Hverdagsliv

SOMMER PÅ SØRLANDET

20. juli 2017

– VISITING MY BFF – 

Fire dager uten å blogge – det tror jeg faktisk er personlig rekord. Jeg har som dere allerede vet vært på mini-sommerferie hos Kristina i Kristiansand. Det har vært sååå koselig, og jeg har ledd så mye at det er rart jeg ikke er støl i magen. Siste natten måtte jeg legge meg på gjesterommet igjen, fordi vi byttet på å få hysteriske latteranfall. Du vet: den ene holder på å sovne, den andre kommer til å tenke på noe morsomt, prøver så å le med nesa, men det ender med at hele madrassen rister og lungene eksploderer. Vi hadde et fantastisk Hangover The Movie-tilfelle på tirsdagen, og er nå enig om at vi kan leve på det resten av livet. Trenger aldri dra ut på byen igjen! Haha.  Bortsett fra å ligge i sengen og le (noe vi har gjort urovekkende mye av), har vi hengt med to kompiser som også kom på besøk til Kristiansand, gått tur rundt Odderøya, vært på bryggefest, hatt spillkveld og ikke minst: Kaptein Sabeltann show i dyreparken! Det er 19 år siden jeg var på det sist, så det var skikkelig nostalgisk å oppleve det igjen  Kristiansand har vist seg fra sin beste side! I dag ble det roadtrip tilbake til Tønsberg, hvor jeg besøkte mormor og morfar i deres nye leilighet. De har blitt naboer med mamma og pappa, så nå kan jeg løpe ned døren deres de månedene jeg skal bo hjemme. Er så heldig at jeg får ha sengen min der, så jeg kan rømme når jeg er lei av de som fødte meg.

Etter å ha besøkt mormor og morfar tok jeg et kveldstog hjem til Oslo. Jeg har savnet Oslo – hva skjer med det… Nå venter i hvertfall en liten uke her, før jeg endelig skal ut og REISE! Men mer om det senere. Nå må jeg hive meg rundt med klesvask, for jeg får ikke sove når det står en koffert full av skitne klær og venter på meg.  Alright, det ble en klønete oppramsing av et livstegn, dere skulle visst hvor vondt det gjør i hjernen å ikke ha blogget på nesten fire dager! Føles som å ikke ha luftet hunden sin på fire dager. Eventuelt å ikke møte opp på jobb i fire dager. Kanskje ikke helt, men du skjønner tegningen. 

Snakkes i morgen, det lover jeg!

6 Comments

 • Reply Hege Kristin 20. juli 2017 at 23:49

  så bra du har det så fint 😀 alltid herlig med latterkrampe <3

 • Reply Ida Wulff 21. juli 2017 at 00:15

  Hege Kristin: <33

 • Reply Therese 21. juli 2017 at 05:47

  Kan du ikke skrive om The hangover monentet dere hadde? 😂 Det er desidert den beste bloggingen, når du forteller slike artige «rampestreker» du og Kris er med på, haha:) Kjære deg, kan du lage ett slikt innlegg? 🙂

 • Reply Emilie Madeleine 21. juli 2017 at 13:32

  Hei Ida☺️ Karr e kleda dokka i frå?☺️

 • Reply Ida Wulff 22. juli 2017 at 11:26

  Therese: Det skulle jeg sååå gjerne gjort, men det var en tredjepart som lekte sirkusartist, så da kan jeg dessverre ikke dele :O <3

 • Reply Ida Wulff 22. juli 2017 at 11:26

  Emilie Madeleine: Nike fra topp til tå 🙂

 • Leave a Reply