Paraplyer

DET ER PÅ TIDE MED NOEN PARAPLYER

31. juli 2017

Jeg har sååå mange notater på iPhonen min – og mange av dem inneholder paraplyer. Hører det regner og er dårlig vær hjemme, så tenkte kanskje noen syns det ville være deilig med et avbrekk fra sol og sydenliv her på bloggen, hehe. Her er paraplyene jeg har samlet opp siden sist!  Alle mennene som henger på Oslo City uten mål og mening. Står og speider mens de snakker i telefonen, eller i beste fall spankulerer rundt i et tempo som ikke gjør seg på et kjøpesenter. Det kommer kanskje som en overraskelse, men jeg liker Byporten og Oslo City hvis jeg har en haug med ærender – men disse mennene… De plager meg, haha. 

At jeg over gjennomsnittet ofte piper når jeg går ut av butikker. Er det ikke en snusboks, så er det et ubrukelig menneske som har glemt å fjerne en alarm. You had one job! Altså, det er så grusomt. Nesten så jeg holder pusten når jeg skal gå forbi den alarmdingsen, jeg er så redd for at noen skal tro jeg er en tyv. Hallo, jeg tør ikke snike på trikken en gang. 

Folk som avslutter setninger med å kalle deg vennen. Det er noe sjukt nedlatende og bezzerwizzer over det.  Processed with VSCO with a5 preset Folk som jobber på spa/hudpleieklinikker og så videre, som må påpeke alt som er galt med deg. For en stund siden var jeg på et sted og fikk pedikyr – jeg skal forsåvidt aldri tilbake dit igjen, så det er vel trygt å skrive om det. De stakkars tærne mine hadde vært på festival, konsert og sikkert ti turer på byen, så de trengte virkelig en oppussing. Mens jeg satt der i godstolen med meditasjonsmusikk og røkelse langt inn i hjernen, klarte negledamen å nevne tolv ganger hvor synd det var på føttene mine. Oh oh, you broke this nail. Oh oh, you wear very bad shoes. Jada, jeg vet det, jeg hadde vel faen ikke kommet hit hvis alt var i sin skjønneste orden. Men jeg smilte bare og sa yes, I know, så klart. Hadde helt klart foretrukket å sitte med øynene lukket og sove til kling klang ding dong-musikken hennes.

Når folk snakker om arv. Altså, arv? Går du og tenker på hva og hvor mye du skal arve når noen du er glad i dør? Kanskje du burde dø før dem. 

Hvite joggesko. Jeg elsker dem egentlig! Men jeg sverger, de er skitne allerede før jeg har pakket dem ut av boksen.  Processed with VSCO with a5 preset «Minner» på Facebook. Jeg var klar over at jeg var litt rebelsk i 18-19 års alderen, men at jeg var en komplett idiot? Tenk å skrive så syke statuser. I går fikk jeg opp at jeg hadde skrevet: I didnt believe in your lies, I believed in you. Herregud. Ting forandrer seg, i dag tør jeg nesten ikke bevege meg på Facebook. 

Uanmeldt besøk. Ettersom jeg bor et sted hvor mange venner og bekjente har det med å henge, gå og sykle forbi på daglig basis, virker det som at folk tror det bare er å stikke innom. Ringe på. Stå utenfor og sende melding om at… Nå står de utenfor. Vel. Det er et mareritt, og jeg setter 0% pris på det. Da var det sagt!

Butikker som har garantier som ingen noen gang kommer til å bruke, fordi det blir for dumt. Et godt eksempel er Kondomeriet sin orgasmegaranti. Diplom til det ene mennesket på jordkloden som tropper opp på Kondomeriet i Karl Johan med sin nyinnkjøpte vibrator i hånda og krever pengene tilbake fordi den ikke gjorde jobben. Haha. Processed with VSCO with a5 preset Har du noen paraplyer du har tenkt på i det siste? Jeg elsker som alltid å høre om dem! 🙂 

Vi ligger faktisk i sengen og sløver enda, men nå skal vi straks komme oss på stranda. I går var vi superturister og rundet hele Barcelona – mer om det senere. 

44 Comments

 • Reply Geriatriks 31. juli 2017 at 11:11

  Folk som treffer kjente akkurat idet de går av rulletrappa på kjøpesenteret, og stiller seg til akkurat der for å slå av en prat.

 • Reply Johanne 31. juli 2017 at 11:17

  Kanskje noe sent hvis dere straks er på vei hjem fra Barcelona, men trodde jeg hadde tipset om det tidligere men ser ikke ut til at den ble publisert! Tips til fresh super digg mat: Flax & Kale!

 • Reply Kristine 31. juli 2017 at 11:26

  Hahaha, disse var gode! Kjenner meg godt igjen i flere, men spesielt den omhandlende ansatte ved hudpleieklinikker. Ikke bare skal de peke ut alt som er feil med tærne/hendene/huden din, men værre mersalgsmas finner man ingen plass! Nei, jeg har ikke SÅ dårlig hud at jeg trenger en dyprens til 2000 kr hver andre måned, eller en helt ny hudpleieserie når jeg er fornøyd med den jeg har 🙄

  Kos deg videre på ferie! <3

 • Reply Ida 31. juli 2017 at 11:41

  Jeg digger det! Spa-paraplyen kan jeg virkelig kjenne meg igjen i. Det har skjedd meg minst 2 ganger, og det er like irriterende hver gang. Det er kommentarer som «You cut your nails too short», «your feet are so dry» JAMEN, DET ER JO DERFOR JEG ER HER. Og de kleine statusene fra 10 år siden, sånne kryptiske engelske lyrics statuser. Gud, jeg dør bare av og tenkte på det. HAHA

 • Reply Elisabeth 31. juli 2017 at 14:10

  Elsker paraplyinnleggene dine! Som vanlig veldig enig i mange. Spesielt det med uanmeldt besøk. Jeg får angst av tanken.. spesielt de dagene jeg har en «dårlig dag», men verdens styggeste antrekk, null sminke og ikke dusja på ei litta stund. Eller når jeg har hatt det travelt og kjøkkenbenken/badet er BOMBA.. Gi beskjed på forhånd pliiis.

 • Reply Kamilla 31. juli 2017 at 14:52

  Når bussjåføren er verdens snilleste og venter på folk som løper og så SIER DE IKKE TAKK. De ser ikke på vedkommende engang. Det er nesten så jeg sier ifra at «det der var du vel ganske glad for eller?! Si takk da!»

 • Reply Anonym 31. juli 2017 at 15:04

  Hahah å fantastisk, fortsett å lag sånne innlegg! Kjenner meg så igjen i det første punktet om de mennene på Oslo City!!

 • Reply Amalie 31. juli 2017 at 15:18

  Det er så sykt det med «vennen». Endelig fikk noken satt ord på irritasjonen rundt ordbruken. Andre uttrykk som får sjela mi til å vrenge seg i smerte er «kjør daaaa» og «få det påååå». Gjerne kombinert med lillefinger-tommel-emojien.

 • Reply annielistic 31. juli 2017 at 15:43

  Haha! Elsker paraplyene dine, det blir liksom negativitet på en positiv måte – liker det!

  For meg er det en skikkelig paraply når folk snakker i telefonen mens de kjører bil, gaaaaad! Særlig hvis man ser at de kjører litt rart først, så kommer man på siden av dem og ser at de snakker i rører. Gjør meg så forbanna! Har flyttet til Sverige for en mnd siden, og her er det faktisk lov å snakke i telefonen mens man kjører – herregud.

  Kos deg videre i Barca søta <3 Det er en fantastisk by!

 • Reply Positiv 31. juli 2017 at 18:20

  Du ser fantastisk ut Ida! Du stråler virkelig på bildene du legger ut for tiden 🙂

 • Reply Anonym 31. juli 2017 at 20:48

  Det som irriterer meg er ikke nødvendigvis unger på fly (eller ok, litt da) men FORELDRE som lar ungene vimse og styre i setet. DET er irriterende. Videre satt jeg nylig bak en dame som gjentatte ganger slang seg godt til rette i det allerede bakoverlendte setet hennes. Det er vel en ca. uskreven regel at man ikke lener setet bakover på korte flights? Eller har jeg misforstått 😛

  Jeg har ikke så lange bein, men at noen nærmest gynger foran meg i tillegg til å ha setet nede er så vannvittig irriterede!! Hun skjønte heller ikke at man skulle rette opp seteryggen før landing.

 • Reply Silje 31. juli 2017 at 20:55

  Ler alltid høyt av paraplyene dine!! 🙂 Jeg blir like irritert hver gang jeg er på veg inn i en butikk og før jeg har rukket å komme 2 meter innenfor roper butikkmedarbeideren «NOE JEG KAN HJELPE DEG MED??» fra bak kassa, gidder ikke engang komme frem og hilse på deg eller observere deg littegrann for å SE om du kanskje trenger noe hjelp. Arrgh

 • Reply Mariam 31. juli 2017 at 21:39

  Når alle MÅ på do akkurat når piloten informerer om at vi skal lande om 20 min!

  Hallo! Kan ikke dere vente litt til??.

 • Reply Kristine 31. juli 2017 at 22:01

  Når folk setter seg ved siden av meg på bussen

 • Reply Hege 31. juli 2017 at 22:06

  Veldig enig med den *uanmeldt besøk*. Det er så sykt stressende.. og unødvendig;) Hvorfor ikke bare sende en sms en times tid eller noe før, så man rekker å hive seg rundt og stelle seg selv og huset så det ser noen lunde anstendig ut;)

 • Reply Anonym 1. august 2017 at 03:53

  Smaksgaranti; »Jeg likte ikke det pålegget, men har spist det opp selv om. Får jeg pengene tilbake?» 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. august 2017 at 10:02

  Mariam: amen

 • Reply Ida Wulff 1. august 2017 at 10:02

  Hege: veldig sant, hehe!

 • Reply Ida Wulff 1. august 2017 at 10:03

  Positiv: det var hyggelig å høre. Tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 1. august 2017 at 10:03

  Anonym: ah, det burde egentlig ikke gå an å legge seter bakover i det hele tatt! Alle har det vel fint hvis INGEN legger setet tilbake :O Når én begynner, blir det fort dominoeffekten, haha.

 • Reply Ida Wulff 1. august 2017 at 10:04

  Anonym: haha, godt, da er det ikke noe jeg innbiller meg 😀

 • Reply Ida Wulff 1. august 2017 at 10:04

  Amalie: hahaha, enig! Kjøøøør 🙁 <3

 • Reply Ida Wulff 1. august 2017 at 10:04

  annielistic: hæææ, er det lov i Sverige! Så sjukt :O Det er jo livsfarlig. Takk for det, vi storkoser oss <3

 • Reply Ida Wulff 1. august 2017 at 10:05

  Elisabeth: yesss, samme her <3

 • Reply Ida Wulff 1. august 2017 at 10:05

  Kamilla: Frekkeste! 🙁

 • Reply Ida Wulff 1. august 2017 at 10:08

  Ida: hahaha <3 hva er det de spadamene tror, at vi fikser tærne våre før vi kommer til dem :O No..

 • Reply Ida Wulff 1. august 2017 at 10:09

  Geriatriks: herregud, KLIKKER!!

 • Reply Ida Wulff 1. august 2017 at 10:09

  Johanne: takk for tips 😀 går litt tregt med kommentar-godkjenningen her!

 • Reply Ida Wulff 1. august 2017 at 10:09

  Kristine: haha ja, mye av det er nok pga mersalg. Det er så ubehagelig! Tusen takk for det <3

 • Reply anonym 1. august 2017 at 10:26

  Hvor har du kjøpt det fine hårbåndet ditt fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. august 2017 at 12:04

  anonym: på Zara 🙂

 • Reply Emilie 1. august 2017 at 21:08

  Hahaha! Dette er det beste jeg har lest, lo høyt om de garantiene!

 • Reply Ida Wulff 2. august 2017 at 00:18

  Emilie: haha 😀 <3

 • Reply Lisa 2. august 2017 at 01:30

  Garantier, jeg kjøpte en Norwegia etter jeg kom hjem fra ferie (typ 4 uker i villeste bushen) og gledet meg til knekkebrød med min favoritt Norveiga gulost. Den var skikkelig dårlig og lignet på Synnøve sin på en prikk, så jeg klaget.. Jeg hadde ferie og hadde tid til å sitte å fylle ut et klageskjema.. Jeg fikk 200 inn på konto og de lovet at de skulle kontakte meiriet (som jeg faktisk oppga i min klage) og se over deres kvalitetskontroll.. Jeg fikk litt dårlig samvittighet for at de skulle få kjeft. Men superspareren i meg fikk high five :()

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 2. august 2017 at 08:33

  Hahaha, fantastisk som alltid! Er sjukt einig i alt – spesielt det med folk som jobber på hudpleie/spa og skal kommentere alt! Sist eg ordna vipper fekk eg beskjed om at eg burde ha begynt med ansiktskrem for leeeenge siden! 😛

 • Reply Anonym 2. august 2017 at 12:21

  Herlig!

  Folk du følger på Instagram som på død og liv må dele i «mystory» folk de følger som de vil du skal følge, og takk for at den siden delte bilde ditt. Greit nok et par ganger, men flere ganger hver bidige dag?!

  Bloggere som henger ut andre bloggere på forum for så å skrive smiskete i kommentarfeltet til de de nettopp har hengt ut (kom tilfeldig over det)

 • Reply isabelle 5. august 2017 at 02:41

  eller bare når du bruker den orgasmegarantien 4 ganger og du må betale returfrakt på 100+kr PR PAKKE (!!!!!!!!!!) arg

 • Reply Caroline 5. august 2017 at 09:26

  De som søker photocred på Instagram i kommentarfeltet på et bilde dem har tatt. Selv om det kun er et helt vanlig oppstilt bilde. «Jøss, dette var en flink fotograf, lurer på hvem det er»

 • Reply tone 7. august 2017 at 12:58

  selfies i undertøy / bikini med rumpa struttende mot kameraet, typ fitness pose, også «jo i dag var vi på ikea og så spiste vi på blabla..» Logisk foto..

 • Reply irenglede 10. august 2017 at 13:50

  Heisan. Ja, jeg har et spørsmål. Hvorfor heter det paraplyer, egentlig? Innlegget ditt var artig, men du får jamenimeg mange artige kommentarer også. Takk for dagens smil! ;D

 • Reply Maren 12. august 2017 at 16:15

  Noen paraplyer som har irritert meg en stund:

  – folk som bruker boomerang-funksjonen på snap, insta osv. Det er så dørgende kjedelig og irriterende, for ikke snakke om intetsigende.

  – folk som leier/koser med hverandre når de trener på treningssenteret. Det må da gå an å la vær den lille timen man trener.

  – folk som ikke overholder vikeplikten sin i trafikken

  – trege kassadamer

  – sure kassadamer

 • Reply Ida Wulff 15. august 2017 at 16:53

  irenglede: fordi man bruker paraplyer for å beskytte seg mot «regnet» 😀 hehe. Nå elsker jeg jo egentlig regn, så kanskje det burde hete noe annet…

 • Reply irenglede 15. august 2017 at 20:11

  Å, er det det som er bakgrunnen. De visste ikke dumme meg. Takk for svaret. Da ble jeg litt klokere…. Ha en fin kveld. ;D

 • Reply Ida Wulff 15. august 2017 at 22:51

  irenglede: takk det samme 😀 <3

 • Leave a Reply