Reise

VENNSKAPSRÅD OG VESKEKJØP

2. august 2017

Processed with VSCO with a5 presetEr det noe jeg har lært om vennskap opp gjennom årene, så er det å si i fra om ting. Ikke la noe bygge seg opp. Hvorfor gå rundt og irritere seg, når det er vennen din som er irriterende. Bare å sende plagen i retur, og gjøre det til deres problem i stedet. Stort eller smått, put it out there. I dag måtte jeg ta steget, og si i fra til Kristina om noe. Så da vi satt i taxien på vei hjem fra stranda, med sauehår, sand mellom rumpeballene og solstikk light, sa jeg: nå må du ikke bli sur, men jeg må si i fra om noe… Du har begynt å rope navnet mitt igjen, hver gang du skal si meg noe. Hahaha, jeg hørte ilandsproblemet i øyeblikket jeg sa det høyt – noen tåler mindre enn andre, si. Men vi har hatt en runde på dette for et par år siden, hvor jeg fikk mark av å høre Idaaaa?!!! hver gang hun skulle spørre meg om noe. Ga meg samme følelsen som på barneskolen, da mamma klikket fordi jeg aldri stod opp tidsnok. Stod i trappa og freste som en sint drage. Blir ikke noen god start på dagen av sånt, vettu. 

Det hele endte bare i nok en latterkrampe. Satser på at sixpacken er på plass før jeg lander på Gardermoen. Ikke at jeg har lyst på sixpack, men du skjønner greia.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetOg hallooo, det ble veskekjøp i går! Barcelona er bare helt fantastisk på shopping, så det måtte vi utnytte når vi først hadde en gråværsdag. Jeg hadde egentlig ingen planer om å kjøpe veske her, men det hadde Kristina. En liten fun fact om oss to på shopping: den ene prøver alltid å dra den andre ned i dragsuget når det kommer til shopping – sånn for å føle seg bedre selv. Så i går ga jeg etter, men selvfølgelig mest fordi jeg fant en helt fantastisk fin veske, hehe 

Jeg har aldri kastet så mye som et blikk i Gucci sin retning, men noe har skjedd. Var som å gå inn i en godteributikk. Og for første gang har jeg kjøpt en veske som ikke er svart eller beige, woop! Skal selvfølgelig vise dere min nye venn senere.  Nå skal håret fønes og kroppen dyppes i aftersun, og deretter regner jeg med at det blir en helaften med tapas. Eller halvaften. For andre halvdel går nok med til vårt nye kveldsrituale: sitte på Youtube og se gamle episoder av Kjetil & Kjartan Show. Noe så gøy! 

30 Comments

 • Reply Amanda 2. august 2017 at 18:17

  Hvor er skoene fra? Veldig fine 🙂

 • Reply anette 2. august 2017 at 19:24

  hvor er kjolen fra? 🙂 🙂

 • Reply Aina 2. august 2017 at 21:34

  Hei. Er det en gucci marmont medium veske du har kjøpt? Jeg drar til Barcelona på mandag og har bestemt meg for å kjøpe den mens jeg er der 😉 har aldrig sett en så fin veske før!

 • Reply Minrefleksjon 2. august 2017 at 21:34

  Så vakker du er! Nydelig kjole. Kos deg videre på tur 🙂

 • Reply Ida Wulff 2. august 2017 at 21:37

  Amanda: de er fra Nelly, deres eget merke 🙂

 • Reply Ida Wulff 2. august 2017 at 21:37

  anette: kjøpt på Nelly 🙂

 • Reply Ida Wulff 2. august 2017 at 21:37

  Aina: hei 🙂 det er en marmont ja, men størrelsen er jeg litt usikker på. Kjøpte den største av de to størrelsene de hadde 🙂 god tur til Barcelona, du er heldig! Skulle gjerne vært en uke til… <3

 • Reply Ida Wulff 2. august 2017 at 21:37

  Minrefleksjon: tusen takk, snille du <3

 • Reply Trine 2. august 2017 at 22:58

  Har noen sagt til deg at du er en smule lik Hayden Panettiere?

  Gleder meg til å se hva du har kjøpt 🙂

  Og til slutt må jeg si at jeg virkelig liker bloggen din! Ikke noe clickbate og drama. Bare ærlig og rett frem.

 • Reply Caroline 2. august 2017 at 23:43

  Åh herregud, jeg trodde det var den Gucci papirposen som var den nye veska di jeg. Litt som den veska som ligner på de blå nettene fra Ikea.. 😉

 • Reply Ida Wulff 3. august 2017 at 01:23

  Caroline: haha, vel, hadde vært en fin veske det?? ;p

 • Reply Ida Wulff 3. august 2017 at 01:24

  Trine: åh ja faktisk! Og jeg elsker å høre det, så tusen takk, haha 😀 <3. Og så hyggelig å høre at du liker bloggen min. Jeg føler meg veldig heldig som kan blogge og kose meg med det uten å lage drama. Klem til deg!

 • Reply Hilde 3. august 2017 at 07:14

  Kjetil & Kjartan show 😀 morsomt å se det er flere,har hatt dilla selv på dem de siste dagene..igjen 😛 Håper du får en fortsatt fin ferie! 😀

 • Reply Ida Wulff 3. august 2017 at 08:07

  Hilde: haha, de er bare helt fantastiske! Tusen takk <33

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 3. august 2017 at 08:40

  Haha, fantastisk ting å måtte sei ifrå om! 😛

  Gleder meg til å sjå veska 🙂

 • Reply Lene 3. august 2017 at 09:01

  Ååå, du er så VAKKER!! Sånn sikkelig delikat og fin <3

 • Reply Ida Wulff 3. august 2017 at 09:04

  Lisa // Fjords & Beaches: 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 3. august 2017 at 09:05

  Lene: så hyggelig, tusen takk <3

 • Reply Kimberly 3. august 2017 at 10:10

  Gleder meg til å se vesken! Har begynt å sikle på Gucci selv i det siste

 • Reply Ida Wulff 3. august 2017 at 10:24

  Kimberly: ja, nå hadde de veldig mye fint altså 😀

 • Reply Maaria 4. august 2017 at 15:24

  hva har du gjort med håret ditt?? det var kjempefint satt opp 🙂 🙂 kan du vise? <3

 • Reply A 4. august 2017 at 16:42

  Her var du som alltid RÅ lekker! Veldig enig med Trine her, elsker bloggen din og finner den så inspirerende og intressant – et stort pluss til deg for å ikke lage drama eller overdramatisere overskriftene for å få deg klikk <3

 • Reply Marie 5. august 2017 at 12:50

  Åh, har du link til kjolen? Den var nyydelig!

  Håper flyturen gikk bra <3

 • Reply Maren 6. august 2017 at 16:50

  Hei Ida!

  Jeg fikk virkelig lyst på kjolen din, og som jeg har lest lenger opp i kommentarene, så kjøpte du den på Nelly. Men jeg klarer ikke å finne den. Har du noe mer info slik at jeg kanskje klarer å finne den? Feks prisen eller noe sånn, sånn at jeg kan prøve å sirkle meg inn på den? På forhånd takk 🙂

  Du er vakker!

 • Reply Ida Wulff 6. august 2017 at 23:26

  Maren: jeg klarte ikke å finne igjen kjolen da jeg prøvde å finne link 🙁 Klem <3

 • Reply Ida Wulff 6. august 2017 at 23:27

  Marie: klarer dessverre ikke å finne, den er nok utsolgt 🙁 Klem til deg <3

 • Reply Anonym 7. august 2017 at 21:36

  Jeg glemmer aldri den «Hvithai» filmen fra da derw var på jentetur i Gran Canaria. Har prøvd å lett etter den på youtube, men finner den ikke. Dem var så sykt morsom! Du og Kristina er herlige sammen 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. august 2017 at 00:34

  Anonym: hahah, hvis du googler «Ida Wulff hevnen er søt» så finner du den 😀

 • Reply Ida Wulff 10. august 2017 at 00:36

  A: åh, tusen takk <33

 • Reply Ida Wulff 10. august 2017 at 00:37

  Maaria: to fletter (sånne gangstefletter vettu) som jeg har knytt sammen i nakken <3

 • Leave a Reply