Hverdagsliv

PRØV FLIPP GRATIS I 30 DAGER

16. juli 2017

Processed with VSCO with a5 preset

– FLIPP: ALLE FAVORITTMAGASINENE I ÈN OG SAMME APP – 

I dag har jeg hatt den perfekte sommerdagen, etter en uke med mye fart og moro. Sol, blå himmel, vannmelon, hav og et magasin. Eller vent! En haug av magasiner. Som jeg har fortalt dere før, leser jeg alle favorittmagasinene mine på en app som heter Flipp. På den måten kan jeg lese hvilke magasiner jeg vil – når jeg vil og hvor jeg vil. Og det uten at de tar opp plass i vesken. iPhonen eller iPaden er alt som trengs!  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Hvis du ikke kjenner til Flipp fra før, så er det en app som gir fri tilgang til å lese magasiner. Den inneholder over 50 av Norges største blader og tegneserier, i tillegg til de mest populære bladene fra Sverige og Danmark. Selv leser jeg ofte Det Nye og ShapeUp, som er to av mine favoritter. Nå er det vel snart på tide å begynne å kikke i interiørmagasiner igjen, og da kan Flipp by på blant annet Bonytt, Rom123, Boligdrøm og Maison.

Flipp kan brukes av hele familien, og med ett abonnement kan man faktisk være logget på hele 5 enheter (mobil eller nettbrett). Man kan laste ned blader og lese offline, noe som er helt genialt i forbindelse med reising. Så slipper man å bruke mobildata og være avhengig av internett for å lese magasinene på ferie 🙂  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Jeg elsker Flipp-appen, den er bare helt genial. På toget, på flyet, på solsengen, når jeg står i kø på postkontoret – eller bare hjemme i sofakroken. Jeg er jo en håpløs pakker, så alt som sparer plass er hjertlig velkommen når jeg skal på ferie!

Nå får du muligheten til å lese Flipp gratis i 30 dager. Etter at de 30 dagene har gått, kan du velge om du vil fortsette å være abonnent eller ei. Hvis du ønsker å fortsette, får du som leser bloggen min en spesialpris på 99 kr i måneden (det koster ordinært 129,- i mnd). For å få spesialprisen etter at de 30 gratisdagene må du registrere deg via denne linken 

Hvis du abonnerer på et av Egmont Publishing sine blader fra før av, blir prisen bare 49,- i mnd 🙂 Processed with VSCO with a5 preset Flipp er også superenkelt å bruke, slik funker det:
 Registrer deg på Flipp.no (du  bruke denne linken for å få tilbudet)
Last ned appen på telefon eller nettbrett
 Logg inn og les dine favorittmagasiner!

5 Comments

 • Reply Heen 16. juli 2017 at 23:28

  Hvor lenge varer dette tilbudet ? 🙂

 • Reply Amalie 18. juli 2017 at 01:38

  Omg HVOR er kjolen fra? Du kledde den fargen sinnsykt godt!

  Leser dessverre ikke magasiner, men sikkert bra opplegg. Hehe, tenkte jeg måtte forsøke å svare litt på innlegget. Leser selvfølgelig alt du skriver, underholdning 🙂

 • Reply Louvise 19. juli 2017 at 16:44

  Hei! Lurer på hvor den fine strandvesken er fra?

  Klem!

 • Reply Ida Wulff 20. juli 2017 at 23:07

  Louvise: Ellos! 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. juli 2017 at 00:20

  Amalie: Den er kjøpt på Nelly! 🙂 Hehe, alt kan ikke være for alle <3

 • Leave a Reply