Hverdagsliv

UT PÅ TUR

25. juli 2017

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset For det første: se hvor blek jeg er! Herregud, hadde nesten glemt hvordan jeg så ut uten farge og glød. Siden jeg straks reiser på ferie har jeg kjøpt meg en helt vill skrubbehanske på Bodyshop, sverger jeg hadde utslett på hele kroppen etter skrubbingen. Ble kanskje litt vel ivrig… Haha! Men nå er huden i hvertfall klar for soling, så det er alltids noe. 

For det andre: i går gikk jeg 28.641 skritt. Den pulsklokka jeg fikk i gave gjør meg helt gal, jeg vil bare bevege meg hele tiden. Når den vibrerer og sier at det er «tid for bevegelse» føles det som en fornærmelse. Kremt. Legger man igjen en sånn klokke hjemme når man drar på ferie? 

For det tredje: i dag har jeg vært ute og gått på Bygdøy sammen med Selma og hennes voffs. Morsomt hvor tregt turen går med venninneskravling og hund, forhold til når jeg går alene. Men så er det 1000 ganger koseligere også da!

For det fjerde: nå må jeg seriøst pakke ferdig den kofferten. Mer om denne noe spontane turen senere, når jeg har kommet meg ajour 🙂 

4 Comments

 • Reply Anne 25. juli 2017 at 22:31

  Masse god tur fineste Ida <3 Barcelona er fantastisk!

  Og ja, legg for all del klokken igjen hjemme! Det siste man trenger å høre når man ligger å trykker i seg chips på stranden er «tid for bevegelse» 😂🙈

 • Reply lixil 26. juli 2017 at 09:06

  Pulsklokke er virkelig genialt og fælt på en gang. Jeg har nettopp fått selv, og satt på lesesalen i går, og da blir det jo mye stillesitting. Men jeg var heldigvis alene på lesesalen, så hver gang den vibrerte om at jeg måtte bevege meg, reiste jeg meg og tok knebøy. Lurer på hvordan jeg skal løse dette når jeg ikke er alene på lesesalen :p

 • Reply Ida Wulff 28. juli 2017 at 00:42

  lixil: Hehe, kjør på uansett ;pp lykke til med lesingen <3

 • Reply Ida Wulff 28. juli 2017 at 00:48

  Anne: tusen takk, Anne <3 Hehe, klokka ble med men den ligger på ferie i toalettmappen! Klem til deg

 • Leave a Reply