Reise

ROOFTOP & PINA COLADAS

28. juli 2017

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

– HOTEL CATALONIA BARCELONA PLAZA – 

Da vi ankom hotellet vårt Hotel Catalonia Barcelona Plaza, var vi litt sånn… Jaja, helt fint og greit, gammeldags interiør og sånt men who cares. Det var tross alt et av de rimeligere alternativene vi fant. Pipa fikk en annen lyd morgenen etter da vi tok heisen opp og fant takterrassen. Den er bare helt nydelig, og er grunn nok i seg selv til å velge dette hotellet!  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Så i dag har vi kost oss på en dobbel sunbed på taket. Pina Colada, nedkjøling i poolen, musikk og god mat. Jeg har ligget mest i skyggen, men jaggu har jeg ikke fått et skikkelig bikiniskille likevel. 

Fin takterrasse, eller hva? 

Er det noe jeg elsker på ferie, så er det følelsen av å ligge på hotellsengen etter en lang dag i sola, med nyvasket hår og la aftersunen trekke inn i huden. Nå gleder vi oss til å gå ut og spise – det er det nest beste med å være på ferie, hehe. Bare sitte og bestille fritt vilt fra menyen, dele en liter sangria, prate og le oss skakk mens mørket senker seg.

Satser på at vi får like mye å le av i dag som i går. Knoll og tott på tur, vettu! Første halvdel av dagen lo vi på oss vondt i magen da Kristina skulle sette seg godt til rette i en solstol, veltet bakover og lå der og rullet rundt på gulvet i bikini foran en guttegjeng. Noen av dere fikk kanskje gleden av å se det på Snapchat? Og på kvelden ble vi jo ofre for taxistreik, da vi endelig kastet inn håndkle hva angår å tråkke rundt til fots. Vi gikk 6 km (eller noe sånt) i høye hæler for å smake på det en bloggleser påstod er byens beste sangria. Den innfridde heldigvis! På hjemveien var det gnisselår og gnagsår for fullt, så vi så ingen annen løsning enn å hive oss inn i en sykkeltaxi. Sjåføren/syklisten syns vi var så tunge å sykle rundt at han måtte inn på en kiosk og kjøpe en liter vann. I tillegg syklet han oss i feil retning, og skulle plutselig ha 35 euro ekstra for å sykle oss riktig vei. Da ble det brått en demper på den gode stemningen i sykkeltaxien, haha! 

Håper alle har det fint 

10 Comments

 • Reply Tonje 28. juli 2017 at 17:49

  Det hørtes utrolig koselig ut og så fine bilder, likte utsikten veldig godt (:

 • Reply Hege Kristin 28. juli 2017 at 19:26

  åj, så fint! 😀

 • Reply Monika 28. juli 2017 at 23:19

  Hei dere:)

  Jeg er også på ferie i Barcelona akkurat nå, bor faktisk like ved Federal cafe. Vil gjerne tipse dere om Cera23 som har deilig mat og verdens beste blackberry mojito! I kveld var vi på Ikibana (paralelo), og det må være beste matopplevelsen hittil i B! Vi prøvde oss på en tasting menu, og det var SÅ godt og anbefales så absolutt. God ferie og kos dere masse 😄

 • Reply Lene 29. juli 2017 at 10:30

  Barcelona har en av verdens beste og enkleste metrobane. Anbefaler denne istedet👏🏻💃🏼😀

 • Reply Ida Wulff 29. juli 2017 at 10:45

  Monika: oi, takk for supre tips 😀 de er notert. Kos deg masse videre i Barcelona <33

 • Reply Lizbeth Osnes 29. juli 2017 at 18:10

  Åh, så lekkert! Nyt dagene 🙂

 • Reply Annie 29. juli 2017 at 21:39

  Wow! Vet du om takterassen er åpen for de som ikke er gjester på hotellet også?

 • Reply Ida Wulff 30. juli 2017 at 12:04

  Annie: den er kun for gjester på hotellet, de går rundt og sjekker om alle har nøkkelkort dessverre :/

 • Reply Ida Wulff 30. juli 2017 at 12:05

  Lizbeth Osnes: takk for det 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 1. august 2017 at 10:11

  Tonje: ja, den er fin 😀 tusen takk <3

 • Leave a Reply