Hverdagsliv

TILBAKE I TRAPPENE

22. juli 2017

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

– TRAPPETRENING PÅ HOLMENKOLLEN – 

I går fristet det lite å dra på treningssenter, og derfor ble det trappetrening på Holmenkollen. Å løpe i trappene der er både morsomt og gratis – så det er et Oslo-tips å notere seg! Man tar bare T-banen til Holmenkollen, går opp en liten bakke og så er man der 🙂 Jeg fikk med meg Idabestis og hennes kjæreste, og sammen døde vi i helvetestrappene. Veldig gøy og veldig vondt. Beina mine vibrerte om kapp med alt som vibrerer i denne verden, og flere ganger måtte jeg bare stoppe opp og brøle litt. Vi byttet på å løpe, ta utfall og jump squats opp trappene, og til slutt gikk løpingen i slow motion.  seigt! 

Det er vel ingen overraskelse at beina mine er to stive stokker i dag. Og verre blir det sikkert. Så nå tenkte jeg å gå meg en «morgentur», selv om det strengt talt er formiddag. Bare for å myke opp litt, og sørge for at jeg ikke kommer til å gå som en 90-åring i fire dager.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Da jeg var hjemom Tønsberg fikk jeg forresten bachelor-gave av mamma og pappa, for vel gjennomført studie. Ååå, er de ikke søte  En pulsklokke av alle ting. Det var en veldig pen måte å si at jeg er blitt rund i kinnene på, haha! Men jeg har jo det, og kanskje en pulsklokke kan motivere meg til å bevege meg mer? Foreløpig har den gjort det – den helvetesklokken gir meg anmerkning når jeg sitter for lenge i sofaen. Og Paradise Hotel-deltakere gir kanskje 110% av seg selv, men i går ga jeg 240% i følge klokka! Hmm… Kanskje det er noen innstillinger som ikke er helt i boks, jeg må virkelig sette meg ned og lære meg den. Foreløpig har min laveste puls vært 50 og høyeste 194. Og så har jeg merket meg at pulsen min ble pinlig høy på T-banen…. La oss krysse fingrene for at jeg ikke blir en sånn puls-nerd da, dere. Har alltid tenkt at det virker som et meningsløst liv 😉 

Nei, nå har jeg klart å bruke tre kvarter på å drikke morgenkaffe. Klokka er sur, vi må ut på tur! 

17 Comments

 • Reply Hege Kristin 22. juli 2017 at 11:22

  så herlig 😀

 • Reply Henriette 22. juli 2017 at 15:03

  Hei Ida! Hvilken modell av new audrey eller audrey er din favoritt???

 • Reply charlotte 22. juli 2017 at 16:02

  hvor er genseren din fra?

 • Reply Vibeke 22. juli 2017 at 19:56

  Ida du ser helt fantastisk ut! Tren hvis du følger deg bedre av det, ikke fordi du føler du må. Du både er og ser fantastisk ut.

 • Reply HIlde 22. juli 2017 at 23:21

  Hva heter pulsklokken? Må du bruke pulsbelte

  eller måler den på håndleddet? Takk for svar 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. juli 2017 at 23:35

  Vibeke: så søtt av deg <3 Jeg trener selvfølgelig fordi jeg føler meg bedre av det. Stor klem

 • Reply Ida Wulff 22. juli 2017 at 23:35

  HIlde: Polar M430, og den måler på håndledet 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. juli 2017 at 23:36

  Hege Kristin: god helg til deg <3

 • Reply Ida Wulff 22. juli 2017 at 23:36

  Henriette: New Audrey 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. juli 2017 at 23:36

  charlotte: Den er fra Wildfox 🙂 God helg!

 • Reply Marie 23. juli 2017 at 10:28

  Hei ida! Hvordan gikk det med bacheloroppgaven, ble det toppkarakter? Sykt å tenke på at du er ferdig!!

 • Reply Lizbeth Osnes 23. juli 2017 at 13:26

  Jeg vet ikke hvor store summer jeg skulle ha hatt for å løpe i de trappene der, men det hadde i alle fall vært nok til å slippe å jobbe igjen for resten av mitt liv… HAHA!

 • Reply Kaia 24. juli 2017 at 00:02

  Hei! Bloggen din kommer ikke opp på Bloglovin lenger. Liker å lese bloggen din, så begynte å lure når det plutselig ikke hadde vært noen innlegg på over en uke. Men så ser jeg jo her at du har skrevet masse. Tenkte bare si ifra 🙂

 • Reply Marie 24. juli 2017 at 11:59

  Hei! Vet du om bloglovin har problemer med din blogg? Jeg har ikke fått opp noen av innleggene du har skrevet etter den lille ferien fra bloggen. Begynte nesten å bli litt bekymret før jeg gikk inn her og sjekket:-)

 • Reply Anonym 24. juli 2017 at 14:46

  Elsker skoene! Hvilken modell/merke er det?

 • Reply Ida Wulff 26. juli 2017 at 19:34

  Anonym: Nike, vet ikke modell 🙂

 • Reply https://undress.vip/ 17. januar 2024 at 12:35

  Thanks for sharing, this is a fantastic article.Really thank you! Will read on…

 • Leave a Reply