som viste seg å være idioter begge to – men det var gøy så lenge det varte. Mot slutten fikk vi derimot litt nok, og konkluderte med at selv om man har vært bestevenninner siden barneskolen, betyr det ikke nødvendigvis at man blir de beste samboerne. Etter et år pakket vi sammen sakene og ble enige om at vi trivdes best i Tønsberg. Maria ville hjem og studere – jeg ville hjem og ta opp fag i fred og ro, sånn at jeg også kunne få mulighet til å studere. Og vips, så var vi tilbake til å bo i gatene hvor vi løp rundt som barn. Møtes ved lekeplassen klokka sju?

URANIENBORGVEIEN 26

Etter året i Uranienborgveien ble det altså hjem til Tønsberg for å ta opp fag. Jeg fant roen etterhvert, men hadde naturligvis lyst på mitt eget sted å bo. Så etter et halvt år hjemme, kjøpte jeg min aller første leilighet. Herregud, så glad jeg var! Høyt under taket, store vinduskarmer og en hyggelig balkong. Mens jeg bodde der tok jeg lappen, ble ferdig med å ta opp fag og søkte meg inn på studier i Oslo. Det første året som student pendlet jeg, for jeg var fast bestemt på at Tønsberg var stedet jeg følte meg hjemme. Men pendling med tog er slitsomt – spesielt på vinterhalvåret. I periodene med gruppeeksamen kunne jeg komme inn døra klokken 11 på kvelden, for så å stå opp kl 7 morgenen etter for å toge tilbake. Da det i tillegg var snø opp til knærne og masse forsinkelser, var ikke humøret på topp for å si det sånn. For å kunne fullføre studiene så jeg meg helt nødt til å flytte tilbake til Oslo de to siste årene. Jeg havnet på Tjuvholmen, og da har vi jo kommet til «epoken» dere nå leser om hver eneste dag. Livet mitt virker plutselig så kort når man oppsummerer det i leiligheter, hehe. Og det som er litt rart er at jeg aldri har klart å slå meg til ro i Oslo, aldri trivdes 100% sånn som jeg gjør i Tønsberg. Men denne gangen har jeg i hvertfall kommet ganske nær. Det er første gang det blir trist å flytte tilbake. 

90 Comments

 • Reply Anonym 6. juli 2017 at 00:07

  Og denne gangen har du helt bestemt deg for at Tønsberg ( for 5 gang ) er det du vil?:)

 • Reply Hanna 6. juli 2017 at 01:04

  Så gøy innlegg! 😀 Trodde ikke jeg hadde følgt deg såå lenge, men har tydeligvis det – tiden flyr!

 • Reply Lisa EH 6. juli 2017 at 01:55

  Så utrolig fint og nostalgisk! For meg er du blogger nr 1 i Norge. Har fulgt deg siden 2008, og husker godt smug(?)røykingen utfor barndomshjemmet i Tønsberg hvor du trodde du skulle havne i koma for du hadde sånn kjærlighetssorg. Eller den gangen du hentet esker med sko og kjoler fra Nelly, det var vel i Niels Juels gate 29?;-) Fortsatt god sommer Ida. Jeg kommer seriøst til å gråte hvis du en dag slutter å blogge. Gleder meg til å følge deg videre 🙂 Klem fra meg

 • Reply SN 6. juli 2017 at 02:25

  Fine Ida! Jeg har fulgt bloggen din siden jeg selv gikk på ungdomsskolen, og der var jeg ferdig i 2009, haha. Norges beste blogg etter min mening! Så kjekt å få være med deg å mimre tilbake til ting jeg selv (som bloggleser) husker 🙂

  Hvor lenge var du i det dårlige forholdet? Husker den tiden der 🙁

 • Reply Anonym 6. juli 2017 at 02:42

  Herregud dette var gøy å lese!

 • Reply Kathrine 6. juli 2017 at 08:09

  Jeg skjønner godt at du flyttet fra Tønsberg til Oslo.. Jeg flyttet fra Tynset til Oslo.. Jeg forstår deg godt 😉

 • Reply Sunniva 6. juli 2017 at 09:51

  Supert innlegg! 😀

 • Reply Thea 6. juli 2017 at 10:19

  «Husker vi stod i kjelleren og lo oss i hjel da vi byttet ut vaskepulveret vårt med billig vaskepulver som vi blandet hvitløkskrydder og chili i.»

  Ida, hvorfor er vi ikke venner? Jeg ler så høyt!

 • Reply Mia 6. juli 2017 at 11:10

  Å, kjære kjære Ida.

  Det er innlegg som dette som får meg til å følge deg videre, x antall år etter at jeg startet!

  Jeg fulgte deg i caffelatte-tiden og da du smugrøyka, hehe.

  Jeg blir inspirert over hvordan du har utviklet deg, men også om ditt (til tider) glamorøse liv. Langt i fra mitt liv i en middels stor norsk by. Jeg har ikke hatt venner som jeg har drukket vin med på balkongen, jeg har ikke holdt på med en fyr og venninna mi broren, og jeg har heller ikke innredet en leilighet i rosa og hvitt. Men jeg digger deg for det<3 Måtte du aldri slutte å blogge! Jeg leser mange andre blogger, men du har liksom alltid hatt kvalitet over hva du skriver, og har ikke falt for klisje og kleine bloggtrender. Du er liksom deg selv lik i skrivestilen, selv om livet ditt har forandret deg.

  Gleder meg til å følge deg videre!

  Mange, mange klemmer fra en trofast leser<3

 • Reply Iselin 6. juli 2017 at 13:35

  Herregud, nå gikk det opp for meg hvor lenge jeg har lest bloggen din! Husker godt at du kjøpte Bella, og leiligheten i Tønsberg, bare trodde ikke det var såå lenge siden. Jeg liker hvertfall bloggen din utrolig godt 🙂

 • Reply Helene 6. juli 2017 at 14:19

  Du skriver så innmari godt, Ida! Veldig koselig innlegg å lese, har fulgt deg lenge og det ble nesten en liten «trip down memory lane» for min del også 🙂 Håper du nyter de siste månedene i leiligheten i Oslo!

 • Reply Anonym 6. juli 2017 at 14:25

  Aldri bodd på østkanten?

 • Reply Rebecca 6. juli 2017 at 15:26

  Morsomt med en oppsummering som dette! Det fikk meg til å se litt tilbake i arkivet ditt (fikk ikke til å velge lengre tilbake enn april 2012, så endte opp der). Har fulgt deg i lang tid, og kunne nesten ikke huske at det var en bloggtid før alle begynte med «perfekte» bilder fra speilreflekskamera :O

  Gøy å se på nå, flere år senere. Du er flink Ida. Håper virkelig du nyter sommer og skolefri 😀 Det er fortjent!

 • Reply L 6. juli 2017 at 17:45

  Herregud så sykt gøy å lese!! Husker den tiden så godt 😀 Du måå skrive bok! Det hadde vært så gøy å lese en selvbiografi av deg, særlig når du skriver så godt som du gjør og er så flott som du er 🙂 Klem <3

 • Reply Kristine 6. juli 2017 at 18:57

  SÅ gøy å lese dette innlegget! haha husker jeg leste bloggen din på den tiden også 🙂

 • Reply LH 6. juli 2017 at 19:04

  Dette var et nostalgisk innlegg! Rart å lese dette nå, vi er jo jevngamle, så jeg kjenner godt igjen den følelsen du sitter med. Om jeg bare kunne gitt 18 år gamle meg, noen oppmuntrende ord! Husker hvor vondt jeg fikk i magen da du la ut innlegget som delvis forklarte hvor slem eksen din hadde vært mot deg. Du har vokst og erfart mye ved å bo i Oslo, er ikke rart det blir litt trist denne gangen, virker som de siste to årene hittil har vært dine beste 🙂

 • Reply Hanne 6. juli 2017 at 19:08

  Morsomt å lese. Jeg har visst fulgt deg gjennom alle epokene 🙂

 • Reply Lena 6. juli 2017 at 19:08

  Herregud, så gøy!! Jeg husker seriøst bildene fra Niels Juels gate 29 vol. 1, haha 😀 Du er så kul ass!!

 • Reply Susanne 6. juli 2017 at 19:36

  Du er virkelig min ALL TIME favorittblogger! Har fulgt deg helt siden caffelattebloggen og frem til i dag! Måten du skriver på gjør at alle innleggene dine alltid er like gøy og interessante! Stå på videre fantastiske deg <3

 • Reply Charlotte Tunes 6. juli 2017 at 20:20

  Dette likte jeg! Man blir litt mer kjent med deg på et vis <3 Håper virkelig du finner roen i Tønsberg igjen, og virkelig får hjemme-følelsen <3 Tviler ikke på det altså, men unner deg bare alt det beste!

 • Reply Marie 6. juli 2017 at 21:25

  Åh, for et morsomt innlegg å lese! Kjenner igjen flere av bildene, hehe 🙂 I tillegg er det jo gøy å få vite ting (dating blant annet) som ikke har kommet like tydelig frem via bloggen 😉

 • Reply Madelén 6. juli 2017 at 22:57

  Dette innlegget likte jeg! Veldig bra skrevet og morsomt å lese 🙂

 • Reply Anonym 6. juli 2017 at 23:49

  Dette var utrolig gøy å lese, Ida! Ja til flere innlegg av denne typen 😀

 • Reply Ida Wulff 7. juli 2017 at 01:22

  Madelén: så braa 😀

 • Reply Ida Wulff 7. juli 2017 at 01:22

  Anonym: <3

 • Reply Ida Wulff 7. juli 2017 at 01:23

  Susanne: Tusen takk, Susanne <33 Og så gøy at du har fulgt meg SÅ lenge!!

 • Reply Ida Wulff 7. juli 2017 at 01:23

  Charlotte Tunes: du er god <3

 • Reply Ida Wulff 7. juli 2017 at 01:23

  Marie: hehe, nei, har nok holdt noen av kortene tett til brystet. Alltid lettere å skrive om når man har fått det på avstand :O

 • Reply Ida Wulff 7. juli 2017 at 01:24

  Lena: haha, morsomt! 🙂 Takk for at du følger <3

 • Reply Ida Wulff 7. juli 2017 at 01:25

  LH: det har de virkelig vært. Hyggelig at du leser og er så flink til å kommentere innleggene mine <3 klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 7. juli 2017 at 01:25

  Hanne: yey <3

 • Reply Ida Wulff 7. juli 2017 at 01:26

  Iselin: haha vet, nesten ubehagelig å telle på fingrene for lenge det er siden!!! :O Ønsker deg en fin helg når den tid kommer, klem <3

 • Reply Ida Wulff 7. juli 2017 at 01:28

  SN: åå, takk <3 Inn og ut av det forholdet fra jeg flyttet inn i Niels Juels Gate 29 til jeg flyttet ut av Bygdøy Allé 69.. Men spist er spist!

 • Reply anon nym 7. juli 2017 at 02:37

  Fint å lese om alle stedene du har bodd! <3 Du er søt! Hyggelig at du blir i Oslo litt til. Kommer til å bli tomt her uten deg, selv om jeg ikke kjenner deg ansikt til ansikt. <3

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 7. juli 2017 at 08:43

  Var ikkje klar over at eg hadde fulgt deg so lenge! Tenker at det var i går du hadde Bella, haha! Dette var gøy å lese 🙂

  Er sjølv 26, og skulle gjerne gitt litt råd til unge meg 😛

 • Reply Jeanette 7. juli 2017 at 09:13

  Forstår ikke at du ikke ligger på førsteplass på blogglista, for du er virkelig Norges beste blogger! Har fulgt deg nesten siden starten, morsomt å «vokse opp» sammen med deg 😀 Syns du har så utrolig mange gode innlegg for tida 🙂

 • Reply Iselin 7. juli 2017 at 09:39

  Ha en fin helg du også! <3 Jeg må også bare få si hvor utrolig hyggelig jeg synes det er at du svarer på stort sett alle kommentarer, det er så få bloggere som gjør det og det synes jeg nesten man skylder leserne sine 🙂 Så tommel opp for det!

 • Reply Therese 7. juli 2017 at 09:42

  Fine Ida! Har fulgt deg siden siden jeg var 16, og du russ. Mener du var den første bloggen jeg leste, skjønte ikke helt konseptet blogg, men syntes du var så innmari kul. Det gjør jeg forsåvidt enda, ikke bare er du kul, men du skriver helt ekstremt bra. Jeg liker den sarkastiske undertonen din, som du balanserer helt rått, og når du skriver viktige og mer alvorlige tekster, treffer du en nerve, noe veldig få bloggere mestrer. Oj, lang setning der hehe… Uansett så gleder jeg meg til å følge deg i minst 10 år til, for du er en av de som virkelig kan være stolt av å leve av bloggen:-) Stor klem <3

 • Reply Life by Lea reiff 7. juli 2017 at 10:48

  Så gøy å lese gjennom dette! Morsomt når du også deler litt hva som egentlig skjedde bak kulissene.

 • Reply Ingrid 7. juli 2017 at 11:16

  Herlig tilbakeblikk, eg storkosar meg med lesinga. I tida du skriv om hadde eg og mine vanskelige forhold og fant mykje glede og trøst i bloggen din. Eg var sammen med ein som var nokre år eldre og som burde ha avslutta det då han forsto at eg ikkje klarte det. Eg var hopestups i den drittsekken. Nå skal eg gifte meg med verdas snillaste mann. Bloggen din minner meg om korleis eg følte meg og kva som hendte i dei ulike epokane av livet ditt. Me hadde nok ganske så like liv, bortsett frå at eg aldri kom meg til Oslo. Eg elskar tilbakeblikk og dei ærlige innlegga. Helsing fast lesar

 • Reply Karoline 7. juli 2017 at 11:42

  Wow, nå følte jeg meg plutselig veldig gammel! Husker kjempegodt den første gangen jeg ble introdusert til bloggkonseptet – det var da du kjøpte Bella og flyttet inn i den leiligheten.. Jeg tok til og med det bilde av deg i sofaen til frisøren som inspirasjon. Er det virkelig sååå lenge siden?

 • Reply Henriette 7. juli 2017 at 12:25

  Kjære Ida!

  Lest bloggen din så lenge jeg kan huske og det er så gøy med slike innlegg, da jeg husker alt av det:-) Hehe, tiden flyr. Husker så godt innlegget «ingenting varer evig» da gikk jeg på ungdomsskolen og fortet meg hjem fra skolen for å lese. Og «når nok er nok». Godt du kom deg ut av det forholdet<3 gøy å følge deg gjennom godt og vondt. For alltid favorittbloggeren:-) klem og god sommer!!

 • Reply Therese 7. juli 2017 at 14:44

  Bella!Har du henne fortsatt? Leste bloggen din jevnlig før, men tatt en liten pause,men nå er jeg tilbake som fast leser<3

 • Reply Anonym 7. juli 2017 at 17:41

  Åååh dette innlegget likte jeg kjempe godt!! Jeg har fulgt bloggen din litt av og på de siste årene nå, men jeg startet å lese fast da du hadde blogg under «Caffelatte». Og deet må vel ha vært i 2008 eller noe sånt..? Vanvittig lenge! Og husker jeg synes du var hinsides kul da du arrangerte bloggfest i Oslo med blant annet Lars Tangen, Julia Nyland, Trine Grung (HAHA) osv. Haha minner<3<3

 • Reply Guro 7. juli 2017 at 20:41

  Elsket innlegget!

  Tror jeg begynte og følge med ca første gangen du flyttet til Oslo og har hengt på siden! Blir spennende og se hva du finner på i høst! Lykke til!

 • Reply Helene 7. juli 2017 at 22:54

  Så morsomt innlegg!!! Elsket det<3 Herlig oppsummering av de siste årene, og oppturene og nedturene som følger med 20-årene

 • Reply Marita 8. juli 2017 at 01:02

  Åå, jeg er fem år yngre enn deg og har lest bloggen din siden starten, husker jeg var så misunnelig på hvor voksen du var og kunne flytte alene til Oslo! Så gøy å se bildene igjen 🙂 Husker og jeg ble så trist da du skrev du ikke kunne ha Bella mer, huff. Har du noe «kontakt» (??) med Bella idag? :- )

 • Reply Felicia 8. juli 2017 at 01:14

  Å herregud for et knallbra innlegg. Vær så snill, flere innlegg som dette! <3 Tusen takk Ida!

 • Reply Anonym 8. juli 2017 at 02:13

  Hei! Det jeg skal spörre om har ikke så mye med dette innlegget å gjøre, men jeg bestilte Betakaroten Gold via din rabattkode og lurer bare på hvor lenge man må ta pillene før man ser noe endring?

  Elsker bloggen din!!

 • Reply Anonym 8. juli 2017 at 08:17

  Jeg har fulgt deg så lenge, og husker godt da du flyttet til Oslo. Husker jeg syns det var så trist da du gjorde det slutt med eksen, og du skrev et innlegg om alle minnene deres (var vel en minnebok du ikke ville kaste) Veldig morsomt innlegg 🙂

 • Reply Kine 8. juli 2017 at 09:48

  Haha, jeg husker alle leilighetene, samt caffelattebloggen. Herregud, tenk så mange år jeg egentlig har fulgt med, og så mye som har skjedd! Morsomt tilbakeblikk, jeg har ikke tenkt over at jeg har lest bloggen din i stillhet så lenge. Beklager for mange år med uskrevne kommentarer – jeg er visst ikke så god på det, men jeg følger med, da! 🙂

  Morsomt å se igjen leilighetene! :’)

 • Reply Caisa 8. juli 2017 at 11:41

  Jøss, dette var utrolig morsomt å lese. Nesten litt nostalgisk for meg også i og med at jeg har lest bloggen din gjennom alle disse epokene. Er et par år yngre enn deg, og husker hvordan jeg så opp til deg som levde «oslolivet» i egen leilighet. Husker jeg tenkte at slik skulle jeg også leve når jeg flytter ut fra foreldrene mine, fordi du var jo den kuleste jeg visste om på den tid (hehe, du er fortsatt det altså).

  Bestemte meg nå for at jeg skal bli flinkere til å kommentere bloggen din! Jeg klikker meg jo faktisk inn hit hver dag og kooooser meg med innleggene dine 🙂 Du fortjener mye skryt og respons. Klem fra meg

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 12:57

  Helene: <3

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 12:57

  Felicia: bare å komme med ønsker <3

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 12:57

  Anonym: det er veldig individuelt 🙂 Jeg tar dem året rundt. Og tusen takk <3 klem

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 12:57

  Anonym: hehe jaa, stemmer det, de bøkene har jeg fortsatt <3

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 12:58

  Jeanette: tusen takk, så hyggelig å høre! <3

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 12:58

  Therese: nei, Bella har ny eier og lever livet som en dronning <3

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 12:58

  Guro: <3 <3

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 13:02

  Lisa EH: haha jaaa stemmer, husker det var stas med de klærne altså! Det var i den første leiligheten i Niels Juels 😀 skal «aldri» slutte, jeg lover! Stor klem og god sommer <3

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 13:08

  Karoline: haha, sååå morsomt! Håper håret ble fint?! 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 13:08

  Caisa: ååå nå ble jeg glad <3 så hyggelig at du vil bli flinkere til å kommentere, det gjør det jo så mye morsommere å skrive også! Takk for at du følger og leser :* stor klem!

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 13:09

  Helene: tusen takk, Helene <3 <3 Koselig å ha så trofaste følgere!

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 13:09

  Kine: så gøy, Kine! <3 og koselig å høre fra deg 😀 klem

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 13:10

  Marita: jeg følger mammaen til Bella på Instagram, hun kledde seg ut som katt på Halloween. Og Bella har et gigantisk klatrestativ i stua. Så tror hun storkoser seg 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 13:11

  Anonym: hahaha, ååå bloggfesten! Det var i 2009, dør. Men morsomme minner, for all del <3

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 13:12

  Henriette: åå <3 ja, det har virkelig vært både godt og vondt. Hyggelig at du har fulgt meg så lenge <3 Ønsker deg en goood sommer, stor klem!

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 13:13

  L: søt du er <3 Noen selvbiografi blir det nok aldri, men jeg har veldig lyst å skrive andre ting. Klem!

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 13:13

  Iselin: helt enig med deg, det skulle virkelig bare mangle :O Eneste jeg er lei meg for er at det blir litt «forsinkelser» ettersom jeg venter med å godkjenne til jeg har svart på det som skal svares på. Men føler likevel det er bedre enn å bare slenge alle ut, uten noe svar. Klem til deg <3

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 13:14

  Mia: jeg blir helt satt ut! Tusen takk for fine ord <3333 Lesere som deg er grunnen til at jeg i det hele tatt gidder. Stor klem!

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 13:15

  Thea: hahaha! Eviiil <3

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 13:18

  Therese: skal spare meg for alle utropstegnene jeg egentlig hadde tenkt å svare deg med, men TUSEN TAKK!! <3 Så søtt av deg. Stor klem tilbake <3

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 13:18

  Ingrid: fy søren, så glad på dine vegne! Gratulerer så mye <3 stor klem og lykke til med bryllup!

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 13:19

  Lisa // Fjords & Beaches: ja, det kunne vi sikkert hatt godt av hele gjengen <3

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 13:20

  Rebecca: jeg savner nesten selfiene tatt i et skittent speil, jeg! Var så mye lettere da, haha 😀 Takk for at du leser <3 klem til deg

 • Reply Henriette 8. juli 2017 at 16:45

  Dette var et morsomt innlegg! Jeg husker alle disse epokene, så var morsomt å mimre tilbake som «leser» også. Du har virkelig utviklet deg igjennom årene, men virker som du alltid har «beina godt plantet på jorden», fortsett med det. Det er det som gjør at din blogg skiller seg ut i mengden blant alle disse andre bloggene. Du er deg selv, og har din egen stil. Alle andre blogger er så like, har du lest en, har du lest dem alle. Klem fra en av dine trofaste.

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 19:27

  Henriette: tusen takk, Henriette <3 Nå ble jeg veldig glad!!

 • Reply Marianne 8. juli 2017 at 21:08

  Kan du ikke skrive et lignende innlegg om jobbene du har hatt? Husker du jobbet på posten før bloggen din ble skikkelig kjent. Jobbet du ikke også for Trine Grung sammen med andre bloggere? Og hos EF? Hadde vært morsomt med et lignende innlegg 🙂

 • Reply Christina HS 8. juli 2017 at 22:20

  Jammen var det vel på tide å legge igjen en kommentar 🙂 Skjønte vel først nå hvor lenge jeg faktisk har fulgt bloggen din uten å skrive noe. Man tenker liksom at du neppe får tid til å lese kommentarer likevel også leser man bare og klikker seg videre. Men det er jo egentlig en dårlig grunn til ikke å legge igjen et lite smil og si at jeg likte innlegget. Og at jeg liker bloggen sånn generelt! Deilig med en blogger som har vett nok til ikke fremstille alt på en rosa sky alltid. Det er faktisk noen av oss levende mennesker som våkner mer snus over hele puta etter en kveld på byen:-) Og det er godt å se at du tør å være deg selv i en verden der alt fremstilles så forbanna fint hele tiden. Tommel opp til deg! Stor klem.

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 23:04

  Marianne: takk for forslag, skal prøve 🙂 <3

 • Reply Ingvild :) 8. juli 2017 at 23:33

  Ååh, jeg husker så mye av dette! Spesielt at du måtte sove med boblejakke i den leiligheten som var så kald! Husker jeg tenkte på deg hele den vinteren fordi jeg synes så synd på deg som hadde det så kaldt, haha.

  Så koselig med et slikt innlegg, hadde vært moro med noe lignende a la tidligere jobber, eller andre epoker av livet. Likte også veldig godt parasoll innlegget! (stor fan av paraplyene også altså!) Kommenterer ikke så ofte, men skal prøve å bli litt flinkere. Setter så pris på at du fortsetter å skrive år etter år og gir så mye av deg selv. Du er så flink!

 • Reply Hilde 9. juli 2017 at 10:20

  Moro! Din blogg er den beste, både på innhold og grammatikk. Har lest mange blogger opp gjennom årene, men komner alltid tilbake hit.

  Imponert over måten du slipper oss inn i livet ditt – uten helt å utlevere alt (som mange failer stort på)

  Ønsker deg en fantastisk fin sommer!

 • Reply M 9. juli 2017 at 15:12

  For et herlig innlegg! Noe av det jeg liker så godt med deg, er at du er så flink til å svare leserne dine! Det virker ikke som du hever deg over oss lesere, men heller er en av oss, noe som er veldig fint! Klem til deg<3

 • Reply Helene 9. juli 2017 at 15:59

  Hvor mye er leien på i Tjuvholmen? Leiligheten din er dødsfin, skulle gjerne ha leid en slik leilighet selv.

 • Reply Ingrid 10. juli 2017 at 10:47

  Så gøy! kan du skrive et lignende innlegg litt om hvordan du hadde det ift. selvtillit, hvor mye du var med venner, hvordan bloggen gikk? 😀

 • Reply Ida Wulff 10. juli 2017 at 12:26

  Ingrid: takk for forslag <333

 • Reply Ida Wulff 10. juli 2017 at 12:28

  Helene: den er litt over 16.000 for 34 kvm. Vet ikke om jeg vil si at det er verdt det altså.

 • Reply Ida Wulff 10. juli 2017 at 12:30

  M: det skulle virkelig bare mangle, her er det ingen som er over noen andre <3 stor klem!

 • Reply Ida Wulff 10. juli 2017 at 12:31

  Hilde: du er god, tusen takk for fine ord <3 håper du får verdens beste sommer!

 • Reply Cathrine 15. juli 2017 at 19:33

  så gøy å lese!

 • Leave a Reply