Hverdagsliv

FESTEN ER OVER

15. juli 2017

 Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with a5 preset Hvor 2009 er det ikke å ta med seg kompaktkamera på fest? Det gjorde jeg i går, og nå har jeg et minnekort fullt av bilder som nok aldri får se dagens lys. Ikke at det er noe ille. Men bilder tatt på byen er bare masse rot og gir ingen mening. Ble forsåvidt noen blinkskudd, men de spares til bursdagshilsner på Facebook, hehe.

Det er kanskje ingen overraskelse, men det ble ikke noe festival på meg i dag. Jeg våknet med de to Idaene mine, og var selvfølgelig den mest fyllesyke Idaen. Som vanlig. Den som har det mest gøy blir kanskje alltid mest fyllesyk? Ida og Ida måtte virkelig kjempe for å få meg med hjem i går kveld, jeg vil aldri hjem når jeg er ute. Får som fortjent, si! 

Dagen i dag har jeg bare brukt på å heale. Sovet noen timer, ligget ute på brygga og solt meg, spist pappa sin hjemmelagde pizza, sittet ute i hagen sammen med en haug gale måkebabyer som øver seg på å fly. I morgen skal jeg komme meg en tur på stranda hvis været er fint, og så er det faktiisk mulig at jeg reiser til Kristiansand og besøker Kristina en dag før jeg egentlig skulle avgårde. Vi snakkes i morgen da, natti 

8 Comments

 • Reply Jannicke Elnæs 16. juli 2017 at 00:24

  så fine bilder:)

 • Reply Hege Kristin 16. juli 2017 at 00:33

  hehe, så gøy at du har to venninner som heter Ida 😀

 • Reply Ingvild 16. juli 2017 at 11:30

  Blir også alltid grusomt fyllesyk. Prøvd ALT for å unngå det.. men ja, er kanskje som du sier – vi har det kanskje mest morsomt av alle 😉

 • Reply Elise 16. juli 2017 at 16:43

  Hvilke strender i Tønsbergområdet anbefaler du? 🙂 er ikke så kjent, men skulle gjerne tatt en strand-tur 🌴

 • Reply L 16. juli 2017 at 17:50

  Du, de nike air max thea skoene dine. Er de gode å gå i? Store eller små størrelsen? 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. juli 2017 at 18:32

  L: de var veldig trange og vonde med en gang, men etter litt bruk ble de bedre. Jeg ville uansett gått litt opp i størrelse <3

 • Reply Ida Wulff 16. juli 2017 at 18:33

  Elise: Jeg pleier å dra på Ringshaugstranden 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. juli 2017 at 00:23

  Jannicke Elnæs: tusen takk <3

 • Leave a Reply