Hverdagsliv

BYE OSLO

10. juli 2017

Processed with VSCO with a5 preset Jeg innså nettopp at mammablogging ikke hadde vært noe for meg. Sitter på toget fra Oslo til Tønsberg, og klarer nesten ikke rettskriving fordi det er en liten kid som hyler av fulle lunger. Kanskje det er noe annet når det er ditt eget barn? Uansett: det er så grusomt å høre på at jeg føler for å grine sjæl. Hive macen i gulvet, legge armene i kors og bare ule. Haha! Jeg blir et grusomt menneske når jeg sitter på tog, mister alt som heter toleranse og medmenneskelighet. Så det er vel ingen overraskelse at jeg sitter og skriver på et nytt paraplyinnlegg.

Men det kommer senere! Nå ville jeg bare si at jeg sitter på toget hjem til Tønsberg. Jeg har pakket kofferten for 2 uker +, så dette blir en liten sommerferie i sommerferien. Tønsberg, Kristiansand og Danmark står på planen, og så håper jeg på å få bestilt billetter til varmere strøk også. Jeg er glad jeg har kjedet meg litt de siste dagene, for nå er jeg klar for masse gøy og sene sommerkvelder. Når jeg hopper av toget om en liten stund skal trillekofferten og jeg rett til frisøren, før Kristina kommer på besøk! Ååå, endelig skal kona få møte svigers. Kristina har bare besøkt meg i Tønsberg når jeg har hatt egen leilighet der, og derfor ikke møtt på mamsen og papsen. Men vi snakker så mye om familiene våre at det nesten er unormalt, så nå er det på tide å introdusere favorittene for hverandre Processed with VSCO with a5 preset Dere skulle forresten sett meg pakke denne kofferten. Det har jeg gjort fem ganger nå, og jeg er fortsatt ikke fornøyd. For en kontrollfreak som meg er det jo helt håpløst å ikke vite når man kommer hjem til tingene sine igjen. Så nå inneholder kofferten noe sånt som 14 kjoler, 7 jakker, 9 skjørt og 1 genser. Husker ikke engang om jeg husket tannbørste. Meeen, mitt pakkemotto er: så lenge pass og bankkort er med, kan alt annet kjøpes.

Takk for meg, liksom.

Åh, nå gleder jeg meg til å komme fram og få sommerferie-følelsen! Selv om jeg har forelsket meg i Oslo så savner jeg Tønsberg og. 

16 Comments

 • Reply Mathias Folke Nordby 10. juli 2017 at 13:33

  Kos deg masse da! Fin blogg du har ida 🙂

  Jeg har lagt ut ny vlog som jeg håper DU har lyst og sjekke og ta en titt på 😀 Også Ønsker jeg deg en super fin uke 🙂

 • Reply Kristine Larsen 10. juli 2017 at 14:37

  God tur <3

 • Reply Hege Kristin 10. juli 2017 at 14:43

  god tur <3

 • Reply Marie 10. juli 2017 at 15:39

  Jeg blir svett på den mammaens vegne 😅 Hun levde ut alle foreldres mareritt..

 • Reply liksomfruen 10. juli 2017 at 22:18

  God ferie 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. juli 2017 at 00:53

  liksomfruen: tusen takk, og god sommer til deg <3

 • Reply Ida Wulff 11. juli 2017 at 00:54

  Hege Kristin: tusen takk, Hege Kristin! Håper du har en fin sommer så langt <3

 • Reply Ida Wulff 11. juli 2017 at 00:55

  Mathias Folke Nordby: takk det samme! 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. juli 2017 at 00:55

  Kristine Larsen: tusen takk <3

 • Reply Synne 11. juli 2017 at 16:56

  Hvilken størrelse er det du har i den kofferten? 🙂 vurderer å kjøpe meg lik, men er så usikker på størrelse og om den er praktisk til lengre ferier..

  ha en fin ferie!

 • Reply Kine 15. juli 2017 at 22:17

  Jeg lover deg; det er annerledes med sine egne barn 🙂

  Ingen fare! Selv om jeg har barn selv syns jeg andres barn er sykt irriterende på tog osv. 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. juli 2017 at 00:24

  Kine: hehe ja, tviler ikke på det altså 😀

 • Reply Ida Wulff 21. juli 2017 at 00:34

  Marie: jeg veeet, stakkars :O

 • Reply Ida Wulff 21. juli 2017 at 00:34

  Synne: den største tror jeg! Klem 🙂

 • Reply ai undress 18. januar 2024 at 03:20

  A big thank you for your post.Much thanks again. Will read on…

 • Reply Jessie Bates 24. mars 2024 at 23:07

  Really appreciate you sharing this blog post.Really thank you! Much obliged.

 • Leave a Reply