Hverdagsliv

VENNER&ROSÉVIN

13. juli 2017

Jeg føler disse bildene oppsummerer livet mitt siden sist vi snakket sammen. Gode venner, fint vær og rosévin. Woop woop! Det var superkoselig å ha Kristina på besøk. På tirsdag var vi på vorspiel hos Mariabestis og hennes samboer, før vi dro på Matoma-konsert på brygga. Jeg er jo egentlig vant til at folk som gjenkjenner meg ute på byen er frekke og litt ubehagelig, men her i Tønsberg er det bare kjærlighet og snille mennesker. Jeg ble så glad av å snakke med lesere at jeg kaaan ha kommet til å omfavne et par og nekte å slippe klemmen. God stemning, haha! Men: man skal aldri angre på for mye kjærlighet. 

Ettersom jeg valgte å avslutte kvelden med å tøffe meg i tequila-baren, var jeg helt sinnsykt dårlig i går. Jeg kom meg i familiebursdag hos kusinen min, men bortsett fra det lå jeg rett ut. I dag er formen og humøret heldigvis på topp igjen, og jeg har redd opp til nye gjester. I dag kommer Idabestis og kjæresten på sleepover, for Ida skal spille på Støperiet i kveld. Q&I, kom kom hvis du er i Tønsberg! I morgen kommer den tredje Idaen vår også, og da er det MTV sin sommerfest som står på planen. Mulig lørdagens festivalplaner går i vasken, vi får se hvordan denne kroppen tar det hele. 

Nyt sommerkvelden fine dere, så snakkes vi snart igjen 

7 Comments

 • Reply Hege Kristin 13. juli 2017 at 16:29

  så herlig <3

  ønsker deg en fin dag!

 • Reply lixil 14. juli 2017 at 08:52

  Så flott du ser ut! Hvor er toppen/kjolen fra?

 • Reply Gunnhild 14. juli 2017 at 12:58

  Så koselig! 🙂

  Hvor er kjolen din fra? Leter etter en off-shoulder kjole med lange ermer, men finner det ikke..

 • Reply Janne 14. juli 2017 at 23:05

  Så fine bilder! Kan ikke du lage et lite innlegg om hvordan du redigerer? 🙂 hadde vært gøy!

 • Reply Ida Wulff 21. juli 2017 at 00:27

  lixil: kjolen er fra Designers Remix 🙂 <3 klem

 • Reply Ida Wulff 21. juli 2017 at 00:31

  Gunnhild: Designers Remix 🙂 Vær obs på at den krymper ganske mye i vask. Klem

 • Reply Ida Wulff 21. juli 2017 at 00:31

  Janne: ønsket er notert :* inntil videre så bruker jeg mest VSCO-appen! klem

 • Leave a Reply