Hverdagsliv

DET ER SOMMER PÅ SNAPCHAT

8. juli 2017

Sommerferien til folk flest: står tidlig opp, legger ut en snap av den deilige sola, lager en fargerik frokost, legger ut en snap av en eksotisk kaffe med hjerteskum, tar på seg freshe joggesko og går en tur i skog og mark, lunsjer på et fancy sted med 132 av sine beste venner før båttur hvor det skåles og synges og snappes. Legger til på en liten øy, fram med engangsgrill, piknik-kurv og matchende teppe, båt hjem igjen. Vasker saltvannshåret, skifter til kjole, opp på høye hæler, ut med de 132 bestevennene igjen. Drinker her, takterrasse her, taxisjåfør som spiller høy musikk, hjem på nachspiel og booke billetter til Mykonos, reiser i morra! 

Sommerferien min: våkner dritsent, hater at det er så lyst. Tvinger i meg en yoghurt og drikker pulverkaffe som smaker tiss fordi jeg har glemt å bestille kaffekapsler. Sitter i joggis fram til 12, tømmer oppvaskmaskinen, rer opp sengen min, prøver å styre meg fra å skifte sengetøy for femte gang denne uka. Går en tur i skog og mark, kjeder meg helt ekstremt mens jeg gjør det. Går hjem igjen, sitter og venter på en SMS som aldri kommer, kjefter på meg selv fordi jeg ikke har blogget på over et døgn, blir urolig, skal jeg bare legge meg tidlig? Chatter med venninnene mine på gruppechatten i stedet for å møtes, bestiller Foodora, legger meg tidlig og tenker at  i morgen booker jeg Mykonos.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Haha, jeg har kjedet meg i ett døgn, og så er det slik jeg definerer livet. Føler meg som en taper når jeg ikke gjør noen ting, og Snapchat er full av andre sine glade dager og sommerminner. En fyr som ringte meg i går for å få meg til å bli med på en konsert, brukte ordet «deprimerende» da jeg sa at jeg bare skulle legge meg tidlig. Det er ikke lov, ikke sant??? La oss aldri skamme oss over å være kjedelige, trøtte og late i sommerferien. 

Det skal sies at jeg kjeder meg litt med vilje fordi jeg kjenner meg selv så godt. Når denne uken er over, venter flere uker med sosiale sammenkomster, fester, farting frem og tilbake – masse styr. Så jeg må bare lande helt på kjedsomhetens grunn før jeg er klar for det. Og hallo, et par kjedelige dager er bare sunt! 

31 Comments

 • Reply Anonym 8. juli 2017 at 14:37

  Takk!!!! Endelig slipper jeg å føle meg så alene om det der!

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 8. juli 2017 at 14:50

  Haha, dette er altfor sant! Fytti katta so aktive folk er på SnapChat om dagene!

 • Reply Anonym 8. juli 2017 at 15:17

  Hei! Hadde ikke du et samarbeid med Momondo? Der du skulle reise mye i sommer? Mulig jeg ikke har fått med meg alt men hva skjedde med det?

 • Reply Vera 8. juli 2017 at 15:34

  hahhaha TAKK TAKK TAKK! Satt i morgest med nøyaktig samme tanker som du beskriver her. Føler at alle har det sååå idyllisk men selv gidder jeg ikke gjøre en dritt med folk jeg egentlig ikke føler behov for å omgås.

 • Reply Anniken 8. juli 2017 at 16:29

  Hahaha!

  Du er bare helt fab.

  Fortsatt god joggedress-sommer til deg. Glad jeg ikke er alene :-)))

 • Reply Ragnhild 8. juli 2017 at 16:49

  H.E.R.L.I.G – du er BEST! Ler så jeg griner – var så j… på kornet den der 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 19:27

  Anniken: me too!! <3

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 19:27

  Ragnhild: haha <33

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 19:28

  Anonym: 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 19:28

  Lisa // Fjords & Beaches: jeg vet :O

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 19:28

  Anonym: jo, det stemmer 🙂 Har ikke fått ut fingern hva angår å bestille turer…

 • Reply Kristine Anabel 8. juli 2017 at 20:20

  Kan du ikke komme med en collage, inspo, link til type møbler du tenker å ha i den nye leiligheten din? Regner vel med at du skal bytte ut det meste, eller?

  Skal du fortsatt ha med deg stolene dine fra eames? Selge dem?

 • Reply Victoria 8. juli 2017 at 20:45

  Hvor er pleddet fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 23:04

  Victoria: Lama 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. juli 2017 at 23:05

  Kristine Anabel: stolene skal mamma og pappa få 🙂 kommer nok mye av denne type innlegg utover høsten når jeg begynner å bestille <3

 • Reply L.. 9. juli 2017 at 01:47

  Jeg synes på en måte at det blir litt feil å snakke lm at du har en anderledes sommer når skjer i kanskje en dag eller to.. også er sommeren din fantastisk med masse selskap og kos.

  Er så mange som ikke har det sånn.

  Og jeg føler litt på den at jeg ikke har så mange å være med om jeg hadde orka å stått opp tidlig .Jeg har ikke så mange neste uke eller uke etter der.

  Og man er jo ikke en taper om man kjeder seg i et par dager eller bare EN dag.. da er jeg en taper om jeg ikke orker å gjøre så mye så ofte og ikke har kjempe mange venner..

  Du må huske på hvor heldig du er.

  Er så mange som er ensomme som ikke har noen eller noe planer for sommeren.. jeg har lite venner der jeg bor og er rett og slett ensom.. Men er jeg så en taper for å taper når jeg tar livet med ro og faktisk synes det er OK og være alene..

 • Reply Karinas blogg om dejting 9. juli 2017 at 12:01

  Din blogg är verkligen som en dröm! 🙂 ÄLSKAR dina bilder verkligen. Dom ser ut att vara 20år gamla men från idag. SÅ FINA! 🙂

 • Reply Denise Parreira Wedel 9. juli 2017 at 12:40

  Nå har jeg fulgt bloggen din helt siden du startet caffelatte-bloggen (du var den første bloggen jeg begynte å lese, før deg visste jeg ikke hva blogg var, haha) og likevel kan jeg telle på en hånd hvor mange ganger jeg har kommentert bloggen din (hvis jeg har kommentert den?!)… DET er faktisk for dårlig!

  Du fortjener å få skryt for bloggen og du fortjener å høre hvor RÅ jeg synes du er. Hver gang jeg klikker meg inn her, drar jeg på smilebåndet og ofte sitter jeg og ler for meg selv! Nettopp fordi jeg kjenner meg så sykt godt igjen i innleggene dine.. Som dette: det er som tatt ut av hodet mitt nå i sommer, det er akkurat slik jeg føler det også!

  Takk for at du leverer underholdning, glede og latter – og også viktige saker som du tar opp! Ønsker deg en fantastisk sommer full av masse glede <3

 • Reply ida 10. juli 2017 at 11:28

  Amen! Ha en strålende sommer 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. juli 2017 at 12:26

  ida: duu også <3

 • Reply Ida Wulff 10. juli 2017 at 12:33

  L..: man er overhodet ikke en taper om man kjeder seg og ikke har verdens mest spennende liv. Hvis du får den følelsen har jeg uttrykt meg feil. Håper du får en fin sommer, klem til deg 🙂

 • Reply Nora 10. juli 2017 at 18:22

  Hvor er beltet fra? 🙂

 • Reply Guro 10. juli 2017 at 20:38

  Jeg elsket dette blogginnlegget, Tusentakk til deg! Jeg tar meg selv i å få dårlig samvittighet for å sove lenge og ha late dager i ferien, enda jeg har stått på hele året med jobb og studier, fordi Snapchat bogner over av energiske mennesker som farter rundt og aldri tar seg en pust i bakken. Men, jeg elsker dager hvor jeg kan ta det med ro, og neste gang jeg ser noen på snap som stresser rundt skal jeg bare nyte enda litt mer at jeg kan ligge i joggisen og ikke gjøre noen verdens ting 😉

 • Reply Ingvild 10. juli 2017 at 23:00

  Hahaha elsker deg

 • Reply Ida Wulff 11. juli 2017 at 00:53

  Ingvild: <3

 • Reply Ida Wulff 11. juli 2017 at 00:54

  Nora: soaked in luxury 🙂

 • Reply Pernille 15. juli 2017 at 20:17

  Å jeg elsker virkelig bloggen din. Du får meg alltid, ALLTID i bedre humør. Jeg er kanskje ikke innom ofte, men de gangene jeg trenger et lite lysglimt stepper du og bloggen din alltid opp.

  <3

 • Reply Ida Wulff 15. juli 2017 at 23:53

  Pernille: så koselig å høre <333 god helg til deg!

 • Reply Anonym 16. juli 2017 at 01:51

  Sommeren til folk flest: enig med alt du skriver.

  Sommeren min: står opp når alarmen durer 0530, bruker god tid hjemme med bok og te, frokost og en halvtime på badet. Busser til jobb, jobber hver dag (siden jeg ikke har fast jobb og må ta det som er ledig), busser hjem, fikser middag, trener (kanskje), vasker (kanskje), vasker klær, rydder litt, ser serier på Netflix, legger meg 2230, står opp 0530 osv osv. 😉

  Sommer’n sin det 😉 Heldigvis en uke ferie i august, håper godværet kommer da! I Trøndelag har det (nesten) regnet daglig 3 uker i strekk.

  Fortsatt god sommer, Ida 🙂 Koser meg med å «binge»-lese bloggen din, drikke øl og ta meg en snus 😉

 • Reply Ida Wulff 21. juli 2017 at 00:35

  Vera: <33

 • Reply Ida Wulff 22. juli 2017 at 23:48

  Guro: <3333

 • Leave a Reply