Hverdagsliv

Å SPISE GRESS PÅ RESTAURANT

8. juli 2017

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Du vet når du skal catche opp med en venn du ikke har sett på evigheter, så du bestiller salat for å være et sånt voksent menneske som har orden på livet? Angrer faen meg alltid. Man skal ikke spise gress på restaurant, man skal spise pizza. Haha! Jon spiste gress han også – men til tross for det, så var det veldig hyggelig å se han igjen. Jon og jeg ble kjent da jeg flyttet til Oslo for første gang – tror vårt første møte fant sted da han sminket meg til et eller annet event. Noen måneder senere stod han og fjernet mine aller første extensions, av typen som var limt fast i håret. Jeg så ut som en ribbet fugleunge etterpå, men det hadde nok blitt enda verre hvis Jon ikke hadde hjulpet meg å få ut dritten. Etter det forble vi liksom bare venner/naboer/gin tonic-partnere. Herregud, så mye gøy vi har hatt. Bare synd vi har blitt så dårlig på å se hverandre i hverdagen. Det ble en haug med mimring i dag, jeg er tydeligvis i mimrehjørnet for tiden. Nesten så man skulle tro jeg hadde kommet til mine siste dager. 

Lørdagskvelden har gått med til jobb og pakking av koffert. Det siste som frister er å våkne opp sliten og fyllesyk i morgen, så jeg kommer nok til å bli hjemme resten av kvelden også. Meeen, jeg koser meg – har kommet over rastløsheten jeg følte på i stad. Håper alle koser seg i kveld, enten det er ute eller hjemme

11 Comments

 • Reply Hege Kristin 8. juli 2017 at 23:08

  hehe, tror faktisk aldri jeg har bestilt salat på restaurant før :p

  så koselig ut!

 • Reply Sandra 9. juli 2017 at 15:46

  Det er veldig koselig når man treffer venner som man ikke har kontakt med daglig 🙂

 • Reply janne 9. juli 2017 at 17:45

  Jeg måtte le litt av kommentaren din om at man spiser pizza når man spiser ute, høres ut som meg. Blir litt oppgitt over meg selv, for det finnes jo så mye god mat. -Men står det pizza på meyen så… «Gresset» ditt så forresten veldig godt ut det og da 🙂

 • Reply Frida Isachsen 9. juli 2017 at 19:34

  Hva skjedde med at du skulle spise mer vegetarisk og bli mer obs på dyrevelferd? :/

 • Reply Belinda Jakobsen 9. juli 2017 at 20:29

  Dere er så evig vakre <3

 • Reply Ida Wulff 10. juli 2017 at 12:26

  Belinda Jakobsen: <333

 • Reply Ida Wulff 10. juli 2017 at 12:28

  Sandra: veldig <3

 • Reply Ida Wulff 10. juli 2017 at 12:30

  janne: gresset var IKKE godt, hehe… <3

 • Reply Ida Wulff 10. juli 2017 at 12:30

  Frida Isachsen: jeg spiser sjeldent kjøtt hvis det var det du tenkte på?

 • Reply Anonym 11. juli 2017 at 23:19

  Hvor er skinnjakken og toppen fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. juli 2017 at 00:33

  Anonym: kjole fra Designers Remix, skinnjakke fra Second Female <3

 • Leave a Reply