Hverdagsliv

DENNE DAGEN

24. juli 2017

Processed with VSCO with a5 preset Disse bildene er fra i går. I dag har jeg nemlig ikke sittet på uterestaurant med solbriller på nesen og gestikulert meg gjennom samtaler om menn, verdensrommet og tilfeldig forbipasserende. Sola forsvant i det jeg fikk surret kroppen min inn i en bikini, så noen strandtur ble det aldri. Derimot ble det tepper, Bulmers og musikk på takterrassen. Deretter engangsgrill, latterkramper og flere timer med latskap på gresset nedenfor festningen. Til slutt en øl i solnedgangen på en bryggebar i nærheten av Aker Brygge. Følte meg som en 19-åring igjen, som bare hang rundt i gatene med to kompiser uten å se på klokka. Bommet Marlboro Light, så utover byen, oppdaget bygninger jeg aldri har lagt merke til før, og det siste jeg ville var å gå hjem til stillheten. For en magisk søndag dette ble – en sånn dag man ikke kan kjøpe for penger, det er bare menneskene man er med. Og den følelsen  Processed with VSCO with a5 preset Det eneste jeg ikke er fornøyd med i livet akkurat nå er døgnrytmen min, haha. Jeg lover meg selv å legge meg før midnatt hver eneste dag, men plutselig er klokka to, og jeg skjønner aldri hvordan det går seg til. Hvor er det tiden flyr fra jeg kommer inn i leiligheten, til jeg slenger hodet på puta? Mye mulig at det bor en tidstyv jeg ikke kjenner til i leiligheten min… 

Men  skal jeg legge meg. Ti på to, for en seier 🙂 

13 Comments

 • Reply Maria 24. juli 2017 at 01:54

  Hørtes ut som en fantastisk søndag! Og fint å høre at jeg ikke er den eneste med elendig døgnrytme om dagen, hehe

 • Reply Kristine Larsen 24. juli 2017 at 12:26

  Åh hørtes ut som en perfekt søndag!

 • Reply a 24. juli 2017 at 21:18

  hei, hvor er blusen fra?

 • Reply Ingrid 24. juli 2017 at 22:57

  Hei Ida! Jeg tror at det er noe galt med bloggen din på blogglovin’, for de siste fem innleggene dine har ikke dukket opp, selv ikke når jeg går inn på bloggen din og oppdaterer. Har ikke noen problemer med å få opp innlegg fra andre blogger btw. Håper du får fikset det, for det er så enkelt og greit å lese bloggen din via den appen😊

 • Reply Silje 25. juli 2017 at 09:52

  Hei Ida! 🙂 Ville bare gi en liten heads up om at innleggene dine ikke kommer opp på Bloglovin.. siste oppdatering der var for 8 dager siden :/ nyt sommeren vakre du <3

 • Reply Frida 25. juli 2017 at 23:08

  Hvor er den fine blusen fra?

 • Reply Linda 26. juli 2017 at 16:32

  Nydelig bluse du har <3 Vet du om den fremdeles er i butikken og i så fall hvilken butikk? 😉 Må løpe og prøve (les: kjøpe) 😀

  Klem <3

 • Reply Ida Wulff 26. juli 2017 at 19:33

  Frida: ByTimo 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. juli 2017 at 19:33

  Linda: den er fra ByTimo, fått den av Sevenfemales.net 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 26. juli 2017 at 19:34

  Kristine Larsen: <3

 • Reply Ida Wulff 28. juli 2017 at 00:49

  Silje: hmmm det var rart :O aner ikke hvordan jeg fikser det. Men skal høre! Takk for heads up 😀

 • Reply victoria 28. juli 2017 at 19:25

  Hei ida, hvordan redigerer du bildene dine?

 • Reply Ida Wulff 29. juli 2017 at 10:46

  victoria: hei 🙂 jeg bruker VSCO-appen på iPhone 🙂

 • Leave a Reply