Reise

SUPERTURISTENE

1. august 2017

God morgen fra Barcelona  Her våknet vi til grå og overskyet himmel i dag – fy søren så deilig! Det har vært veldig veldig varmt her de siste dagene, og jeg kjenner at det blir deilig med en pause nå.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetSnakker om varme: i går hadde jeg den varmeste dagen i mitt liv, som superturist på turistbuss. I over åtte timer var vi rundt i byen på sightseeing, og det føltes som om vi rundet hele Barcelona. Sightseeing buss er en helt super aktivitet hvis du vil se mest mulig av byen. Barcelona er jo så stort at å være gående/taxikjørende turist kan bli både utmattende og dyrt. Vi kjøpte en dagsbillett med selskapet Barcelona Bus Turistic for 29 euro. Da kan du hoppe av og på når og hvor du vil hele dagen, og de har seriøst stopp over alt. Umulig å ikke få øye på disse bussene! Selskapet kjører tre forskjellige ruter, og du kan selv bytte rute når du ønsker. Vi fullførte to av tre runder før vi var helt utslitt, det ble en del stopp på oss for å si det mildt.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

– SIGHTSEEING I BARCELONA – 

Noen av stoppene vi gjorde var World Trade Center, Port Vell, bydelen Barri Gotic, Sagrada Familia, Park Guell, Sarria og Tibidabo. Min favoritt var Barri Gotic, der følte jeg at vi havnet i Italia, og ruslet bare rundt i koselige gater. Shoppet litt, spiste litt, kikket mest på bygninger. Ellers er jo kirken Sagrada Familia et must å få med seg – kirken som aldri blir ferdig, den er virkelig et syn for seg selv. Tibidabo er en fornøyelsespark hvor du får den beste utsikten over hele Barcelona. Kanskje ikke så rart, med tanke på at vi måtte ta buss, trikk og bane for å komme oss helt på toppen. Veldig fin fornøyelsespark med karuseller og alt, selv om den nok mest er ment for barn.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Da dagen gikk mot slutten, var vi sultne og bestemte oss for å forville oss inn i noen små gater langt vekke fra sentrum. Det skulle vi fort angre på: ikke én åpen restaurant, og ikke én eneste taxi. Var nesten så vi satte oss ned på fortauet og ga opp, da vi var så heldige og få haike med to spanske jenter. De skulle egentlig en annen retning, men kjørte oss helt frem til turist-smørøyet. For en lettelse! Vi feiret med sangria og tapas, så klart 😉 

Nå skal dagens gråvær utnyttes – vi skal på matmarked, og så skal det shoppes! 

15 Comments

 • Reply Kristine Larsen 1. august 2017 at 13:20

  Herlige bilder!

 • Reply annielistic 1. august 2017 at 15:12

  Åhh Barcelona <3

  Jeg var der med tre venninner i 2014, og det er seriøst den fineste byen jeg har vært i – jeg elsker Spania. Vi tok også turistbussen, men vi var ikke like rutinerte som det dere har vært. 8 timer ja, kan tenke meg at det var svett og morsomt på samme tid!

  Du ser helt fantastisk ut foresten, også er du så søt <3

 • Reply Johanna 1. august 2017 at 15:23

  Dere må dra på Happy Pills! Det er en godteributikk med godteri som man plukker sammen i et medisin glass, Instagram-worthy!

 • Reply Ida Wulff 1. august 2017 at 15:48

  Kristine Larsen: takk for det 😀

 • Reply Ida Wulff 1. august 2017 at 15:48

  Johanna: Vært der 😀 veldig morsom butikk! <3

 • Reply Elisabeth 1. august 2017 at 17:28

  Heisann. Du har jo tatt microblading på bryna før sant? Brukte du lang tid før du bestemte deg for å ta det? Var du fornøgd? Var det vondt? Eg vurderer å ta det, men er det seriøst det same som ei vanleg tatovering? Ser det ut som om bryna er tatovert eller ser det naturlig ut? Eg har så lyst å få det gjort då eg har så vanskelege bryn…men er redd eg blir misfornøgd…:/

 • Reply Elin 1. august 2017 at 17:37

  Dere må reservere bord på Gourmet Tapas by Sensi!

  Liten, men utrolig koslig restaurant, med NYDELIG tapasmat!

  Anbefales virkelig. Sjekk de ut på Tripadvisor:)

 • Reply Kaja 1. august 2017 at 19:34

  fine bilder!

 • Reply Ingvildl 1. august 2017 at 20:40

  Åååh du er så søøøøøt Ida!! ❤️ Har du forresten Restylane i leppene? Er du fornøyd? 🙂 vurderer det selv, men er litt redd for at de er dårlig å utføre der! 😆

 • Reply Ida Wulff 2. august 2017 at 00:19

  Kaja Borgersen: tusen takk <3

 • Reply Lisa fra Sukhi 2. august 2017 at 08:30

  Selv er jeg fan av å bruke en dag på turistbuss i en ny by – iallefall hvis du har tid! Er så deilig å få fullstendig oversikt over alt som er å se og gjøre, og da er det lettere å vite hvilke severdigheter man vil dra tilbake til og oppleve litt nærmere 🙂

 • Reply Ida Wulff 2. august 2017 at 08:31

  Lisa fra Sukhi: helt enig 😀

 • Reply Anonym 2. august 2017 at 14:36

  Nipple-fest i Barcelona!:p

 • Reply Line 3. august 2017 at 12:23

  Hei Ida

  Elsker bloggen din som er så ærlig og ekte!

  Bare fikk litt hakeslepp da du la ut disse bildene. Kjenner du de som sitter bak deg i bussen? Hvis ikke, stakkars dem! Jeg hadde IKKE villet blitt avbilda ufrivillig på en så stor blogg som din. Fikk litt vondt i hjertet mitt av de ufrivillige posørene i bakgrunnen.

  Bare en tanke jeg måtte dele!

  Håper dere nyter Barcelona. Anbefaler Mas y menos – nydelig frokoststed! 🙂

  Klem

 • Reply Ida Wulff 3. august 2017 at 13:38

  Line: hei! Først og fremst, takk for det 🙂 Og det skal du så klart få lov til å mene, men det er ikke en problemstilling jeg kan ta hensyn til. Når man er ute i det offentlige rom står man i «fare» for å bli fotografert som en del av miljøet og bli publisert. Klem tilbake!

 • Leave a Reply