Hverdagsliv

TENÅRING PÅ RØMMEN

17. juli 2017

Processed with VSCO with a5 preset Se på den voffsen! Hun er naboen til mamma og pappa, og er nok grunnen til at det nå aldri blir noen egen hund på familien Wulff. Hvorfor skaffe egen når man kan låne, eller hva?! Hehe, neida. Men hun er ofte med mamma og pappa på skog- og badeturer, og så er jeg så heldig og få hilse på når jeg er hjemme på besøk. Jeg har begynt å innse noe trist: det blir mange år til jeg skal få meg egen hund. Hvis jeg i det hele tatt skal. Jeg er alt for glad i å reise og farte rundt ennå, og selv om jeg virkelig ønsker meg en hund, må jeg bare være fornuftig og sette ned foten for meg selv. Kanskje det blir hund den dagen jeg sitter i saksa med mann, barn, to biler og innpåslitne naboer. Så kan jeg gjemme meg i skogen med hunden min når jeg trenger å rømme vekk fra hverdagen 😉  Processed with VSCO with a5 preset Snakker om rømming. Jeg føler meg nesten litt som en tenåring på rømmen. For jeg ligger på gjesterommet til Kristina i Kristiansand, etter en laang busstur. Trekker tilbake at vi «nærmest blir naboer når jeg flytter til Tønsberg»! Jeg fikk så nok av å være hjemme hos mamma og pappa at jeg rett og slett reiste til Kristiansand en dag tidligere enn tenkt. De syns jeg oppfører meg som en tenåring, og jeg syns de maser, tjaser og plager meg. Ikke glem at jeg er 26 år gammel. HAHA. Jeg begynner vel bare å freake litt ut over at jeg snart skal bo hjemme hos dem i flere måneder. Med husarbeid og skyvedører uten lås. Det er det siste jeg vil akkurat nå, for jeg føler meg jo så fri og har det så gøy. Så da ble det plutselig bare irriterende å være hjemme på alle måter, selv om det ikke finnes noen jeg er mer glad i enn foreldrene mine! Jeg får litt dårlig samvittighet for at jeg blir så lei, mamma og pappa har jo vært så gjestfrie og snille mot alle venninnene mine som har vært innom denne uken. Å sitte og vorse med bestevenninner + mamma og pappa var jo toppen av lykke for meg 🙂  Processed with VSCO with a5 preset Nok om meg og mitt tenåringsliv! Nå venter noen fine dager på sørlandet, med blant annet bryggefest og Kaptein Sabeltann-show. Det må være minst 20 år siden jeg var på sistnevnte, det var den gangen selveste Terje Formoe spilte kongen på havet. Men det blir gøy å oppleve igjen 🙂 

Nå er det natta fra gjesterommet, som vel egentlig er rommet til hunden Milo. Ikke dårlig for en hund på størrelse med en kaffetrakter å ha sitt eget rom med egen seng. Nattinatt, alle sammen 

25 Comments

 • Reply Lizbeth Osnes 17. juli 2017 at 12:40

  Haha, okei, jeg tror jeg trekker tilbake «drømmen» om å flytte hjem igjen for et par uker.. HAHA!

 • Reply Ine 17. juli 2017 at 13:34

  Hei Ida! Du har så utrolig flott hår! Det jeg lurer på, er hvordan du får en slik »sving» nederst i håret? Det ser ut som du har rettet håret, bare at det ikke er »pinnerett» nederst. Hvordan gjør du dette? Ser så fint ut!! »Bøyer» du håret nederst med rettetang? 🙂

 • Reply Hege Kristin 17. juli 2017 at 14:03

  så skjønn hund! <3

 • Reply Ida Wulff 17. juli 2017 at 15:43

  Hege Kristin: enig 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 17. juli 2017 at 15:44

  Lizbeth Osnes: haha ja det kan jeg forstå!! ;p

 • Reply Ida Wulff 17. juli 2017 at 15:44

  Ine: hei! 🙂 tusen takk. Ja, jeg vipper innover med glattetangen, glatter aldri rett ned. Husk å hold lett på tangen så det ikke blir en hard kant. Klem <3

 • Reply Anonym 17. juli 2017 at 18:29

  Rebekkaanm

 • Reply House of Nicole 18. juli 2017 at 09:35

  Er vel ganske normalt at det blir litt mye å bo hos foreldrene. Jeg hadde blitt sprø etter en uke! Kos deg i Kristiansand<3

 • Reply Ida 18. juli 2017 at 13:52

  Gled deg til du endelig blir hundemamma en dag! Jeg har hatt en golden retriever i ca 1,5 år nå, og får dårlig samvittighet bare jeg skal en tur på butikken, og jeg drar på reise et par ganger i året 🙁 Man blir så knyttet til den lille at jeg begynner å gråte bare av tanken på at hunden ikke lever noe særlig lengre enn 10 år og begynner nesten å angre på at jeg anskaffet meg han… Når man har fått seg hund så kan man ikke se for seg livet uten denne <3

 • Reply Ia 18. juli 2017 at 15:10

  Dette er ett random spørsmål meeeen..

  Jeg skal ha en personlig quiz hjemme hos meg med en ny vennegjeng jeg er så heldig å ha blitt en del av. Jeg googlet personlig quiz og vips så dukket din blogg opp (litt ironisk siden jeg er fast leser av din blogg). Jeg har aldri vært med på en slik quiz før og såg at du hadde erfaring. Kan du dele flere spørsmål/ideer for å lage en knallbra personlig quiz? Det hadde jeg satt STOR pris på! Denne kvelden må bare bli bra!!

  Det var så genialt å lage en morsom personlig quiz for å bli bedre kjent og for å ha det morsomt. Jeg har planer om å bruke den appen du nevnte.

  Stooooor klem!!

 • Reply Anonym 18. juli 2017 at 20:10

  I stedet for å dra på fylla så burde du blogge mer 🙁

 • Reply Veronika 18. juli 2017 at 21:14

  Hei! Mener å huske at du fikk PMU bryn en gang i tiden. Var du fornøyd med de? Har du det ennå?☺

 • Reply ingrid 18. juli 2017 at 21:43

  Kunne ønske flere tenkte slik som deg ang det å skaffe seg hund når man liker å reise og farte rundt! hvorfor ikke vente til man lever et litt mer rolig og stabilt liv og faktisk har det som trengs for å ta vare på en hund, og ikke bare tenke på seg selv og hvorfor «jeg» vil ha hund.

  Skjønner situasjonen din ang å bo hjemme haha, jeg har vært der selv. Det kan bli ganske heftig til tider når man er vandt til å bestemme alt selv!

 • Reply Helle 18. juli 2017 at 23:32

  Hei!! Hvor er den fine stråvesken / strå strandbaggen fra snap fra?? Trenger en sånn ASAP<3 klem

 • Reply T 20. juli 2017 at 13:18

  Hei Ida!

  Dette spørsmålet er urelevant for innlegget, men jeg tenker å studere markedsføring på HK til høsten. Må man holde mye muntlige presentasjoner? Eller er det helst forelesninger og lesing hjemme? Er virkelig ikke glad i å presentere, så kjenner jeg gruer meg litt 🙁

 • Reply Anonym 20. juli 2017 at 22:16

  Hei! Jeg lurte på en ting, du skrev når du var i London og kjøpte deg chanel vesken at den var kjøpt for 3 år siden, og ble solgt billigere da! Lurer på hvilke butikk du kjøpte den i da? Skal til London snart og ønsker meg en litt for dyr veske ☺️☺️

 • Reply Ida Wulff 20. juli 2017 at 23:06

  Anonym: kjøpte på Designer Exchange 🙂 God tur!

 • Reply Ida Wulff 20. juli 2017 at 23:07

  T: Jeg har ikke holdt en eneste en 🙂 Det oppstår situasjoner hvor det er valgfritt, men hoppet ikke akkurat frivillig opp av stolen. Lykke til med studiet! Klem

 • Reply Ida Wulff 21. juli 2017 at 00:15

  Helle: Ellos 😀

 • Reply Ida Wulff 21. juli 2017 at 00:16

  Veronika: de er så å si usynlig nå, jeg fylte aldri på igjen. Men ja, var veldig fornøyd. Hvis jeg skulle tatovert igjen hadde jeg nok ikke turt å gå til noen andre enn Sol 🙂 Klem

 • Reply Ida Wulff 21. juli 2017 at 00:16

  ingrid: ja, helt enig med deg 🙂 Klem!

 • Reply Ida Wulff 21. juli 2017 at 00:17

  Ida: åh, så koselig <3 Golden retrievere er såååå skjønne!!

 • Reply Ida Wulff 21. juli 2017 at 00:17

  Anonym: enig 😀

 • Reply Ida Wulff 21. juli 2017 at 00:20

  House of Nicole: takk for det <3

 • Reply Ida Wulff 22. juli 2017 at 23:47

  Ia: Hei! 🙂 Så hyggelig da! Et tips til spørsmål er å scrolle seg laaaaangt ned på tidslinjen til deltakerne på quizen og ta printscreen av gamle statuser. Så sensurerer du navnet, og quiz-deltakerne må gjette på hvem som er eier av den kleine statusen. Utrolig gøy! Ellers kan du stille deltakerne noen spørsmål på forhånd, slik at du kan få litt hjelp på forhånd. F.eks: hva skulle du hete hvis du ble født som motsatt kjønn? Hva drømte du om å bli da du var liten? Beskriv *annen quiz-deltaker* med ett ord? Lykke til med quizen, klem til deg 🙂

 • Leave a Reply