Hverdagsliv

ALLE DE KJEDELIGE TINGENE

21. juli 2017

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Gjesp. I dag har jeg løpt ærender, vasket klær og hatt hjemmekontor. Alle de kjedelige tingene – men som jeg egentlig elsker likevel. Det er sikkert ikke lov å si, men jeg syns det er helt fantastisk at det er overskyet og «trist» ute i dag. Noen ganger blir det bare for mye sol. Jeg føler meg alltid mer skjerpet og klar i hodet når det er overskyet, som om jeg blir blendet og nesten litt forvirret når byen koker. Sydenvær hjemme er noe helt annet enn sydenvær på ferie, for når jeg er i utlandet elsker jeg det jo. Men da trenger jeg heller ikke hjernen min spesielt mye, så det kan ha en sammenheng 😉 

Akkurat nå er leiligheten min et kaos, da jeg tømmer kofferten, vasker og fyller den opp igjen. Så nå må det ryddes og fikses i heimen, for jeg har store planer om en hjemmekveld med sushi takeaway og en serie. Meeen først: ut og løpe i trapper. Fy faen, hvis det fremdeles er lov å banne i dette rosenrøde blogguniverset. Jeg angrer uendelig mye på at jeg lot eksamensperioden ødelegge de gode treningsrutinene mine. Det kjennes ut som kroppen min er ødelagt, rett og slett. Og det er selvfølgelig ingen god følelse. Derfor må jeg bare komme meg i gang igjen, og takle stølheten som en… Kvinne. 

Da ønsker vi meg lykke til i trappene! Hvis jeg dør vil jeg kremeres, takk for meg.

9 Comments

 • Reply Hege Kristin 21. juli 2017 at 17:25

  godt å få gjort noe fornuftig også <3

 • Reply Tine 21. juli 2017 at 18:27

  Hei! Hvor fikk du tak i den almanakken? Sinnsykt kul!

 • Reply Sam 21. juli 2017 at 22:20

  Hvor er planleggern fra? :)) så fin!

 • Reply Johanne 21. juli 2017 at 23:00

  Hvor er day planneren din fra? Er på utkikk etter ny, og din var skikkelig fin! Hvordan ser den ut inni forresten? Er det mye plass til mye forskjellig?

 • Reply Christine Evjen 22. juli 2017 at 02:03

  Hei! 🙂

  Merker du fortsatt positiv forskjell på kroppen etter du sluttet på p-piller, og isåfall hva?

  Har akr sluttet på p-piller selv av ulike grunner, og venter spent på om jeg opplever forandringer. 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. juli 2017 at 11:25

  Sam: Etsy.com 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. juli 2017 at 11:25

  Johanne: Hei 🙂 Den har jeg kjøpt på Etsy.com. Helt super inni!

 • Reply Ida Wulff 22. juli 2017 at 11:25

  Christine Evjen: hei 🙂 Så spennende! Jeg har ikke merket noen flere nevneverdige endringer enn de jeg skrev om. Håper du vil trives uten! Klem

 • Reply Ida Wulff 22. juli 2017 at 23:45

  Tine: på Etsy.com 🙂

 • Leave a Reply